Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich userów forum BMW :D

Od kilku dni jestem posiadaczem wiekowej BMk-i e-30 320i 84r :wink: JEst w niej troszkę do zrobienia ale wszystko w swoim czasie :)

POZDRAwiam.

Tomek.

Opublikowano

Jestem juz troche na forum ale dopiero teraz znalazlem ta stronke, sorki :modlitwa: .

Jestem z Krakowa, wczesniej byly 2 Scierki Cosworth 2.OT MKI i MKII.

Teraz mam BMW 320i Coupe '92 M50 bez VANOS i chyba zostane juz wierny tej marce. Zarazilem sie a ta choroba wydaje sie byc nieuleczalna.

Pozdro dla Wszystkich wyznawcow BMW :cool2: .

Opublikowano

no własnie...ja też dopiero znalazłem ten post (dobrze ukryty :P)

więc jeszcze raz - cieszę się, że znalazłem się w miłym gronie użytkowników bumierek :lol:

Pozdrawiam

Jacek

Opublikowano

Witam wszystkich!

Po długich a ciężkich bojach z autami rodem z Italii, gdzie kobiety piękne i gorące, faceci otyli a auta awaryjne przesiadłem się wreszcie nie wymarzone BeeMWu i to dokładnie takie jak chciałem: 325i touring :) dopiero teraz wiem co to prawidziwa przyjemność z jazdy :mrgreen:

pozdrawiam wszystkich :dance:

Krzysiek z Łodzi

E39 540i touring jeszcze bardziej czarrrnaaa :twisted:

E30 325i touring diabelnie czarna (była!)

Opublikowano
Witam! Ostatnio stałem się użytkownikiem BMW 520 e-34. Jeździ się super. Wszystkich witam i pozdrawiam.
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Od tygodnia jestem posiadaczem 3 1,8 is w coupe z 1993. To moja pierwsza bmka ale napeweno nie ostatnia. Przesiadłem sie z golfa 2 a więc wrażenia ponad przeciętną :))

Opublikowano

Witam

I ja tez zarazilem sie ta marka i nie wyobrazam sobie zebym mial inne auto niz BMW :nienie:

Obecnie mam dwa modele 316i i 530i.

Opublikowano

Witam także wszystkich.

Od całkiem niedawna jestem posiadaczem BMW (mojego pierwszego i wymarzonego) 523i e39 `98 touring. Wygodne, funkcjonalne i przestronne "autko".Pozrdawiam wszystkich. :roll2:

Opublikowano

Witam i ja :)

Miec BMW to jest moje marzenie od malego :) I niedlugo zrealizuje to marzenie :) Pierwszy samochod... pierwsze BMW...

Opublikowano

Witam wszystkich!

Los tak chciał że mi BMkę zesłał :P Dostałem od babci z Niemiec jako prezent :) Może nie super wóz ale poprzedni miałem Peugeot 106 1.4 '92 więc już wiem co jest mieć BMW 320i E30 Coupe -- Cudowne autko.

Pozdrawiam!

Opublikowano
kurczę i ja zapomniałem się przywitać :( .... ale teraz witam wszystkich miłośników BMW życząc zawsze szerokości na drodze, nie psujących sie maszyn i pełnych baków :D :D
Opublikowano

Witam.

Auta z pod znaku BMW od zawsze mi sie podobały i w tym roku planuję kupić coś z E36. Mam więc nadzieję, że pobyt na tym forum pomoże mi przy zakupie tego auta.

Opublikowano
Witam serdecznie :). Jestem nowym userem tego forum. BeeMkami interesują mnie od kąd pamiętam i wkrótce zamierzam kupić E32/34/36 :). Jestem z Krakowa.
Opublikowano

Powituję wszystkich miłośników pięknych aut ze stajni BMW! :dance:

Jestem szczęsliwym posiadaczem E36 - 316i

Co by tu napisać więcej w tm dziale? Hmm

BMW Radość z jazdy! Te słowa są tak prawdziwe, że każdy posiadacz "bety" się ze mną zgodzi :8)

Życzę wam wiele zadowolenia ze swoich cacek! :diabel_faja:

Pozdrawiam!

Opublikowano
Witam wszystkich BMW- maniaków, od niedawna jestem posiadaczem BMW e36 320i, piękne autko i wspaniały odgłos silnika to, to co mnie w nim cieszy najbardziej.
Opublikowano

Witam wszystkich forumiczów i wielbicieli BMW :D Sam jestem posiadaczem od 3Tygodni E36 316i i powiem że teraz kocham i moją przyszłą żone i moje BMW :D

Kurcze jak laska to zobaczy to mam(.........) :duh:

Pozdro dla wszystkich :cool2: [/b]

Opublikowano
Czesc wam : > Łukasz lat 21 ciezko wytyrane pieniazki wydalem na e36 2.0 z 94 roku i jestem zadowolony jezdzilem duza iloscia samochodow wielu mark ale to nie to co betka w ktorej jestem zakochany od lat 15 : >