Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Spodobała mi się Z3 coupe (już dawno) i wreszcie postanowiłem zacząć szukać takiej na poważnie. Żeby znaleźć trzeba się czegoś dowiedzieć i dlatego tu jestem. Dużo już przeczytałem i nadszedł czas pytań, mam nadzieję (a nawet pewność) że pomożecie. Pozdrawiam

ps.

Jestem z Wrocławia, obecnie jeżdżę Fordem Focusem 1 (1.8 zetec 115 KM) i Alfą Romeo Brera (3.2 Q4 260 KM)

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Łukasz i jestem w trakcie poszukiwań mojego pierwszego BMW. Miałem okazję użytkować F30 przez kilka miesięcy i stwierdziłem, że muszę mieć własne BMW. Wybór padł na e60/e61.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Trochę nie po kolei zacząłem, ale witam wszystkich! :D

Kiedyś przemieszczałem się e39 520D, później drobna przygoda z innymi markami i znów powrót do BMW, tym razem E61 530D i oby jak najdłużej bezstresowej eksploatacji. :)

Opublikowano

Witam, jestem 3 lata na forum a się nie przedstawiłem, nie szukałem w działach, bo mi się chamsko nie chciało, także przepraszam.

Mam na imię Norbert i jestem z Łodzi.

Posiadam E32 730i 1992r R6 M30B30 w automacie i E32 750i M70B50 1991r Automat V12 , tak 12 cylindrów pod maską :D , Przed tem E34 525 TDS, E21, E23, E24,E28, E32 (735).

Pozdrawiam !

Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :) Od 5-ciu lat jestem posiadaczem e36 316i z '97 roku i zamierzam przesiąść się do czegoś nowszego, może e46 po 2000 roku. Z tego powodu wystawiam e36 na sprzedaż. Pozdrawiam serdecznie :)
Opublikowano
Witam :) Może jeszcze nie jestem posiadaczem BMW ale zamierzam chwilę tu posiedzieć poczytać i popytać co nieco, więc wypadałoby się przywitać :) A więc siemanko :) Pozdrawiam Michał:)
Opublikowano
Witam jestem nowy^^ mam zamiar zakupic BMW i wiele tematów tutaj jest bardzo pomocnych^^ Pozdrawiam z Wielkopolski^^
Opublikowano
Witam całe forum, swoją przygodę z BMW zacząłem już prawie rok temu, więc najwyższy czas aby się przywitać :)