Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś miałem wymieniony rozrząd - e60 520d - N47 - u mechaników w Bukowie 46-113 - Grzegorz Fąfara - bardzo Polecam !!! - pełen profesjonalizm - szybkość - - 6 godz. - życzliwość - cena :).
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomocy!

Potrzebuję elektryka do e83 (2004) - co jakiś czas mam choinkę z świateł nad drzwiami i bagażniku + woda zalała mi moduł DVD wiec i tamte wiązki kabli do sprawdzenia i ogarnięcia.

Dodatkowo szukam mechanika do sprawdzenia panoramy + odetkania odpływów i wymianę uszczelki.

Macie kogoś do polecenia z Wrocławia lub okolic.

Opublikowano
hmmm... :think:

to i ja cos polece we wrocławiu... choc jesli to ten sam mechanki którego polecał Kazz... to tylko potwierdze ze warto tam oddac swoje auto... :mrgreen:

poprostu pełny profesjonalizm... :cool2: :cool2: :cool2:

Wrocław, ul. Legnicka 52A... :cool2:

pozdrawiam

cosmo

Witam. Polecam takze ten warsztat "AUTO SHOP BEBEN JAN" Wrocław Legnicka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Czy ktoś korzystał z usług blacharsko lakierniczych w INCHCAPE MOTOR POLSKA we Wrocławiu? Może ktoś powiedzieć na temat ich jakości usług?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie miejsce we Wrocławiu możecie polecić na bezpieczne serwisowanie bmw F10 ?

Nie mówie oczywiście o ASO tylko chodzi mi o jakiś porządny serwis...

Zostawmy też Pietrzykowice w spokoju :)

Będę wdzięczny za informacje.

Opublikowano
Czy ktoś korzystał z usług blacharsko lakierniczych w INCHCAPE MOTOR POLSKA we Wrocławiu? Może ktoś powiedzieć na temat ich jakości usług?

Oni nie mają swojej lakierni i blacharni. Kiedyś dawali do lcm corp we Wrocku, teraz nie wiem. LCM Corp mi źle pomalował maskę kiedyś z zaciekami i poprawiali ;) Robiłem to z AC w inchcape w starym aucie, bmw nawet nie wstydziło mi się tego pokazać :)

.

Opublikowano

Kolega parę lat temu E87 u nich bok robił i wyszło elegancko. Na mierniku pokazywało praktycznie równo 150 mikronów po robocie, bez zacieków oczywiście.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

Mam problem z DPF - wyskakują błędy, auto dużo pali.

Gdzie we Wrocławiu najlepiej z tym pojechać? Chodzi mi o diagnostykę, wypalenie lub ewentualnie pożegnanie się z filtrem.

Robiliście coś takiego?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Który warsztat we Wrocławiu polecacie w kwestii naprawy klimatyzacji? Zależy mi na profesjonalnym zakładzie, który naprawia klimatyzacje, a nie tylko odgrzybia i nabija (jak każdy wulkanizator dzisiaj...)
Opublikowano

Panowie szukam kogoś kto założy mi poduszkę z multifunkcją do kierownicy i to podłączy żeby tempomat i sterowanie radiem działało.

BMW x3 e83 2.0d

Dolnośląskie , lubuskie , wielkopolskie .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zna ktoś godny polecania warsztat zajmujący się automatycznymi skrzyniami? Konkretnie w e34 m50b20.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Członkowie klubu
Opublikowano
Czy we Wrocławiu lub okolicach robi ktoś czyszczenie zaworów metodą walnut shell blasting?
Opublikowano
A wiecie może jak można się umówić do BMW EXPERT? Dzwonię do Nich i nikt nie odbiera telefonu, a potrzebuję na gwałt oddać E46 do roboty, chyba vanosy.

Kolego udało Ci się skontaktować z nimi? Pisałem na Facebooku, próbowałem wiele razy dzwonić i nic, brak odzewu. Czy ktoś ma do nich maila?

[email protected]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Panowie, szukam dobrego (bardzo dobrego) mechanika co mi lancuch w N47 wymieni (520d) w okolicach Wroclawia albo w woj. opolskim.

Najlepiej jakby wymiana odbyla sie w jeden dzien i bez wyciagania silnika.

Czekam na opinie i sugestie!

• Członkowie klubu
Opublikowano
Ja robiłem u nich tylko benzynę, zadzwoń i popytaj bo przerób mają spory