Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy na forum.Obecnie posiadam BMW 520i/24V,wczesniej mialem E20,E36,E34,E32.Uzytkownikiem BMW jestem juz od 4 lat,jestem bardzo zadowolony z samochodow tej marki i nie wyobrazam sobie kiedykolwiek przesiasc sie na jakakolwiek inna marke samochodow.POZDRAWIAM.MAREK.[/img][/b]
Opublikowano

Witam,

wlasnie kupilem moje pierwsze BMW - e30 z 1990 316i. pare rzeczy do zrobienia jest - glownie zawieszenie. wczesniej zdazalo mi sie jezdzic 635csi z 1984 - ojca zapalenca :dance:

Opublikowano

witam

wcześniej byłem aktywny jako mięcho740 ale coś się pokreciło z hasłem i nie mogęsię zalogować. mam nowe bmw więc zalogowałem się od nowa z mocnym postanowieniem poprawy w kwestii aktywnosci na najlepszym polskim forum o BMW

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłam ten wątek.

Też jestem nowa - od dwóch dni mam moją niebieściutką Trójkę. To auto ani troche mnie nie rozczarowuje, a po przesiadce z diesla męża (1.7 innej marki) na to cudne 115 (sic!) koni w benzynie, nie mogę usiedzieć na miejscu - ani w robocie, ani w chałupie;)

Opublikowano
Witam i pozdrawiam grono Bmw - Maniaków - ja również stałem się takim Maniakiem a to zasługa 2 minutowej jazdy samochodem marki BmW :-)
BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie na tym forum !!!!

z marką BMW mam nieco wspólnego, choć obecnie jeżdże jeszcze Calibrą (do członków forum calibra team także należę).

kiedyś byłem posiadaczem bmw 320 e21 z 77r ( silnik jeszczze 4 cylindry), ostatnio przez moje ręce przeszła mi e36 316.

przyznam że jestem miłośnikiem tej marki i właśnie poluje na 320 e36.

jeśli uda mi się taką zakupić, to w pełni stanę sie członkiem klubu.

POZDRAWIAM

Opublikowano
POZDRAWIAM WSZYSTKICH MILOSNIKOW BAWARSKICH PIEKNOSCI ! BEDE MARCE WIERNY !
Opublikowano
Właśnie stałem się posiadaczem srebrnej 525-tki w tds, pozdrawiam wszystkich uzytkowników aut tej wspaniałej marki.
Opublikowano

witam wszystkich serdecznie

na forum jestem świeżynka,bo od dzisiaj, jeżdżę e 34 525 tds w automacie, kocham ten samochód i kocham jazde nim to moje drugie bmw kiedyś wczesniej mialem e 28 2,4 td też było wspaniałe.

pozdrawiam dodam, że forum jest mi bardzo przydatne dziękuje Wam za nie.

bigray

Opublikowano

Witam Wszystkich.

W styczniu tego roku stałem się posiadaczem mojego wymarzonego E-36 Compact. Samo przeglądanie forum to nie to, teraz mogę zapytać. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Od listopada jestem posiadaczem sedana E36 320i 24V '96. Bestia właśnie zdążyła wyjść z fazy chorób dziecięcych (czy raczej starczych....) oraz skutków niefrasobliwości przy kupowaniu używki, które, jak później okazało się na bolesnym przykładzie kolegi, były i tak niewielkie, choć to zupełnie inna kwestia i pewnie napiszę coś o sprawie, kiedy będzie miała swój finał....

Manifest uzależnionego:

Uwielbiam swoje auto, szczególnie teraz, kiedy wszystko technicznie jest topszpica .... Z tego nałogu się nie wychodzi, nie wiem dlaczego wcześniej zawracałem sobie głowę innymi markami.... ;). Obiecuję pochwalić się w galerii przy pierwszej sposobności.

Pozdrawiam wszystkich twórców i uczestników forum - to jest NIEPRZEBRANA SKARBNICA wiedzy wszelakiej

To jest wszystko prosto z głowy, prosto z głowy do wieczności, płynie strumień kolorowy, niesprawdzonych wiadomości....
Opublikowano
Witajcie.. Od wczoraj mam zaszczyt garażować piękne granatowe, albo jak ktoś woli piękną, granatową BMW 525tds kombi '95r co prawda w manualu, ale nie ma co narzekac... Nie sądziłam, ze 11 letnie autko może być tak zadbane :) wielki ukłon dla poprzedniego właściciela... co by nie było zbyt pięknie dziś musiała podnieść mi ciśnienie, ale to już znajdę odpowiednie miejsce na tę historię... Pozdrawiam :)
Opublikowano

Od 3 tygodni jestem posiadaczem E60 3.0D, 2004r, automat z dobrym wypasem(navi, szyber, ładne alu, biksenony skrętne, PDC, zest tel bluetooth i wiele innych). To moje pierwsze BMW, dotychczas jeździłem różnymi produktami - fiat bravo, laguna, C5, A6, partner, 206SW, voyager , pug 607. Jak na razie wrażenia tylko pozytywne. Mam nadzieję że będzie tak dalej...

Krzysztof

Gdynia

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Znalazłem to forum zupełnie przypadkowo w poszukiwaniu pewnej informacji, ale ogromnie się cieszę, że można tu pogadać o BMW, więc zapewne - będę tu częstym gościem :cool2: (do tej pory aktywnie uczestniczyłem jedynie w forum http://forums.e60.net)

Aktualnie jestem posiadaczem 528i LPG serii E39, a także użytownikiem 120i oraz 120d (oba samochodziki zastępcze - na przemian) oraz - na co mam ogromną nadzieję - od najbliższego poniedziałku właścicielem nowiutkiej i pachnącej 520d, którą choć zamówiłem w salonie już w połowie lutego to dealerowi zajęło jej dostarczenie ponad 4 miesiące (!! :mad2: !!) (Arnold Kontz - Luxembourg)...

Ale na szczęście "Moja Malutka" już przyjechała - właśnie ją zarejestrowali, ubezpieczyli, przeszła juz controle technique i w poniedziałek (jak tylko zapłacę :) dostanę ją w swoje ręce, którym to faktem zresztą zaraz się z tym forum podzielę :D

A póki co mam dwa pytania odnośnie interface'u Ipod do E60 oraz odtwarzania mp3 w E60 - ale te już wstawię może w miejscach gdzie tego typu wątki przynależą.

No a póki co - witam wszystkich serdecznie!

Jarek

Luxembourg

Opublikowano

T7Q i jego E36 oczywiście czarne ;) witają wszystkich maniaków bawarek z najlepszym napędem hehehehe - oczywiście tylnym

Drifting forever...