Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolega johnny NIE MA WCALE ZADNEGO AUTA!!!!

Coś długo nie ma samego Johnego...

Może poszedł kupić aparat? :shock:

A może poszedł kupić samochód? :mrgreen:

A może jakiś dodatkowy "gadżet" dodający mocy i momentu obrotowego? :duh:

Dżonyyyyy!! Łer ar jóóóóóóóóóó??!!

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiecie,przeczytalem ten temat jeszcze raz ,od samego poczatku :mrgreen: , i jednoznaczne stwierdzam,ze ten PACJENT jest KRETYNEM jakich malo. W pierwszym jego poscie podal link do tematu,w ktorym opisuje ,jak to niby wjechal w lawke,ktorej w ogole nie bylo widac,bo bylo ciemno ( gdybym ja mial lawke ,czy slup ,czy rosnace drzewo przy wjezdzie na podworko,do gararzu,czy gdziekolwiek,to wiedzialbym o nim nawet jak bym tam wjezdzal "nawalony" nawet z zamknietymi oczami (nigdy tego nie praktykowalem-jazdy po pijaku :cool2: ) - TA KOLIZJA SWIADCZY TYLKO O JEGO UMIEJETNOSCIACH W MANEWROWANIU POJAZDEM :twisted2: :mrgreen: ( zaloze sie ,ze placyk zdawal nie RAZ :mrgreen: ) Potem wkleil zdjecia swojego samochodu ( albo i nie :mrgreen: ) ukazujace zniszczenia pojazdu podczas wjazdu na podworko( zapewne po pijanemu :mrgreen: ,po jednym malym piwku :twisted2: ) - W TYM TEMACIE NAPISAL,ZE NIE MA CZYM ZROBIC ZDJEC,o ktore go prosimy,BO MU APARAT UKRADLI :mad2:

Zdjecia ktore wkleil,byly robione w nocy,ZAPEWNE SPECJALNIE PO TO,ZEBY NIE BYLO DOBRZE WIDAC TEGO JEGO WYNALAZKA M5 z 2litrowym silnikiem V6 :mrgreen:

Kolego jOhnny2007, :mad2: :duh: :clap: :clap: :clap:

Panowie ja nie wiedziałem do tej pory i co chodziło z tym V6.ahhahaha.widac jak się kolega zna.dla niego v6 a R6 to nie duża róznica i my sie jego czepiamy.nie wytrzymam :diabel_smiech: prze zabawne.

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Panowie ja nie wiedziałem do tej pory i co chodziło z tym V6.ahhahaha.widac jak się kolega zna.dla niego v6 a R6 to nie duża róznica i my sie jego czepiamy.nie wytrzymam :diabel_smiech: prze zabawne.

Tja a jak ma napisane 24V to znaczy, że ma instalację 24 voltową :mrgreen:

Opublikowano

Tja a jak ma napisane 24V to znaczy, że ma instalację 24 voltową :mrgreen:

No coś Ty! A ja cały czas myslalem, ze to oznacza 24 gary w układzie fał.

Opublikowano
Dlatego DŻONY z NAWARONY - musialbys pierw pojezdzic autem z ABS'em zeby taka opinie wydac(oczywiscie BMW) .

Heh, nie jezdzilem, ale sie przejechalem ;)

I dziwne odczucie, negatywnie jak dla mnie wrecz...

Wiec moze za 1,5 roku mi przejdzie jak Tobie, albo jak zmienie auto ;)

Przyzwyczajenie napewno tez robi swoje...

ten koles pisze (johnny) tak o ABS - bo go nie ma Rolling Eyes gdyby miał to by go ponad niebiosa wznosił - Taki typ człowieka

Szczerze, to nawet sam o sobie bym tak nie powiedzial, no ale jak sadzisz :D

ABSu nigdy nie bede wychwalal z tej racji, ze lubie sobie czasem poszalec, a to utrudnia raczej sprawe.

Bo nie wiem czy Jhon

ny jesteś aż taki kozak żeby ABS ci przeszkadzał w "fińskiej sztuce hamowania" - drogi publiczne na co dzień to nie OeS i nie trzeba kopać lewą noga pedału żeby ułożyć się przed łukiem

hehe, na co dzien rzecz jasna nie, ale zdaza sie :twisted2:

Widzę, że mamy drugiego Roberta Kubicę Smile Chłopaku, widzę, że w typowy sposób przeceniasz swoje możliwości. Wiem, że wśród kumpli zdobywasz "rispekt" mówiąc, że jeździsz BMW (mało tego - M5!), a do tego bez ABSu, bo "abs jest dla mięczaków".

Akurat nic z tego :)

Jeszcze słowo ode mnie na temat ABSu - owszem ten system wydłuża drogę hamowania, ale w normalnych warunkach drogowych jest błogosławieństwem bo może uratować skórę.

