Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Brat kupil audice 2.5 td i mysli ze wygra z moja beta . narazie sie z nim nie bralem . ale sie przechwala ze nie mam z nim szans hahhahahah . czy ktos probowal sie scigac audi 2.5 vs 320 r91
Opublikowano

blagam Cię kolego nie pisz więcej takich postów bo Cię chłopaki tak objadą ze Ci się odechce nawet ścigac :twisted:

(ale zebym nie byl taki zly to powiem że BMW powinno wygrac ... ale i tak wszystko zalezy od kierowcow)

Opublikowano
blagam Cię kolego nie pisz więcej takich postów bo Cię chłopaki tak objadą ze Ci się odechce nawet ścigac :twisted:

(ale zebym nie byl taki zly to powiem że BMW powinno wygrac ... ale i tak wszystko zalezy od kierowcow)

Ile koni i jaki moment ma ta 320 ?

Ja sie z audi jeszcze nie bralem jednak podejrzewam, ze audi moze mi odjechac ;)

Opublikowano
bardzo interesujacy temat,jak sie scigniesz to zdaj koniecznie relacje,ja obstawiam na BMW,moze ze startu cie wyrwie ale powyzej 100km/h niema szans!!!
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
Brat kupil audice 2.5 td i mysli ze wygra z moja beta .

:doh:

Fakt, dokładnie opisałeś auto brata. Nawet nie wiadomo, co to za Audi. 2.5TDI może mieć 140KM, 150KM, 180KM... a może jeszcze inne były.

Gdybyś napisał dokładnie, np A6 2000r 2.5TDI 150KM manual - wtedy możnaby podpowiedzieć, kto ma większe szanse.

Nie wiadomo w jakim stanie są oba auta. Twoja 320i już jest leciwa, o Audi nic nie wiemy :roll: Zresztą auto to dodatek do kierowcy

Ustawcie się na kresce i tyle.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
i tu jest wieczny spór! BMW czy Audi
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
Audi a6 140 km r97 ale combiak moj ma 150

Jesli swoje 320 masz D to mu powinienes odjechac ;)

Ja sie za miesiac (jak kumpel dotrze silnik) sprawdze z nowa honda civic 1.8 Type S Plus i-VTEC :) Jednak z gory wiem,ze go zobacz w tylnym lusterku juz na 2 biegu :)

Ta homo-kulka ma tylko 174Nm momentu ;)

Opublikowano (edytowane)
nie wiem ile wazy ten wół ale mysle ze ponad 1.5tony i chyba nie powinienes miec problemu z objechaniem takiej kupy żelastwa. krec do konca na kazdym biegu w td braknie 'oddechu'. Edytowane przez E30Suchy
POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
Brat kupil audice 2.5 td i mysli ze wygra z moja beta .

Panowie wyraznie jest napisane 2.5td a nie 2.5tdi :nienie:

Papik kolega Michal86 nie moze miec 320d poniewaz w opisie jest 320 1991

:twisted:

Opublikowano
Niezapomnijcie przypalić gumki pod remizą :lol:

Dobre :D

Odpowiedź godna pytania :clap:

Czytam temat BMW AUDI. Brzmi zacnie i tyle :-), bo wyścig Tytanów to to nie bedzie

To taki dylemat szachisty ZWALIC KONIA CZY POSUNĄC DAME :)

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.