Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Moje e32 kupiłem dlatego, że po prostu bmw jest "niedozdarcia" a robię dużo kilometrów w miesiącu, ale zawsze uważałem, że ten model to "trąci już myszą".

Dziś wracając z jogging'u przebiegałem obok mojej furki. Powiem Wam, dech mi zaparło. Sylwetka jest raczej ponad-czasowa.

pozdr

Mariusz

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wszystko jest ok Grigorij,furka na zdjeciu ladna ale ten spojler pod zderzakiem...bez urazy...trąci wiochą.Jak mozna takie auto oszpecic czyms takim z cepelii.Nie wiem jak reszta forumowiczow ale ja uwazam,ze tuning zewnetrzny E32 powinien opierac sie tylko na pieknych felgach i oponach i ewntualnym w granicach rozsadku obnizeniu,To wszystko.Pozdrawiam.
Opublikowano
Wszystko jest ok Grigorij,furka na zdjeciu ladna ale ten spojler pod zderzakiem...bez urazy...trąci wiochą.Jak mozna takie auto oszpecic czyms takim z cepelii.Nie wiem jak reszta forumowiczow ale ja uwazam,ze tuning zewnetrzny E32 powinien opierac sie tylko na pieknych felgach i oponach i ewntualnym w granicach rozsadku obnizeniu,To wszystko.Pozdrawiam.

Przecież to kolego jest dokładka Alpiny!

Wielu by sie dało za nią pociąć, hehe :twisted:

Opublikowano (edytowane)
Ja przechodząc obok swojej mam takie same odczucia :modlitwa: Edytowane przez pio999
Opublikowano
auto piękne ale jednak ja tez wolął bym org zderzak...ale wiadomo że to jest taka wersja ze chcąc nie chcąc to i tak sie podoba ten zderzak :mrgreen:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Grigorij mam pytanie co do tego spojlera.

Czy to jest pełny oryginalny zestaw Alpiny? W sensie takim, czy tylko spojler dolny był z przodu? Co z tyłem i bokiem? Bo na moje oko jakby nie było dopełnienia (tylko bez linczu). Nie znam się tak dobrze na Alpina, stąd pytanie.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano
Witam mi także nie podoba sie ta dolne część zderzake E32 bez żadnych spojlerów co do alumów to miałem kiedyś 17 i auto zbyt twarde uważam że złoty środek to 225/55/16.Pozdrawiam

PASJONAT E32 posiadałem E32:730R6,730V8,750V12

......................................................................

POSIADAM E32 750 V12 SPRZEDAJE CZĘŚCI

TEL 513068207

Opublikowano

E-32 to bandit wagen , auto pomimo wieku caly czas wzbudza respekt

Naprawde auto pierwsza klasa

(a wracając do motywy Alpiny to jak dla mnie świetnie wygląda)

:twisted:

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to progi i doły zdeżaków w kolorze auta to piękne dopełninie całości i chyba z tym każdy się zgodzi

Co do chromowanych nakładek na nadkola to kwesti gustu,, mi się akurat bardzo podobają,, tymbardziej że założone chyba fabrycznie i dopasowane perfekcyjnie do karoserji

http://img178.imageshack.us/img178/8251/bmwxl7.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/7083/abmw376974sq0.jpg

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano

Przecież to kolego jest dokładka Alpiny!

Wielu by sie dało za nią pociąć, hehe :twisted:

No wlasnie dokladka bo chyba ktos zapomnial o reszcie ospojlerowania.Moze sie mylę ale powinny byc chyba jakies progi i spojler pod tylnym zderzakiem ,bo teraz to ona wyglada jak by miala brac udzial w akcji zima przy odsniezaniu drog.Ja osobiscie wywalilbym ten spojler i zalozyl ten z dwoma wlotami po bokach jaki mam przy swojej.Bez reszty ekwipunku ta BMW wyglada smiesznie a bez tego spojlera wygladalaby po prostu super.To moje zdanie i nie wkurzac sie na mnie prosze.Pozdrawiam wszystkich...bez wyjatku.
Opublikowano
widze ,ze niektorzy nie maja zielonego pojecia o czym pisza!!!! :duh: :mad2:
Nie wiem czy nie wiedza o czym pisza Kolezko ale jak na oryginalna B12 to ktos jej pieknie przyciemnil szybki...gratulacje,tak wygladaly auta ,ktore kiedys przewozily margaryne przez Kołbaskowo...albo wszystkie powinny byc ciemne albo zadna.A wracajac do tego spojlera to nie wiem albo zdjecie nie jest wyrazne albo ten spojler nie od tego auta.
Opublikowano
widze ,ze niektorzy nie maja zielonego pojecia o czym pisza!!!! :duh: :mad2:
Nie wiem czy nie wiedza o czym pisza Kolezko ale jak na oryginalna B12 to ktos jej pieknie przyciemnil szybki...gratulacje,tak wygladaly auta ,ktore kiedys przewozily margaryne przez Kołbaskowo...albo wszystkie powinny byc ciemne albo zadna.A wracajac do tego spojlera to nie wiem albo zdjecie nie jest wyrazne albo ten spojler nie od tego auta.

B11 a nie B12 ... z pełnym szacunkiem ale to forum mnie rozkleja czasami . Nie jedne podpisy sugerują że coniektórzy dali by sie pociąć za te trzy literki a nie macie zielonego pojęcia o temacie i historii E32 . W temacie niżej podniecacie sie zdezolowaną 750tka za 1400 zeta "oh ratujcie ratujcie ją" , a tu alpinka i dokładka "brzydka" :mad2:

To co Grigorii wkleił to w pełni oryginalna B11 z ORYGINALNĄ dokładką alpiny i nie brakuje tam żadnych progów ani spojlerów . Jednym słowem esencja ...

