Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Na imię mam Jacek. Przygoda z marką BMW zaczęła się w 2001 roku od e34. Super się spisywała ta bawarka bo sam zrobiłem nią 360000 przez 5 lat i na prawdę złego słowa nie powiem. Teraz po latach postanowiłem wrócić i zakupiłem X5. Póki co jest elegancko.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie. :8)

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Krzyś111685053072
    Krzyś111685053072

Witamy wszystkich nowych i "starych" posiadaczy BMW s są one dość często trudne w naprawie. 

• Witam Wszystkich,  Lata temu byłem zarejestrowany na forum przy okazji mojej wysłużonej E46. Niestety loginy i hasła gdzieś się zapodziały, no to rejestruję się znowu jako szczęśliwy posiadacz G0

• pomaranczka
    pomaranczka

Cześć - jestem tu od wczoraj 😄

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Witam wszystki klubowiczy mam na imię Łukasz i od jakiegos miesiaca poruszam sie bmw e46:-)
Opublikowano
Ja również witam. Na razie nieoficjalnie. Adrian. lat 19. Przyszedłem się poradzić. Nie ukrywam tego.
Opublikowano
Cześć! Bardzo mi miło zagościć u Was. Jeszcze nie mam BMW, ale wierzę że to wkrótce się zmieni ;)
Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie! Od niedawna jestem posiadaczem BMW 118i i jestem bardzo zadowolony z tego samochodu. Jest kilka rzeczy, które muszę zrobić, ale poza tym rewelacja! Nie pamiętam kiedy tak dobrze jeździło mi się samochodem :wink:
Opublikowano

Gratuluje zakupu, życzę bezawaryjnej eksploatacji nowego nabytku i witam na forum :cool2:

P.S. Zachęcam do stworzenia w odpowiednim miejscu prywatnego wątku o swoim aucie.

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie i miło.

Pozdrawiam Kazik

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Paweł i niedawno stałem się przypadkiem posiadaczem E60 po dosłownie kilku dniach zmieniłem drugie auto (Auris) na E87.
Opublikowano
Witam Wszystkich ! Od kilku tygodni przeglądam forum ..a kilka dni temu stałem się posiadaczem E53 po lifcie 3.0 diesel. Pozdrawiam !
Opublikowano
Witam szanowne grono, jeszcze nie posiadacz, ale już niedługo. Szukam E90 R6, jest kilka forumowych ogłaszanych, wartych uwagi, ale niestety mam za daleko...pozdrawiam z okolic Zielonej Góry...
Opublikowano
Witam wszystkich starych i nowych. Od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem E90tki. Auto po długich poszukiwaniach, przeglądania ogłoszeń, czytania informacji na forum i zjeżdżenia połowy Polski kupiłem w Niemczech i osobiście przywiozłem do kraju. :D
Opublikowano
Siema, jestem Oskar i od niedawna jestem posiadaczem F30 2.0d :-)
Opublikowano
Witam wszystkich. Zarejestrtowałem się na forum wczoraj, ponieważ nabyłem ciekawy egzemplarz E46-tki 330 w wersji xdrive, na razie 184 kuce, ale na dniach będzie ich więcej :) Osobiście sprowadziłem ją do kraju z Niemiec. Pozdrawiam! :D
Opublikowano

Witam!

Właśnie przesiadłem się na BMW E60. Wiele informacji dotyczących intersującego mnie modelu znalazłem na forum. Mam nadzieje, że poznam wielu miłośników motoryzacji. Liczę na pomoc w szerszym poznaniu modelu E60. :D

pozdrawiam, Jarek

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Siema graty tylko nie w tej serii się przywitałes
Opublikowano
Właśnie coś mi nie pasowało. Odszukam temat w piątkach... :D
Opublikowano
Witam serdecznie kolegów i koleżanki. Jestem Marcin z lodzi.Po półrocznym poszukiwaniu wreszcie trafiłem e60 lci 3.0 d, na razie jestem zadowolony :D :D
Opublikowano
Witam jestem nowym posiadaczem BMW e39 528i touring auto będzie do użytku codziennego z przeznaczeniem na wyjazdy weekendowe. Jeszcze pare spraw do ogarnięcia i mam nadzieje że będzie wszystko super. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i fanów BMW oraz moderatorów. :wink:
Opublikowano
cześć:) Blanka z tej strony
Opublikowano

Witam!

Od niedawna jestem użytkownikiem BMW E60. Mam nadzieję poznać wielu klubowiczów i poznać dokładnie model E60. Informacje z forum to dobry początek, reszta zapewne na spotach lokalnych...

pozdrawiam, Jarek

Opublikowano
Hehe witamy kolejną piątkę wśród jedynek :norty:

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...