Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po raz kolejny ukradli mi emblemat BMW z tylnej klapy, mimo ze kupiłem badziewny na allegro za 20 zł. Normalnie podłość. Czy ktoś ma jakiś sposób, przykleić, czy kupic jakiś silikonowy, czy może coś innego nakleić w to miejsce? Czy Wam drodzy forumowicze również zdarzają się takie przypadki, macie jakieś pomysły ?
Opublikowano

Są cztery opcje:

1- parking strzeżony

2- kup na zapas 10 sztuk i wytrwale zmieniaj

3- usuń za stałe emblemat z tyniej klapy

4- przyklej znaczek poloneza na tył (raczej kiepska opcja)

nie próbuj mocniej mocować emblematu bo przy wyciąganiu te debile porysują ci klapę scycorykiem, śrubokrętem czy czym tam podpierd***ją te znaczki

.
Opublikowano

jakby emblematy bmw nie byly na bolce to ja bym sam je zdjal;) fajnie wyglada auto bez znaczkow, ale niestety w przypadku bmw nie mozna ich zdjac bo zostaja dziury. na szczescie oznaczenia serii i silnika sa klejone.

tobie nie pozostaje nic innego jak kupno kolejnego znaczka, bo szpachla i malowanie calego elementu to na pewno nie jest dobry pomysl.

kupujac nowe bmw i zamawiajac wersje bez oznaczen to znaczek i tak zostaje mimo to, prawda?

"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
Mi ukradli już dwa razy i się z tym pogodziłem. Raz próbowałem przykleić na dwustronną taśmę klejącą ale niestety na moją niekorzyść bo podczas kradzieży porysowali mi lakier na masce :( . Totalna porażka po co komuś takie znaczki.
Opublikowano

... znaczki są nieco wypukłe, można przykleić magnes i na nim osadzić, i - tak jak panel od radia, zabierać ze sobą ...

ale to już zakrawa o paranoje,

mi z kolei ukradli płetwę z dachu, była na dwustronnej taśmie, jak tylko znowu zacznę parkować pod mieszkaniem to chyba wydam parę groszy na kamerę i zamontuje w oknie podpinając do kompa, bo nie mam innego pomysłu na zwalczanie chamstwa :|

M.

Opublikowano

Ja mam pomysł - można kupić folię samoprzylepną - ale taką słabo klejącą i przykleić na znaczki, następnie psiknąć to farbą, albo coś w tym stylu - wtedy folię można zdejmować jak się chce mieć ładne znaczki :lol:

Niestety im słabiej siedzą tym lepiej, bo mniejsza szansa, że uszkodzą lakier. Ja też mam badziewne za 20zł znaczki, żeby nie płakać jak mi ukradną.

Najlepiej, to by chyba było stworzyć jakąś grupę do walki z drobnymi złodziejami - krążyć w nocy i obijać każdego kto okrada samochody itp. :lol:

Moi dziadkowie np. na działce trzymają klucze w drzwiach - tak, żeby każdy mógł sobie otworzyć - inaczej co tydzień były zamki wyłamane - potrafią nawet kran ukraść...

Opublikowano

Ja oczywiscie kupowalem na allegro..

http://www.allegro.pl/item244210283_emblemat_znaczek_bmw_oryginal_nowy_.html

50zl przyszedl obczailem go mial wszystkie duperele bmw znaczki krzyżyki i inne orzeszki...napisalem do jakiego auta i ze na maske i przyslal mi odpowiedni.

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto