Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

widziałem że w nocy lata po moim osiedlu jakaś kuna, czy coś takiego, wytłumienia mam coraz mniej, za to pojawiają się coraz to nowe ślady pazurków, pod maską mnóstwo gąbki... a ostatnio znalazłem nawet jakieś resztki żarcia, które zwierzak ściągnął do "swojego" legowiska.

Nie chcę ubijać drania, bo szanuję przyrodę, ale niech się gnieździ gdzieś indziej.

Na allegro znalazłem jakieś chemiczne i elektroniczne sposoby za kwotę od +- 50 do 70 zł, ale ilu naciągaczy jest na allegro - Bóg jeden (o ile istnieje) raczy wiedzieć, więc jeśli ktoś ma na to sposób, bądź wypróbował te specjały z allegro to chętnie przyjmę poradę.

pzdr

http://moto.allegro.pl/search.php?category=3&string=gryzonie&description=1

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

hmmm może to i byłby dobry pomysł, ale obawiam się, że zabierze szamę do legowiska i jak się wieść wśród okolicznych gryzonie rozniesie, to mogę mieć jeszcze więcej gąb do wykarmienia

... ale dzięki za dobre chęci :cool2:

Opublikowano

hehe

u mnie kiedys lataly male kocieta, jak zostawilem samochod w cieply dzien zeby sie wietrzyl to mialem male piaskowe slady lapek po calym wnetrzu.. za to jak sasiad budowal cos obok to mialem betonowe kocie lapki na masce przykejone.. ale z wygryzaniem nie mialem doswiaczenia, za to kolega opowiadal jak znajomemu w wentylacji umarl szczur, nie zycze ;D

powodzenia, moze ktos cos podpowie ;D

Opublikowano
kot pasorzyt sasiada, usiadl mi kiedys na kolo pod blotnik (audi 80 qua)i za zadne skarby niechcial zejsc, jezyl sie jak paw.Ruszajac do przodu,do tylu biegal po kole , bardzo zwinnie.Ale ile moglem sie bawic..... .Spalil lapki na gumie.... .
Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.
Opublikowano

nie wiem co w tym wylumieniu jest takiego dobrego ze te zwierzaki bardzo lubią to wcinac

ale fakt faktem chyba kazdy w ktoryms ze swojich BMW mial doczynienia z tymi natetami niszczacymi wygluszenie

Opublikowano

wytlumienie to pol biedy...

znajomy mial takiego pasozyta.

przejadlo mu sie wygluszenie w escorcie to zajal sie kabelkami.

chyba trzeba ubic drania zanim zrobia sie koszty

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
A jakbyś kupił w jakimś sklepie zoologicznym jakiś preparat odstraszający domowe zwierzaki od kabli?

pewnie dalo by rade cos takiego

Opublikowano

Panowie nie smiejcie sie ale to podobno dziala:

Zawiesic gdzies pod maska kostke zapachowa taka jak do kibelka, znajomy tak zrobil i wszystkie szkodniki wyprowadzily sie mu spod maski :shock:

Opublikowano
Panowie nie smiejcie sie ale to podobno dziala:

Zawiesic gdzies pod maska kostke zapachowa taka jak do kibelka, znajomy tak zrobil i wszystkie szkodniki wyprowadzily sie mu spod maski :shock:

hhehe najlepiej podjechac na diagnostyke do ASO

otwierają i zaskoczenie , pod maską kostka WC :twisted:

to lepsze niz magnetyzer :lol:

Opublikowano
i jak sie nagrzeje to w srodku nie czuc aromatu swiezej toalety? :D

Trzeba podwiesic tak aby sie nie grzal zbytnio ani zeby woda nie chlapala bo wali nieco :lol:

Moja reakcja jak to zobaczylem byla taka, ze poplakalem sie ze smiechu, jednak kumpel mowi, ze dziala :norty:

Opublikowano
...a potem chłopaki powiedzą podnieś maskę i będę musiał szukać wykrętów :mrgreen: ... hmmm no cóż poczekam jeszcze, aż w powodzi prześmiesznych tekstów pojawi się jakaś dobra metoda, bądź opinia nt. allegrowych wynalazków

Opublikowano (edytowane)
...a potem chłopaki powiedzą podnieś maskę i będę musiał szukać wykrętów :mrgreen: ... hmmm no cóż poczekam jeszcze, aż w powodzi prześmiesznych tekstów pojawi się jakaś dobra metoda, bądź opinia nt. allegrowych wynalazków

Wynalazek nr 2:

Moj ojciec podpinal prad pod MB123 jak mu go codziennie pies opsikiwal :roll:

NAstepnie:

Pies opsikal tylko raz :roll: ale zaznaczam, ze przezyl, pozniej nawet nie pomyslal o zblizeniu sie do auta.... :norty:

To tez nie jest zart. I nie odpowiadam, za to co sie stanie jak podlaczysz "+" pod bete bo MB na czystej mechanice by niezniszczalnyl.... :cool2:

ale podzialalo..... :twisted2:

Edytowane przez Pawelos
Opublikowano
osłonę mam, ale ten Jożin z Bażin i tak włazi

Opublikowano
osłonę mam, ale ten Jożin z Bażin i tak włazi

Na Jożina to tylko proszek z samolotu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Inaczej nie da rady.

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
Katalog akcesoryjny informuje że BMW ma w swojej ofercie jakiś super odstraszacz Kun. :mrgreen: Może warto zapytać w ASO co to jest i jak działa. I ile kosztuje :norty:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....