Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Od zeszłego tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem długo poszukiwanej e61 530d LCI. Jednocześnie chciałem podziękować wszystkim, którzy podpowiadali w dziale co sądzicie o tym bmw. :cool2:

Zaczyna się kolejna przygoda z ciekawy autem. Poprzednia trwałą prawie 5 lat z volvo v40 i tamtejszym forum. Volvo i tak zostaje w rodzinie bo szkoda sprzedawać.

Muszę porobić trochę fotek i za jakiś czas powstanie galeria.

Pozdrawiam i do usłyszenia na forum,

Borys

Opublikowano

Witam Wszystkich Forumowiczów! :)

Marką BMW pasjonuję się od małego. Zaraził mnie mój tato który to kupił już ładnych parę lat temu swoje pierwsze BMW e34 524td i od tego wszystko się zaczęło. Ja upodobałem sobie w szczególności model E30 i to na nim skupiam całą swoją uwagę i wolny czas. Jestem szczęśliwym posiadaczem tego modelu od dobrych 6 lat. Opiszę później w galerii mój egzemplarz.

Pozdrawiam

Darek

Opublikowano
Witajcie wszyscy :) Zawsze interesowałem się motoryzacją, zwłaszcza tą starszą, z lat 80 i 90. Na osiemnaste urodziny dostałem od wuja "w spadku" BMW E34 czyli klasyk z tamtych lat :D Z czasem chciałbym też się dorwać do E39 to takie marzenia z dawnych lat. Pozdrawiam serdecznie moto zapaleńców.
Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników, nazywam się Mateusz. Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadacz 530d z 2003r. Pozdrawiam.
Opublikowano

Witam wszystkich

Jestem w trakcie poszukiwań i mam nadzieję na pozytywne ich zakończenie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, Łukasz 34 lata z Mińska Mazowieckiego.

Od 10 lat jeżdżę Audikami.

Zanabyłem E39 3 tygodnie temu.

3.0 benzyna 2001 rok automat, touring.

Aktualnie mam beemkę na pierwszym serwisie u znajomego (wszystkie płyny, hamulce, antykorozja, uszczelka pod deklami, parktronic i kilka innych małych drobiazgów).

Bardzo fajnie mi się tą BMką jeździ i o dziwo odpycha się (subiektywnie) lepiej od A8 4.2.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć,

na forum jestem od jakiegoś czasu, aktualnie posiadam e36 w kombiaku i planuję przesiąść się na e90/91. Liczę na Wasze podpowiedzi i pomocne rady przy poszukiwaniach ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Dołączyłem do forum ponieważ skłaniam się do zakupu auta marki BMW i chcę rozwiać gryzące mnie wątpliwości.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam

Kilkanaście lat temu miałem złote bmw e21 318i z 1980r., ale urodziły się bliźniaki i się okazało, że rekin jest za mały... przewinęło się kilka aut lepszych i gorszych i teraz jest bmw e91 320d z 2007r., Jestem z okolic Lublina.

Pozdrawiam.

Właśnie zobaczyłem że to dział jedyneczki, a ja z trójeczką tu wyskoczyłem... :/

Pozdrower Krzysztof :)
Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam na imię Bartłomiej, jestem z okolic Stolicy. Na razie poszukuję BMW. :)

Opublikowano

Cześć.

Jestem Tośka, od niedawna posiadam e46, 316i, 99.

Od mniej więcej grudnia czytam mnóstwo wątków związanych z tym modelem, i w końcu postanowiłam do was dołączyć.

W posiadaniu jestem od kwietnia, jednak praca sprawiła, że za renowacje i drobne niedociągnięcia mogę zabrać się dopiero teraz. Wierzę, że w razie problemów mi pomożecie. Może kiedyś uda mi się też coś wam doradzić.

Oczywiście jestem kobietą, więc nie znam się na wszystkim tak jak facet. :D

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Witam wszystkich z Podhala!!!

Nie mam jeszcze BMW, ale jestem na kupnie. Mój wybór to seria 3 E92 z 3.0 diesel szczególnie z napędem na tył i komputerem pokładowym profesional.

Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się znaleźć wymarzony egzemplarz.

Poprzednio jeździłem drobnie spersonalizowanym Smartem :wink:

7a2558f7075c.jpg

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Jestem z Krakowa, cieszę się że mogę dołączyć do forum. Kupiłem swoje pierwsze BMW, po części z ciekawości, po części z potrzeby posiadania większego auta.

Pozdrawiam

Wszystkich