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano (edytowane)
ok ..przepraszam za to B12 ale na tym zdjeciu wyglada to tak,ze cala BMW jest czarna a spojler w innym kolorze ...dopiero po wnikliwym przyjrzeniu widac ornament wzdluz auta tak jak ma Alpina...zdjecie jest troche niekorzystne,Jednak co do tylnych szybek podtrzymuje moja opinie. Edytowane przez arturo193
Opublikowano
zdjęcie jest przeskalowane , kliknij na nie to ujrzysz to co trzeba :roll:
Opublikowano

Chłopaki,

nie po to założyłem topic, żebyście się obrażali.

Fakt takie ładne fele jakie ma bodajże Grigorij są moim marzeniem. Nakładki na progi i dokładki do zderzaków - rewela, bo w/g mnie oryginalne są jakby "za chude". Przyciemniane szybki psują całość, ale to kwestia gustu (a o gustach się nie dyskutuje).

No i te 1400 za 750.....

Oczywiście, fajnie jest kupić tanio furkę, źle jest gdy kogoś nie stać na dbanie o furkę (tzn. nie tylko tankowanie). Inna sprawa, że auto (w swoich czasach z najwyższej półki) wiele wybacza (tzn brak serwisu przez jakiś czas i tak pozwala na użytkowanie pojazdu, co nie jest raczej możliwe w innych markach).

Co jest fajne w e32 - ciągle respect na trasie i sądzę, że to się utrzyma, bo jest ich coraz mniej (z uwagi na śmieszne ceny, tych oczywiście na dobicie, e38), a jeżdżąca e32 świadczy powoli o tym, że właściciela stać na utrzymanie auta (pomijam koszty tankowania), bo jak ktoś się nie zna na mechanice to kupa kasy na mechaniorów idzie.

pozdr.

Mariusz

Opublikowano
Chłopaki,

Fakt takie ładne fele jakie ma bodajże Grigorij są moim marzeniem. Nakładki na progi i dokładki do zderzaków - rewela, bo w/g mnie oryginalne są jakby "za chude".

:mad2: :cry2:

Co jest fajne w e32 - ciągle respect na trasie i sądzę, że to się utrzyma, bo jest ich coraz mniej (z uwagi na śmieszne ceny, tych oczywiście na dobicie, e38), a jeżdżąca e32 świadczy powoli o tym, że właściciela stać na utrzymanie auta (pomijam koszty tankowania), bo jak ktoś się nie zna na mechanice to kupa kasy na mechaniorów idzie.

to słowo się tu dość często przewija . Rozumiem że po to kupiłeś E32 aby wzbudzać respect ? Tylko gdzie ? na ulicy ? U płci pięknej czy może pod disco na wiosce ?

wrrr , nie moge ...

Opublikowano
zdjęcie jest przeskalowane , kliknij na nie to ujrzysz to co trzeba :roll:
Powiekszylem...widok diametralnie sie zmienil...moja opinia na temat spojlera tez i bardzo przepraszam.Ale opinii o szybkach i tak nie zmienie...haha.Serdecznie pozdrawiam.
Opublikowano

Spojler do bani - takie moje zdanie. Alpina, nie Alpina - do bani.

Jedni sie podniecają 750-ka za 1400 blach, a inni dokładką Alpina, która może sobie być brzydka jak noc, ale jest Alpina i za samo to powinno sie ja kochać, a jak komuś sie nie podoba, to sie nie zna. :roll:

Trwa ładowanie podpisu...
Opublikowano
Chłopaki,

Fakt takie ładne fele jakie ma bodajże Grigorij są moim marzeniem. Nakładki na progi i dokładki do zderzaków - rewela, bo w/g mnie oryginalne są jakby "za chude".

:mad2: :cry2:

to słowo się tu dość często przewija . Rozumiem że po to kupiłeś E32 aby wzbudzać respect ? Tylko gdzie ? na ulicy ? U płci pięknej czy może pod disco na wiosce ?

wrrr , nie moge ...

Widzę Mehow, że nie czaisz tematu. Chodzi o szacunek innych kierowców, wpuszczanie w korkach i takie tam (nie mam łysego łba i dresów, zazwyczaj chodzę w garniturze). Więcej nie napiszę, bo nie chcę Cię obrażać.

pozdr

Mariusz

Opublikowano

Widzę Mehow, że nie czaisz tematu. Chodzi o szacunek innych kierowców, wpuszczanie w korkach i takie tam (nie mam łysego łba i dresów, zazwyczaj chodzę w garniturze). Więcej nie napiszę, bo nie chcę Cię obrażać.

pozdr

Mariusz

respect , szacunek ... to to samo . Samo uzycie tego/tych słów w kontekscie BMW jest właśnie odzwierciedleniem mentalności większości uzytkowników BMW - taka jest prawda . Nie napiszesz że ci się dobrze jeżdzi , nie napiszesz że to przesolidne auto , nie napiszesz że jest bezpieczne ... tylko właśnie napiszesz coś o respekcie - po co to komu ?

Swoja drogą , choć baaardzo staram się na drodze być uprzejmym kierowcą to za zwyczaj właśnie jak widzą bume to tym bardziej mnie nie wpuszczą bo juz sobie "swoje" myślą ... to tyle nt szacunku przy wpuszczaniu gdzieś tam ...

Spojler do bani - takie moje zdanie. Alpina, nie Alpina - do bani.

Jedni sie podniecają 750-ka za 1400 blach, a inni dokładką Alpina, która może sobie być brzydka jak noc, ale jest Alpina i za samo to powinno sie ja kochać, a jak komuś sie nie podoba, to sie nie zna. :roll:

podobać a wiedzieć czy to org czy też nie , to dwie pary kaloszy