Ale w normalnych warunkach sie w poslizg nie wpada ;)

Ale przecież Ty j0hnny nie tak dawno mnie uświadamiałeś ze masz ///M,że masz welur,klime,podgrzewane siedzenia...Przy takim wyposażeniu ABS-był juz standardem.Jak nie wrzucisz fotek to jak dla mnie masz tak samą wyposażona 520 jak Marek Solaris.nie masz nic a tylko mówisz za masz klime itp.Marek ma chociaż ładny kolor no a biały jak wiemy wszyscy ze też był tańszy chodź by nawet od takiego koloru jak Marka. .

Tego z kolorem to nie wiedzialem, mozna gdzies cos o kolorach poczytac ? ;)

Wiesz ja mam rocznikowo 92/95, a z tego co czytalem wlasnie to abs tam powinien byc... nie wiem moze jakies dziwne przekladki robili czy jak :/

Wiecie,przeczytalem ten temat jeszcze raz ,od samego poczatku Mr. Green , i jednoznaczne stwierdzam,ze ten PACJENT jest KRETYNEM jakich malo. W pierwszym jego poscie podal link do tematu,w ktorym opisuje ,jak to niby wjechal w lawke,ktorej w ogole nie bylo widac,bo bylo ciemno ( gdybym ja mial lawke ,czy slup ,czy rosnace drzewo przy wjezdzie na podworko,do gararzu,czy gdziekolwiek,to wiedzialbym o nim nawet jak bym tam wjezdzal "nawalony" nawet z zamknietymi oczami (nigdy tego nie praktykowalem-jazdy po pijaku Cool ) - TA KOLIZJA SWIADCZY TYLKO O JEGO UMIEJETNOSCIACH W MANEWROWANIU POJAZDEM Twisted Evil Mr. Green ( zaloze sie ,ze placyk zdawal nie RAZ Mr. Green ) Potem wkleil zdjecia swojego samochodu ( albo i nie Mr. Green ) ukazujace zniszczenia pojazdu podczas wjazdu na podworko( zapewne po pijanemu Mr. Green ,po jednym malym piwku Twisted Evil ) - W TYM TEMACIE NAPISAL,ZE NIE MA CZYM ZROBIC ZDJEC,o ktore go prosimy,BO MU APARAT UKRADLI Mad

Zdjecia ktore wkleil,byly robione w nocy,ZAPEWNE SPECJALNIE PO TO,ZEBY NIE BYLO DOBRZE WIDAC TEGO JEGO WYNALAZKA M5 z 2litrowym silnikiem V6 Mr. Green

Kolego jOhnny2007

hahaha, nigdy sie tak nie usmialem jak po przeczytaniu twojej spiskowej teorii dziejow.

Musze Ci powiedziec, ze sie powtarzasz nazywajac mnie 3 raz kretynem, a ja sobie z tego nic nie robie, vice versa :D

Dla Twojej informacji, wjezdzalem tam 1 raz, prawko zdalem za 1 razem i nigdy nie prowadze po %

Aparatu nie pisalem, ze mi ukradli tylko pozyczylem, wiec sobie nie 'dorabiaj' jak reszty.

A foty byly robione nad ranem, przed wyjazdem, bo niestety nie mam czasu, zeby robic za fotografa swojej beemki :/

kolega johnny NIE MA WCALE ZADNEGO AUTA!!!!

OMG.

Powinienem uzyc chyba teraz takiego samego epitetu jak puchatek26 :D

Dżonyyyyy!! Łer ar jóóóóóóóóóó??!!

Ajem łorking, teraz wyjezdzam na troche, pewnie przy kompie bede dopiero w okolicach weekendu, wiec sie nie dziwic :P

dla niego v6 a R6 to nie duża róznica i my sie jego czepiamy.nie wytrzymam prze zabawne.

czy to dzien swistaka?

wszystko o tym juz bylo na poczatku :duh:

ja a jak ma napisane 24V to znaczy, że ma instalację 24 voltową

:lol:

Pozdrawiam
Opublikowano

I mamy znowu świeżą wiadomość od j0hnny2007 :D kolega stwierdził ze lubi poszaleć swoja 2.0L benzynka w gazie.hmmm......

pewnie krecisz nią"kólka" jak od cyrkla-prawda?? szpere pewnie masz bo to w M5 to był standard :twisted2:

prosze Cie kolego...daj foty auta ze środka,panelu strujacego nawiewem i siedzenia obok ręcznego hamulca.Nie mów ze nie masz aparatu bo mi ręce opadaja.Zrób telefonem i bedzie po kłopocie....

