Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem ;)

Konrad z dolnego śląska. Zastanawiam się nad kupnem e39 530d. Pozdrawiam :)

Opublikowano
Witam . Na imię mam Roland pochodze z Głogowa woj. dolnośląskie od niedawna śmigam e39 530 z 2003r i jest to moja trzecia już w karierze beemka mam nadzieję że tak jak pozostałe dwie będzie to dobry samochód .
Opublikowano
Witam wszystkich, co prawda nie posiadam BMW ale pracuję w sklepie z częściami do tych aut. Wiedza z forum jest często przydatna przy doborze części dla klientów.
Opublikowano

Witam serdecznie,

Od miesiąca jestem posiadaczem e46 320d, auto kupiłem w dobrej cenie i pewnie będę często udzielał się na forum bo cena zawsze idzie ze stanem auta w którym jest to i owo do zrobienia, ale poprzednie auto sam naprawiałem to i z tym drobniejsze rzeczy na pewno uda mi się naprawić, a sprawy silnikowe to już mechanik pozostanie.

Opublikowano
Cześć jestem Kamil mam 20 lat, jeżdże jeszcze troche zmeczoną e36 ( jescze!! sa plany reanimacji:P) 1.8 is m42b18 140 kucy raczej większość żywych:P zaczynałem od e36 316 ale było maaaało baaaardzo mało kucy.. i teraz żłe strony a mianowicie LPG:// niestety ze względów ekonomicznych.. POZDRO
Opublikowano

Witam wszystkich. Miesiąc temu zakupiłem swoje pierwsze w życiu BMW ( X3 2005 r.2.0d). Auto zakupione od kolegi z przebiegiem 170 tyś. Jak na razie wrażenia super.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Obowiązku przedstawienia się dopełnić trzeba, więc niech się tak stanie. Mam na imię Andrzej, jestem z Gdańska i od tygodnia jestem posiadaczem BMW X3 (E83) :cool2: . Samochód z rocznika 2008, silnik 3.0d 218KM.

Pozdrawiam serdecznie,

serhij

Opublikowano

Witam!

Po bardzo długiej niobecności ma forum witam ponownie. Teraz śmigam e90 330xd...mam nadzieje że sié nie zawiodè....hej

W...x jest... x razy lepiej...
Opublikowano
Witam forumowiczów! Jestem tutaj nowy, jednak z marka BMW jest mi znana od 2 lat :) Jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e90 320d, jest to moje drugie BMW. Pierwsze to e36 M3 3.2, przepiękne wspomnienia! :)
Opublikowano
Witam serdecznie,od dłuższego czasu śledziłem forum jako gość,aż w końcu przyszła pora na rejestrację.
Opublikowano (edytowane)

Witam. Właśnie przesiadłam się z AR 159 na e91 320d. Mam nadzieję, że będę miał co najmniej tyle radości co z poprzedniego auta. Jest to moje pierwsze BMW.

Przesiadłem, a nie przesiadłam:)

Edytowane przez kriswin
Opublikowano
Witam. Właśnie przesiadłem się z AR 159 na e91 320d. Mam nadzieję, że będę miał co najmniej tyle radości co z poprzedniego auta. Jest to moje pierwsze BMW.

Przesiadłem, a nie przesiadłam:)

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy samochodów z pod znaku BMW, po długiej miłości do samochodów z pod znaku "GWIAZDY" postanowiłem przesiąść się do BMW X5 E53 3.0D.