Skocz do zawartości

Jakie klocki/tarcze przód 150 KM 320d + sprzęgło ? Co najlep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kupuj ATE Power Disc... bo sie nie oplaca... hamowanie i komfort wydaje sie byc lepszy na normalnych tarczach i klockach ATE....

a jak chcesz to experymentuj z klockami i tarczami.... wg mnie bierz komplet ATE... nie wyjdzie az tak drogo a wiesz ze dobre...(mowie o cenach na allegro)

Opublikowano (edytowane)
Kolega ma do załatwienia tarcze Bosch + klocki Textara ale taki komplet wychodzi drożej niz komplet zwykłych tarcz ATE z klockami. Nie wiem co jest leszą opcją? Co do sprzęgła - ma ktos jakieś doswiadczenie na rynku ?! Co warto kupić? Czy koło zamachowe - wymieniając sprzegło powinno wymienic się również (160tyś km) ? Czy wystarczy samo sprzegło? Edytowane przez vtec81
Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano
Chodziło mi koło dwumasowe nie zamachowe :duh: :roll2: , trzeba je ruszac przy przebiegu 160tyś? :twisted2:
Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano
nie kupuj ATE Power Disc... bo sie nie oplaca... hamowanie i komfort wydaje sie byc lepszy na normalnych tarczach i klockach ATE....

a jak chcesz to experymentuj z klockami i tarczami.... wg mnie bierz komplet ATE... nie wyjdzie az tak drogo a wiesz ze dobre...(mowie o cenach na allegro)

Potwierdzam, mam ATE power i niestety nie jestem zachwycony :(

Nastepne tarcze beda normalne ATE. klocki mam oryginalne (TEXTAR). Swietnie sie ten komplet sprawdza :)