Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam, że TVN Turbo to kicha, a Polacy nie potrafią testować samochodów!!!!!!! :evil:

co innego Top Gear :) to jest po prostu kultowy program... mimo, ze nie przepradają za BMW, to lubie ich :) najlepszy program motoryzacyjny w ramowce TVNTURBO :)

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
  • Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Busaart napisal
Uważam, że TVN Turbo to kicha, a Polacy nie potrafią testować samochodów!!!!!!!
Ja to nie TVN Turbo tylko ja we wlasnej osobie :D :D -ZARTUJE :D :D , a co do testu to nie widzialem ale o 17.00 obejze z checia i poslucham sobie co mowia chociaz akurat na tym modelu za duzo sie nie znam :oops: . Hmmm a co do tego pisania do TVN to powiem wam ze to raczej nic nie daje , zajmuje sie takze troche modelami zdalnie sterowanymi i kiedys kolesie pisali tez do nich jak sie ukazal artykul w Meskim Swiecie o RC ze co za bzdury tam gadaja i powiedzieli ze moga z nimi zrobic taki programik to tez do dzisiaj nikt nie dostal zadnej odpowiedzi a troche maili do nich wyslano :) :D . Pozdro for ALL from POZNAN

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano
ten klient jakis taki nie kumaty nie za bardzo mial informacje o tym pojezdzie ale coz bywa i tak do takliego mechanika nie dal bym nigdy auta jakis tandeciaz

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

Przez chwila oglądałem i mimo że nie znam się na tych piątkach to spokojnie mogę powiedzieć że gorszego testu nie widziałem!! Koń by się uśmiał!! Sąd tego pseudo-fachowca wytrzasnęli, koleś powinien testować hulajnogi a nie BM-y!!!

Noon napisał:

co innego Top Gear to jest po prostu kultowy program... mimo, ze nie przepradają za BMW, to lubie ich najlepszy program motoryzacyjny w ramowce TVNTURBO

Też mój ulubiony program z całego repertuaru TVN Turbo, tylko kolesie za bardzo zakochani w swoich autach, bo jeszcze nie widziałem żeby któreś angielskiej furce wystawili złom opinie :?

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano

Mogli, chociaż dać kogoś, kto umie się wypowiedzieć. Ten gość był bardzo zestresowany i może dlatego zapomniał co ma mówić. Mój samochód z 89 roku to chyba widmo, nie mówiąc o jego 12 zaworowym silniku z paskiem.

W każdym bądź razie ja już wysłałem do TVN Turbo opinię na ten temat.

Opublikowano

Panowie i tak nic na to nie poradzimy... mozemy ich jedynie zasypac mailami (juz wyslalem:roll: ) ale tego ich zas...ego Garazu to juz nie ogladne...

pozdrawiam

maciek

nie wie ktos gdzie mozna takie famfaaaaaaaaary kupic :D :D :D :D :D

kozackie były ale napewno sprzedaja w kąplecie z potrójnym zapachem i czerwonymi elementami do srodka....

KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano

Uważam, że TVN Turbo to kicha, a Polacy nie potrafią testować samochodów!!!!!!! :evil:

co innego Top Gear :) to jest po prostu kultowy program... mimo, ze nie przepradają za BMW, to lubie ich :) najlepszy program motoryzacyjny w ramowce TVNTURBO :)

Top Gear też lubie, jednoślad czasem jest dobry, ale polskie testy aut to .... :twisted:

P.s i po co ja wstawałem tak wcześnie na test 5-tki!! :D

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Koledzy! Prośba!

Ma to ktoś nagrane? AVI, MPG? Wystawcie to gdzieś na sieci i podajcie adres.

Z tego, co czytam, to wnioskuję, że było to dość kontrowersyjne, a testujący nie miał zbytnio pojęcia o aucie. Fakt, wystarczy, że wszedłby na TO forum - dowiedziałby się o wiele więcej.

Kai
Opublikowano

Spokojnie Panowie... chyba trochę za bardzo się tym przejeliście :wink:

Sam się zagotowałem jak słuchałem tego "józia" spod Radomia ale po chwili mi przeszło...

Prowadzę stronę o maxi- skuterach i nie raz brałem do testów różne jednoślady. Powiem Wam jedno>>> Nikt nie zrobi lepszego testu niż ten kto jest fanatykiem danego typu pojazdu testowanego. Oczywiście pod warunkiem, że zachowamy obiektywizm i trzeźwo spojrzymy na temat wychwytując wszystkie wady jak i zalety.

Myślę, że wiele osób z tego forum zrobiło by najlepszy test E34 :lol: . Np. napewno wspomnieli by od paru silnikach o których "józio" mechanik zapomniał...524TD, 525 TD,525 TDS,535i, 540i i M5 :twisted:

To co oglądałem dziś w TVN Turbo to żenada :evil:

No coment :!:

> Pozdrawiam <

*MariuszBurgi*

(OO=[][]=OO)

"""""""""""""""

Opublikowano

Też bardzo się rozczarowałem tym testem i nawet troszke mnie rośmieszył z tymi silnikami i że był produkowany do 96 a nawet 97 roku :lol:

Też już im wysłałem moją opinie na temat tego testu, poprostu niech jak coś robią to może by się postarali troszeczke to profesjonalnie zrobić.

