Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

spełniam marzenie i "na starość" kupuję BMkę - będzie to 320i GT w M pakiecie z 2018 r. :dance:

Odbiór tuż tuż - znacie to uczucie jak dni, godziny wleką się niemiłosiernie? Straszne! :)

Jeszcze nie potrafię uwierzyć, że się zdecydowaliśmy i wkrótce "niebieska piękność" zawita w naszych skromnych progach :D

Póki co przygodę z BMW (wcześniej 11 lat z inną niemiecką marką- tą od oszustw ;) ) zaczynam od rejestracji na Waszym Forum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników Bmw, od tygodnia jestem posiadaczem e91 2007 z 2.0 163KM pod maską,jak narazie po przesiadce z komfortowego ale zbyt "kanapowego" Merca W211 zmiana na plus. Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem Karol i mieszkam w Mońkach na Podlasiu. W tygodniu mieszkam w różnych częściach Polski i Europy bo zawodowo jestem kierowcą Dafa 510 z naczepą "wanna", czyli wywrotka Kempf :8)

Do tej pory przez lat 8,5 jeździłem Oplem Signum w dieslu 150 konnym. Ujeżdżam też Yamahę FJR 1300 :lol:

BMW swoje pierwsze zakupiłem w sobotę (2 dni temu).

Beema z 2008 roku, 3.0 w benzynie + gaz, automat xDrive, wersja na USA, 172kW czyli 234 KM. Sedan, kolor czarny. Dość bogato wypasiona. Kolega sprzedawał i żal było tego nie wziąć, a zwłaszcza, że nosiłem się ze zmianą auta.

Banan na gębie jest bo fajnie to jedzie.

Średnie mam pojęcie o bawarkach, więc liczę na pogłębienie wiedzy o tych zacnych maszynach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry.

Jestem Paweł z Płocka. Właśnie zanadobyłem zakażenie E91 318i N43B20 w kolorze grey z 2007roku.

Będzie wymiana kierownicy na M-pakietową ze sterowaniem. Obecnie stary typ tylko z jaśkiem. Radio professional bez bluetootha (brak kabli w bagażniku.

Jest w trakcie kompletowania wymiana lusterek 5 pin na 3 pin. Brak panoramy i nawigacji oraz czujniki parkowania tylko z tyłu - dobre i to. Ale za to ogólnie b. zadbana.

Pozdrawiam. :clap:

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Miesiąc odkąd zostałem właścicielem BMW E 36 316i Compact. Samochód został odziedziczony.

Wcześniej nie prowadziłem samochodu. Prowadzę mały sklep internetowy.https://barbercompany.pl/golenie/ Praca w domu. Ale decyzja o nauczeniu się jeździć i poszerzenie wiedzy w świecie auto.Mam nadzieję, że strona mi w tym pomoże.

Opublikowano
Cześć, jestem od niedawna posiadaczem BMW E46 320D, chciałem się przywitać na forum. Wcześniej miałem tylko samochody FWD i już wiem, że to był błąd :D
Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów,

od ponad trzech lat jeżdżę G30 520d M-pakiet a obecnie oczekuje na G06 X6 40d także w M pakiecie.

Piątka oprócz problemu z kanałem odlotowym / klapkami pomimo przebiegu blisko 200k nie sprawiała większych problemów.

Pozdrawiam

Michal

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Ja się tylko rozglądam póki co :) za każdym razem jak szukam samochodu to przewijają się różne BMW, ale póki co jeszcze nigdy się nie zdecydowałem. Może tym razem?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jestem nowy użytkownikiem Bmw 750 e32 . Szukam warsztatu / osoby która ogarnie do końca ten samochod . Najlepiej okolice Elblag / Trójmiasto / Olsztyn /
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów, od pięciu lat jestem posiadaczem BMW e30 cabrio z silnikiem b18m42. Tak tak, był przełożony jeszcze w Niemczech, skąd go przywiozłem. Poprzednio miał zwykłą 318-tke. Jak każde auto trzydziestoletnie potrzebuje troski. Czasami potrafi doprowadzić do szału, a potem odpłacić oldskulową jazdą. Bardzo chętnie wymienię się doświadczeniami na forum. Pozdrawiam
Opublikowano

Witam,

Jestem miłośnikiem motoryzacji od dziecka i również miłośnikiem marki BMW. Wpadła mi w oko BMW e61 530D lub 530i i mam nadzieję że w ciągu roku uda mi się zebrać fundusze oraz znaleźć godny uwagi egzemplarz. Wcześniejsze moje autka to Honda Civic VI Gen. 96r 1.5 e-vtec oraz Alfa Romeo 159 Ti 1.9 JTDm w wersji Sportwagon.

• 1 miesiąc temu...