Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem powitalnie w końcu.

Witam jestem Marcin, mieszkam i pracuję w Lublinie, lat 25/26. Pasja: motoryzacja : czynny motocyklista oraz fan youngtimerów(obecnie posiadam vw scirocco z 88 roku), od dawna e 36 coupe było i jest moim marzeniem, biorę się za jego realizacje, chociaż to będzie ciężkie przy słabej sytuacji finansowej, pozdroo

Opublikowano
Bruce zebys wiedzial co tam sie dzieje :norty:

Zajrzyj mi czasu brakuje na te randki :norty:

Spoko wierzę na słowo :wink:

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...

Opublikowano

Tez sie przywitam :)

Od jakiegos czasu jestem posiadaczem E92 335i :) a wczesniej bylem posiadaczem Mini Coopera S R53 - prawie jak BMW ;)

Opublikowano

Witam !

z forum korzystam już od dłuższego czasu, ale jeszcze nie zdążyłem się przywitać.

Od tyg. jestem nowym właścicielem i posiadaczem e39 i teraz śmiało mogę powiedzieć WITAM i POZDRAWIAM wszystkich fanów tej marki!

Opublikowano

Witam,

Od pewnego czasu zaglądam na forum. Jako, że w końcu zakupiłem BMW grzechem było by się nie przedstawić ;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam wszystkich. Dzisiaj oficjalnie dołączyłem do klubu BMW z moim nowym nabytkiem E46 320d 2005r. :mrgreen:
Opublikowano
Siema! Jestem Marcin, mam 22 lata, kocham BMW od dziecka. Pasją zaraził mnie ojciec, który tak samo jak i ja jest wielbicielem jednej słusznej marki ;)
Opublikowano

Szacun dla wszystkich klubowiczów!

Poczytywałem Was trochę, nim wstąpiłem w szeregi i dziękuję na wstępie, bo sporo się dowiedziałem i nauczyłem.

Marzenia były, są i będą (nie było by nas tutaj, gdyby nie one, czyż nie?).

Jest też real world, a on każe mi spać iść, bo za kilka godzin śmigam odebrać moje Midnight Blue 525i.

Zatem dobrej nocy.

No i oczywiście....

......WITAM!!! :cool2:

Opublikowano

Witam

Od trzech miesięcy Jestem posiadaczem mojej e39 . Do tej pory jeździłem e34 520i przejechałem nią

450 000 km , niestety dobrała się do niej korozją i musiałem ją zmienić . Od jakiegoś czasu przeglądam

to forum /wiele się z niego dowiedziałem/ i stwierdziłem że najwyższy czas się zarejestrować . :wink:

Opublikowano

czesc Wam!

jako, ze swiezakowi wypada sie przywitac, czynie to, majac nadzieje, ze forum napelni mnie wiedza o BMW, ktore jest pierwsze w mojej 'karierze' :)

witam wszytskich :=) :mrgreen:

Opublikowano

Witam wszystkich!

Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego BMW - E36 w Compakcie z silnikiem 1.6 w M-Pakiecie, wrażenia z jazdy całkiem przyjemne ;)

(nawiasem - wcześniej woziłem swoje cztery litery Mercedesem W202, więc pozostałem przy solidnym niemieckim wozidle)

Pozdrawiam forumowiczów.

Opublikowano
Witam wszystkich, wczesniej jezdzilem Mercedesami, a ostatnio trafila sie okazja kupna fajnego BMW, a jak to z okazjami bywa jest kilka problemow i dlatego zdecydowalem sie tutaj zarejestrowac.
Opublikowano
Witam! Jestem nowy, mam na imię Marek i jestem z Poznania.Od roku posiadam BMW 330D Touring z 2000r. 184hp(obecnie ok.220hp) :D
Opublikowano

Witam,

Aktualnie jeżdżę Accordem Coupe 3.0, ale jakoś tak mnie ciągnie w stronę BMW, najchętniej E92 :)

Na razie śledzę co i jak, za jakiś rok czy dwa może się skuszę :D

Opublikowano

Cześć, jestem Przemek.

aktualnie jeżdżę Mercedesem w210 e200CDi '98.

w okolicach lata chcę kupić e36 Coupe jako auto do zabawy

Opublikowano

Dzień dobry.

Od stycznia br. jestem posiadaczem BMW E60, 530D, automat, 231KM :). Po auto wybrałem się do Niemiec. W kraju nie trafiłem na uczciwego sprzedawcę. Prawda o stanie samochodu wychodziła na przeglądzie przed zakupowym w ASO. Chciałem kupić pojazd bezwypadkowy z rozsądnym przebiegiem. Taki znalazłem u naszych zachodnich sąsiadów. Choć droga do Badenii wiodła przez Brukselę - tam byłem umówiony na oględziny pojazdu. Zrezygnowałem z jego kupna po zobaczeniu auta na żywo.

Po zarejestrowaniu auta w Polsce, dokonałem przeglądu startowego. Wymieniłem paski, rolki, termostat główny, pompę wody, olej silnikowy,filtry, tarcze i klocki z przodu, prawy drążek kierownicy. Do tej pory ( przez ostatnie 10 lat) jeździłem AR 156. Po przesiadce do BMW odkrywam zgoła inny świat jazdy samochodem, o którym wcześniej nie miałem zielonego pojęcia. :) Witam Was wszystkich.