Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.

Od pół roku Was czytam, odkąd zapragnąłem sprawić sobie jedyneczkę.

Wasze posty bardzo mi pomogły zorientować się w detalach tego modelu BMW i na co zwracać uwagę przy kupnie, gdyż wczesniej znałem tan samochód tylko z tzw. "ulicy", a że jest to dość rzadki samochód na naszych drogach znałem go pobieżnie.

Od dwóch miesięcy moje marzenie się spełniło i jestem szcześliwym oneposiadaczem, czas więc dołoczyć do waszego grona :)

Miło powitać nowego pasjonata marki BMW i serii 1. Życzę dużo radości z jazdy, napisz mniej więcej skąd jesteś.

Opublikowano

mniej więcej SY :wink:

zgodnie z prośbą, mniej dla tych co znają tylko oznaczenie województw i więcej dla tych co kumają kodowanie miast :8)

Opublikowano
Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem 3 już od ponad roku. To moje pierwsze BMW, ale 10-ty z kolei samochód. Ta marka naprawdę zaczyna mnie wciągać!!
Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich mam na imię Bartek jestem z Krakowa i poszukuje dopiero autka ze znaczkiem BMW . mam nadzieję że w niedługim czasie znajdę coś ładnego:) pozdrawiam wszystkich użytkowników ...:):):)
Opublikowano

Chciałbym się z wszystkimi przywitać , jestem nowym użytkownikiem FORUM.

Stałem się posiadaczem BMW E39 530D automat z 1999 , poprzedni mój samochód to Ford Cougar .

Opublikowano

Witajcie klubowicze!

Jestem z Bierunia, właśnie skończyłem Politechnikę Śląską i planuję zakup samochodu 118d... mam nadzieję ze znajdę tutaj pomoc dotyczącą tego samochodu :)

Pozdrawiam,

Krzysztof

Opublikowano
Ja również chciałbym się przywitać i rozgościć na tym forum :) Co prawda jestem posiadaczem BMW E36 Compact już od 2lat, zarejestrowany jestem także na innych forach ale czytając pare tematów tutaj widzę, że jest ciekawie :) Więc zabawie tu na dłużej ! Pozdrawiam
Opublikowano

Witam,

mam na imię Łukasz, 1-nką (118d) jeżdżę od tygodnia, auto kupiłem w programie Premium Selection w Bawarii Motors na Czerniakowskiej. Na razie ciężko przyzwyczaić mi się do mikroskopijnych lusterek, malutkiej tylniej szyby i do tego, że siedzę tyłkiem prawie na ziemi, porównując to wszystko do auta, którym jeżdżę też na co dzień...Land Cruisera 120. Jedynka zaskoczyła mnie zwinnością, bardzo dużą kulturą pracy silnika i niewielkim spalaniem przy zero-jedynkowym charakterze mojej jazdy.

Łukasz

Opublikowano
witajcie !! pociechy z jedyneczek :cool2:

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif