Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na tym forum, obecnie nieposiadam BMW ale intensywnie szukam swojego pierwszego BMW, dlatego bardzo chetnie skorzystam z Waszej pomocy i doswiadczen zwiazanych z ta marka :)

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich na forum. Mam nadzieję, że swoją osobą będę mógł komuś pomóc. Jeśli zrobię coś nie tak z góry przepraszam.

Jestem posiadaczem BMW E36 320iA coupe z silnikiem M50.

Pozdrawiam - Rafał :wink:

...tylko BMW
Opublikowano
Witam, ja również pragnę się przywitać. Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 525 tds kombi z roku 1995 i... jestem pod wrażeniem, poprzednio jeździłem paskiem z roku 92... przepaść to słowo nasówa mi się od razu porównując te dwa samochody. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Opublikowano
Witam wszystkich właścicieli Beemeczek:) ,niedawno stałem sie posiadaczem BMW 525 24V z 91 roku i jestem zadowolony ,chcialem sie ze wszystkimi przywitać i życzyć mniejszej awaryjności waszych aut i przyjemności z jazdy bokami:)
Opublikowano

Witam!

Kupiłem niedawno BMW E36 318i, diamant-schwartz metallic, zarejestrowałem się na forum i chciałem oficjalnie przywitać wszystkich kolegów i koleżanki.:8)

Do zobaczenia na forum, mam nadzieję, że na jakimś zlocie również :norty:

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie

Mam na imie Piotrek i popełniłem ten sam błąd co wielu, a mianowicie zacząlem pisać posty bez przywitania :oops:

Liczę na niski wymiar kary !!!

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich fanów BEMEK, posiadam piękne E36 318is Coupe :)

Super forum, oby tak dalej, bardzo duzo nowych rzeczy dowiedziałem się od Was o Swojej Beci...

Dzieki

Pozdro dla Wszystkich

Opublikowano

Witam i ja!

Mam nadzieje w pełni skorzystać z tej kopalni wiedzy!

Witajcie! :roll2:

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Witam i Ja... wraz z moją piękniejszą połówką jesteśmy w trakcie (wymiany auta) poszukwań... po gorących debatach postanowiliśmy wybrać BMW...

Z doświadczenia wiem iż forum internetowe bardzo się przydaje, zwłaszcza wiedza posiadaczy... :cool2:

Tak więc WITAM wszystkich... i być może do zobaczenia!!