Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jestem nowy na forum i jeszcze nie wiem jak tu sie poruszać, jestem posiadaczem bawarki ( E39 530d 2001r manual na full wypasie ) od 7 miesiecy, autko ssuuppeerr a od miesiaca posiada 215KM i 490Nm :twisted:

Rakieta jak na diesla

POZDRAWIAM

Opublikowano
witam, ja jestem posiadaczem bmw 320d `99 od pol roku i poki co nie narzekam na ta marke ani troche ale i tak moim marzeniem jest mercedes CLS 55AMG :) mam nadzieje ze nie naraze sie tym nikomu MERCEDES panuje:)
Mercedes CLS 55AMG :twisted:
Opublikowano

Witajcie!

Od kilku dni jestem posiadaczem E36 320 w sedanie.

Samochod zamierzam izytkowac przez dluzszy okres czasu, wiec zapewne bede tu stosunkowo czestym gosciem.

pozdrawiam

dawid

Opublikowano

Witam, po dwóch latach użytkowania e36 316 przyszedł czas na coś poważniejszego i oto od miesiąca z małym hakiem jestem szczęśliwym /jak narazie / posiadaczem 8 cudu na świecie, czyli BMW e46 328 Ci :)

Witam wszystkich :)

Opublikowano
Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem BMW E60 530d w M pakiecie, auto seryjnie mialo 218 KM, obecnie jest po programie w COMPSPORCIE, moc okolo 280 KM/600NM , niestety nie da sie zhamowac automatu bo za kazdym razem wychodzi inny wykres ( moze ktos ma patent na zhamowanie aut. tip tr.), zawsze chcialem miec BUME :-), milosc do tych aut zostala u mnie zaszczepiona przez mojego tate ktory tylko uznaje ta marke;-) modele na ja jakich poznawalem te samochody to E -39 (528i), E-38(740d), E- 65 (735i), E-65 (740d), oraz 320d compact, w przyszlości chcialbym zakupic E-24 (635csi lub 633csi), POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSIADACZY STARYCH I NOWYCH BMW !!!!
Opublikowano

Witam szacowne grono!

Ja może nie mam wielkiej mocy i setek Nmetrów, ale za to kiedy przemykam czarną maleńką Bunią, niektóre panie reagują nad wyraz spontanicznie :jawdrop: ...

Pozdrówka dla wszystkich

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy an forum.

2 tygodnie temu kupiłem BMW 316i Compact (jeszcze nie wiem czy szczęśliwie ;-)

Auto było niestety dosć zapuszczone przez poprzedniego użytkownika więc spędzam czas na wizytach u mechaników itd.

Na początek:

- Wymieniłem tłumik.

Czy to normalne, że przy ok 3000 obr/min głośniej go słychać (nieco metaliczny dzwięk) a potem już normalnie

- po przeglądzie tablicy wskzników okazało się że kontrolka od poduszek jest wyjęta ;-(,

Czeka szukanie przyczyny.

3 majcie się

Opublikowano

Swieżo upieczony posiadacz E32 735 '89

Chętnie poczytam sobie o tych samochodac - przy okazji:

Kupuję części do E32 z 89 roku ( tylko oryginał )

oraz do BMW 2000 CS - ( w chwili obecnej poszukuję listewek na dzwi )

Jeżeli ktoś ma dostęp do części od modeli 501/502 , chętnie nawiążę znajomość lub odkupię cały zapas :))

Nie interesują mnie dodatki w stylu brewki, blendy, spojlery etc

Opublikowano

Witam wszystkich ! Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E39 530d. Wspaniały pełen tajemnic samochów. Mam nadzieję że na tym forum odkryję część sekretów.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie !

:mrgreen:

Opublikowano

Witam wszystkich . Jestem Agnieszka.Troszku mineło zanim trafiłam na Wasze forum,ale juz jestem i mam nadzieje,że zostane :)

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

Opublikowano
Witam od 1,5 tygodnia jestem posiadaczem na razie szczęśliwym BMW E34 520 i touring z 95 silnik M50B20 na razie jestem zachwycony i oby tak zostało :mrgreen: pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze część z was poznam na jakiś spotkaniach
Opublikowano

To ja też powitam. W przyszłym tygodniu umówiony jestem na obejrzenie 7 sztuk E38 i jeśli któraś będzie w stanie perfect to kupię i zmienię sobie podpis. :-) Wersje silnikowe M60/M62, automat only.

Pozdraiwam :cool2: i idę dalej kopać forum .. na razie przejrzałem z 400 stron z postami i wciąż mi mało. :mrgreen:

Opublikowano
Witam serdecznie. Jestem z Wrocławia, nie mam jeszcze BMW i nawet nie wiem czy będę je miał, ale mam kilka pytań w związku z ewentualnym zakupem. :D
Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem od niedzieli włascicielem E30 320i sedan 1987.05

Mam instalacje gazowa( na razie nie wiem którego typu -2letnia), klime - sprawna, radio, centralny zamek. Kolorek złotawy metalik.

Teraz siedzę i czytam forum, będę wiedział coś więcej dam znac.

Jestem z Mysłowic(Katowice)

Pozdr.