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Ta dyskusja przypomina mi forum na wp. czy onecie, na temat aut,jak tylko pojawi sie artykuł na temat samochodów, podpina sie gościu w opisach, ,ze ma czip i jego VW jest nalepszy, coś w tym rodzaju , przeciez ta dyskusja nie zmiesci się kiedyś w kompie--idzie w limes, jest tyle przyjemniejszych spraw niz ten temat, trochę mnie to dziwi ze to jeszcze trwa,obecnie dyskusja o niczym, w końcu zejdziecie na markę aparatu fotograficznego, :? pzdr --- :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano

skidmarks pisaL:

Bo nie wiem czy Jhonny jesteś aż taki kozak żeby ABS ci przeszkadzał w "fińskiej sztuce hamowania" - drogi publiczne na co dzień to nie OeS i nie trzeba kopać lewą noga pedału żeby ułożyć się przed łukiem

jhonny2007:

hehe, na co dzien rzecz jasna nie, ale zdaza sie :twisted2:

Powiedz gdzie tego sie uczyłeś i kiedy tą sztukę stosujesz ?? - "miszCZu" podziel sie! wielu z nas chciało by coś wiedzieć

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Jeszcze słowo ode mnie na temat ABSu - owszem ten system wydłuża drogę hamowania, ale w normalnych warunkach drogowych jest błogosławieństwem bo może uratować skórę.

Ale w normalnych warunkach sie w poslizg nie wpada ;)

:lol:

co Ty za durnoty wypisujesz?? sam juz nie wiesz co 'madrego' odpowiedziec.

skad wiesz kiedy zastana Cie nienormalne warunki miszczu kierownicy?? jak wyrzniesz glupio swa m5 i juz zmienisz ma m5 z absem to pukniesz sie w glowe i przyznasz nam racje.

kurde mam starego zardzewialego isa i mam abs!!! :duh: a do m5 nie kladli??? :mad2: czemu caly czas nie dopuszczasz do siebie zadnego argumenu?? I KIEDY BEDA TE FOTY?? nie musisz za kazdym razem cytowac kazdego zdania my sie domyslimy jak normalnie odpowiesz.[/u]

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Brawoooo!!!, jednak pojawiło się ///M518 !!!

Wreszcie, po dłuższym czasie coś interesującego w tym wątku :D

Dwie rurki, spojler zamiast M-technik chyba M-magister (bo jakiś taki chyba wyższy :D) no i obowiązkowe brewki – jedyne 10800zł Dalibyście tyle za brak blendy?!

Pozdr

P.S. Ciekawe, jaką taki artysta miałby minę, jakby go tds albo 520i „osamotniły”? Ludzie mają fantazję, ehhhh.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Ale paździerz :mad2: .To już mój grill wygląda lepiej(hehe,może go sprzedam komuś :lol: ).Sheblowana ta eMka...
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
O moj Boze :) cos okrutnego......hehe...>Dawno nie widzialem kierownicy z milionowym przebiegiem :mad2: :mad2: :mad2: A jakie kratki od nawiewu zakurzone FUUUUUUU nawet sie nie pofatygowal tego posprzatac...10 tys :O jestem Panowie w szoku...

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item268844609_piekne_bmw_sportowy_wyglad.html

Faktycznie atrakcyjny wygląd :duh: :duh: . Co za zburaczone bezguście.

Opublikowano

jOhnny2007 wijechal na pare dni :duh: chyba po to,zeby sie POZBIERAC :twisted2: po tych wszystkich krytykujacych jego zachowanie postach :mrgreen: Zapewne za pare dni wroci z jak zwykle gotowymi na wszystko odpowiedziami :clap: :mlotek:

PS. faktycznie,moglby zrobic zdjecia chos by telefonem :cool2:

Opublikowano
jOhnny2007 wijechal na pare dni :duh: chyba po to,zeby sie POZBIERAC :twisted2: po tych wszystkich krytykujacych jego...

No, może do Tybetu... medytuje... :modlitwa:

Opublikowano
Koledzy sie chlopaka czepili. Przecież smiech to zdrowie, a to jeden z bardziej rozrywkowych tematow na forum. Ja oczekuje dalszych newsow. Johny 2007 dawaj dalej, jestem z tobą.
Opublikowano
Koledzy sie chlopaka czepili. Przecież smiech to zdrowie, a to jeden z bardziej rozrywkowych tematow na forum. Ja oczekuje dalszych newsow. Johny 2007 dawaj dalej, jestem z tobą.

wiec przyznajesz kolego mu racje w tym co sie utrwala??czyżby Twoja 520 była V6?? :twisted2: i miała spojlery i blende?mam nadzieje ze nie :? i ze Twoja 520 przypomina ogr a nie jest oszpecona :norty:

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

wiec przyznajesz kolego mu racje w tym co sie utrwala??czyżby Twoja 520 była V6?? :twisted2: i miała spojlery i blende?mam nadzieje ze nie :? i ze Twoja 520 przypomina ogr a nie jest oszpecona :norty:

Ej, ale Johny kupił blendę na alldżazira.pl, blenda z opcją ściągania majtek laskom, koniobijką i spryskiwaczem do szyby z afrodyzjakami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: