Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moze ktos polecic w Zielone Gorze badz okolicach sprawdzone miejsce gdzie wyciagna mi parkingowe wgniotki (2 "drobne" ok 1-2cm sztuki na drzwiach) ?
Opublikowano
Witam.Prosze o polecenie warsztatu w ZG lub okolicach który wymieni mi olej w skrzyni,zbada kompresje,wtryski i poprawi trochę w silniku bez "druciarstwa"
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam,

chciałbym polecić warsztat mechaniki pojazdowej Pana Rajmunda Kubickiego w Słubicach, naprawdę warto...jeżeli chodzi o elektryke to pozostaje ASO BMW przy salonie BOTHE we Frankfurcie, gdzie ceny sa niemieckie (ale i tak sa rzeczy ktore oplaca sie u nich zrobic), jednak proste porady nic nie kosztuja, obsluga jest bardzo fachowa i mila, a ceny wielu czesci sa bardzo niskie, jezeli ktos nie zna niemieckiego chetnie pomoge...

serdecznie odradzam serwis BOTHE. ot dlaczego: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=239399

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam warsztat Auto Rege Kożuchów ul.Nowosolska 58 .

Regeneracja przekładni kierowniczych .

Profesjonalna firma, ja naprawiałem u nich w firmie 3,5h i wyjeżdzasz autem. Cena ustalona telefonicznie nie zmienia się po naprawie.

Także firma wysyła maglownice i w rozliczeniu oddaje się swoja zepsutą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam moglby ktos polecic dobry warsztat w Zielonej lub okolicach? Chodzi o wymiane klockow,olejow,filtrow...

Bez wkladu serca i pracy,twoj lakier nie wyglada cacy ...

Wiele serc....jedno bicie..... BMW na cale zycie....

Opublikowano (edytowane)
Również szukam jakiegoś sprawdzonego warsztatu w zg Edytowane przez Baczek1990zg
Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
w baczynie po lewej stronie jadąc od gorzowa mi kiedyś ustawiali, ta też wymiana opon chyba jest
X2 M35i
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Poszukuje sprawdzonego warsztatu w Zielonej Gorze lub okolicach... doradzcie cos,jakies namiary...

Opublikowano
Auto- land ? Euromaster? jakies opinie??

Opublikowano

zdecydowanie odradzam auto-land , bardzo drogo i jeżeli nie powiesz im co mają zrobić to pożegnasz się z autem na wiele dni w moim przypadku prawie 3 tygodnie.

Co do polecania warsztatu to mogę polecić Szafrańskiego przy ul. Wrocławskiej , nie jest tanio ale chłopaki wszystko robią porządnie.

Opublikowano
OKi dzieki za odpowiedz,zawsze to juz cos, jutro zadzwonie tam do szafranskiego i sie zapytam.

Opublikowano
AQUA POWER PAWEL WINTER jakies opinie na ten temat???? Gorzow.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś coś potrzebował zrobić przy swoim bmw zapraszam, przerobiłem już z 20 swoich bmw "kilka" usterek usunąłem, posiadam komputer diagnostyczny z opcją aktywowania dodatkowych opcji:) nie tylko w bmw, rownież w innych autach od 1996-2013

kodowanie sterowników, wypalanie dpf w trybie serwisowym etc.

zapraszam, kontakt pw

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam szanownych kolegów.

I jak tam? Poleci ktoś konkretnego mechanika w Zielonej Górze? Nie musi być megatani ale taki, że jak już się zapłaci to, żeby było wiadomo za co.

Pozdrawiam.

P.

Opublikowano
Kolego już kilkakrotnie był tu wymieniony i gorąco polecany warsztat Braci MADEJ z Zielonej góry - Ja polecam!!!

Było - BMW - E36 318i 113KM M40B18 1991

Jest - BMW - E46 318i 143KM M42B20 2003

+ - BMW - E90 318i 143KM M43B20 2010

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W ZG polecam warsztat Auto Tech Tomasz Chojnacki, na ul. Zdrojowej 3, latwy dojazd od Trasy Polnocnej. Warsztat blacharsko, lakierniczo, mechaniczny. Robilem tam moja stara e36, jak i teraz e91. Ogolnie naprawiam tam autka od kilku ladnych lat i nigdy sie niezawiodlem. Czasami tylko ma tyle aut, ze niestety trzeba sie w kolejce ustawic :)

Pozdrawiam

• 5 tygodni później...