Skocz do zawartości

BMW e39 i tylny nadmuch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w mojej e39 w tylnym nadmuchu leci tylko zimne powietrze nie wiem czy ten obiaw jest normalny czy powinno z tylu tez grzac, poniewaz kupilem auto z pol roku temu i dopiero na zime zaowazylem ten defekt. Prosze o odpowiedz a jezeli ktos wie jak naprawic usterke prosze o opis lub jakies porady.

Pozdrawiam

Opublikowano
użyj opcji "szukaj" coś tu na ten temat już było. Musisz tylko poszukać. Pozdrawiam
Opublikowano
wszystko zależy jaką masz wersję, możesz mieć tylko zimny nadmuch (jedno pokrętło 0-1), lub zimny i ciepły, wtedy masz dwa pokrętła przy kratce, jedno od siły nawiewu (0-1), drugie od temperatury (ciepłe-zimne)
Opublikowano
wszystko zależy jaką masz wersję, możesz mieć tylko zimny nadmuch (jedno pokrętło 0-1), lub zimny i ciepły, wtedy masz dwa pokrętła przy kratce, jedno od siły nawiewu (0-1), drugie od temperatury (ciepłe-zimne)

dokladnie, kolega ma racje, tak to wyglada:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//sprzedambmw.pl/bmw_530d_wnetrze_browar34.jpg

jesli masz wersje tylko 0 / 1 to cieple powietrze jest kierowane na tyl za pomoca nawiewow pod przednimi fotelami zaleznie od ustawienia na konsoli centalnej

pozdrawim,

darek

ps. z przodu to chyba standard ze w nawiewie srodkowym jest cieple/zimne - doskonala funkcja na zime, cieplo na nogi a na twarz nomalne powietrze a nie jak z suszarki:)[/img]

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
darcik ja mam pytanie apropos Twojego zdjęcia. Czy ten uchwyt na napoje można domontować i czy on jest orginalny? Pytam bo nie mam takiego a bardzo jest to potrzebna rzecz. Jeszcze jedno: Czy z przodu też jest uchwyt na napoje orginalny??
Opublikowano
z przodu i z tylu są org montowane uchwyty na napoje... ja tak mam w 523 i 528 tez tak mialem

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
z przodu i z tylu są org montowane uchwyty na napoje... ja tak mam w 523 i 528 tez tak mialem

ale nie będzie problemu z dodaniem jeśli tego nie mam?

Opublikowano
nie będzie problemu, sam u siebie zakładałem
Opublikowano
nie będzie problemu, sam u siebie zakładałem

dzieki za podpowiedź :)

pozdrawiam

Opublikowano
Własnie mam pytanie apropo tego u mnie też nie działa i nie zabardzo wiem jak się do tego dobrać to po pierwsze a po drugie mam połamane te przytrzymywacze i może ktoś wie gdzie je można dostać?
Aż nastał czas zmian, czas walki, Czas Pogardy...
Opublikowano
darcik ja mam pytanie apropos Twojego zdjęcia. Czy ten uchwyt na napoje można domontować i czy on jest orginalny? Pytam bo nie mam takiego a bardzo jest to potrzebna rzecz. Jeszcze jedno: Czy z przodu też jest uchwyt na napoje orginalny??

tak mozna domontowac, latwo wyjac pulke ktora zapewne masz i wcisnac uchwyt, koszt uchwytu to ok 150 zl w aso

pozdrawiam,

darek

ps. przod jest chyba drozszy ale tez mozna domontowac:)

ja mialem oba oryginalnie

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269