Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w mojej e39 w tylnym nadmuchu leci tylko zimne powietrze nie wiem czy ten obiaw jest normalny czy powinno z tylu tez grzac, poniewaz kupilem auto z pol roku temu i dopiero na zime zaowazylem ten defekt. Prosze o odpowiedz a jezeli ktos wie jak naprawic usterke prosze o opis lub jakies porady.

Pozdrawiam

Opublikowano
wszystko zależy jaką masz wersję, możesz mieć tylko zimny nadmuch (jedno pokrętło 0-1), lub zimny i ciepły, wtedy masz dwa pokrętła przy kratce, jedno od siły nawiewu (0-1), drugie od temperatury (ciepłe-zimne)
Opublikowano
wszystko zależy jaką masz wersję, możesz mieć tylko zimny nadmuch (jedno pokrętło 0-1), lub zimny i ciepły, wtedy masz dwa pokrętła przy kratce, jedno od siły nawiewu (0-1), drugie od temperatury (ciepłe-zimne)

dokladnie, kolega ma racje, tak to wyglada:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//sprzedambmw.pl/bmw_530d_wnetrze_browar34.jpg

jesli masz wersje tylko 0 / 1 to cieple powietrze jest kierowane na tyl za pomoca nawiewow pod przednimi fotelami zaleznie od ustawienia na konsoli centalnej

pozdrawim,

darek

ps. z przodu to chyba standard ze w nawiewie srodkowym jest cieple/zimne - doskonala funkcja na zime, cieplo na nogi a na twarz nomalne powietrze a nie jak z suszarki:)[/img]

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
darcik ja mam pytanie apropos Twojego zdjęcia. Czy ten uchwyt na napoje można domontować i czy on jest orginalny? Pytam bo nie mam takiego a bardzo jest to potrzebna rzecz. Jeszcze jedno: Czy z przodu też jest uchwyt na napoje orginalny??
Opublikowano
z przodu i z tylu są org montowane uchwyty na napoje... ja tak mam w 523 i 528 tez tak mialem

ale nie będzie problemu z dodaniem jeśli tego nie mam?

Opublikowano
Własnie mam pytanie apropo tego u mnie też nie działa i nie zabardzo wiem jak się do tego dobrać to po pierwsze a po drugie mam połamane te przytrzymywacze i może ktoś wie gdzie je można dostać?
Aż nastał czas zmian, czas walki, Czas Pogardy...
Opublikowano
darcik ja mam pytanie apropos Twojego zdjęcia. Czy ten uchwyt na napoje można domontować i czy on jest orginalny? Pytam bo nie mam takiego a bardzo jest to potrzebna rzecz. Jeszcze jedno: Czy z przodu też jest uchwyt na napoje orginalny??

tak mozna domontowac, latwo wyjac pulke ktora zapewne masz i wcisnac uchwyt, koszt uchwytu to ok 150 zl w aso

pozdrawiam,

darek

ps. przod jest chyba drozszy ale tez mozna domontowac:)

ja mialem oba oryginalnie

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269