Tak samo jak kiedyś oglądałem czas tuningu i koleś się wypowiadał na temat car audio i stwierdził, że autko w drzwiach ma wsadzone 13 calowe głośniki :lol: Poprostu śmiech na sali :lol: :lol: :lol:

Pozdraiwam.

Opublikowano
Też bardzo się rozczarowałem tym testem i nawet troszke mnie rośmieszył z tymi silnikami i że był produkowany do 96 a nawet 97 roku :lol:

.

Do 1996 to faktycznie był (razem z E39) ale tylko TOURING.

Sedan do 1995.

> Pozdrawiam <

*MariuszBurgi*

(OO=[][]=OO)

"""""""""""""""

Opublikowano

Nie oglądałem. Ale obejrze. Po tym co i jak piszecie, to.... szkoda słów.

Ogladam regularnie Garaż. Wypociny niektorych expertuff bliższe wydaja mi sie Archiwum X, Nie Do Wiary! Nieraz zadziwial mnie np. pan od eletryki. Oni chyba zyja jeszcze w swiecie PF126 czy innych Syrenek.

Dobrze gdyby ktos z Klubu oficjalnie wytknal im niekompetencje. Bez komentarza, same suche fakty. Mozna też zaproponować wspolprace na przyszlosc w celu unikniecia tak powaznych wpadek (np. silniki), osmieszajacych redakcje TVN TURBO.

Wyrazanie wlasnych opini moze przyniesc odwrotny skutek. To ich program i to oni opiniują.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobra, a powtórzę: ma to ktoś nagrane? Niestety nie jestem "szczęśliwym" oglądaczem TVN Turbo :) Mogę dodać, że już od wielu osób słyszałem, że TVN Turbo to tylko (cytuję) "nędzna podróba próbująca naśladować dobre zagraniczne programy" (chociaż też nie wiem, o jakie zagraniczne programy chodziło) :(
Kai
Opublikowano
...że TVN Turbo to tylko (cytuję) "nędzna podróba próbująca naśladować dobre zagraniczne programy" (chociaż też nie wiem, o jakie zagraniczne programy chodziło) :(

Jeśli idzie o mnie to najbardziej cenie MOTORVISION na DSF.

TOP GEAR jest za bardzo tendencyjny... Only British car :evil: ale lubię ich texty ...

> Pozdrawiam <

*MariuszBurgi*

(OO=[][]=OO)

"""""""""""""""

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A co powiecie na dzisiejszy AutoWIAT? Strona 44...
Kai
Opublikowano

Witam

Cześć __Kai__, czytałem ten opis.

Ogólnie dość pozytywnie, w porównaniu z E-36 z "Motoru"

Tylko trochę krótki ten opis!!!

Pozdrawiam

Opublikowano
Tvn turbo odpisało na mój mail:

Wam też tak odpisali??

Lubię takie odpowiedzi :) Dużo tekstu - mało sensu ;). Już widzę to wzięcie pod uwagę ;).

Nagrał to ktoś, lub ewentualnie może jeszcze nagrać i wypożyczyć do obejrzenia?

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
Tvn turbo odpisało na mój mail:

Cytat:

"Witam serdecznie,

Dziekujemy za zainteresowanie nasza stacja oraz cenne dla nas komentarze. Wszystkie uwagi przekazemy naszym producentom, aby jak najlepiej dostosowac nasz program do preferencji naszych widzow.

Pozdrawiam

Redakcja TVN Turbo "

Ta odpowiedź jest tak mniej więcej na zasadzie jak kiedyś opowiadał Jan Kobuszewski jak chodził do pewnego sklepu i wpisywał się do ksiązki skarg i zażaleń i zawsze dostawał odpowiedź: 'Dziękujemy za wskazówki i spostrzeżenia odnośnie pracy naszej placówki.....'

PS

Dla tych co nie pamiętają:

Pewnego dnia gdy się zorientował o co chodzi napisał: 'Wczorajszy program telewizyjny był do d***'

Zgadnijcie sami jaką dostał odpowiedź :wink: :mad2:

Jak to mówią, murem głowy nie przebijesz czy jakoś podobnie, hehe

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif
Opublikowano

to jest odpowiedz z automatu... kilka miesiecy dostalem identyczną w zwiazku z car-audio, niewazne... ale odpowiedz identyczna... :?

lecą sobie w ...

http://no2qnos.fm.interia.pl/breit1.jpg
Opublikowano
swoją drogą to nie ma co się dziwić, przecież teraz nie będą kręcić na nowo odcinka, ale zamiast tego mogliby nie odstawiać takich bubli. Żeby jeszcze te BMW było ładnie utrzymane...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.