Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały problem.

Potrzebuję osoby, która zmieni mi radio reverse na business, które dopiero zamierzam kupić.

Jeśli ktoś może podać mi kod/sygnaturę radia cd do e46 przed liftem będę wdzięczny.

Do obecnego radia były właściciel podłączył zestaw głośnomówiący nokia CK-15W, który wycisza radio w trakcie połączenia, chciałbym mieć nadal tą funkcjonalność.

Dodatkowo z poczciwego kaseciaka reverse został wyprowadzony kabel aux, który nie działa zbyt dobrze - strasznie trzeszczy przy podłączeniu jakiegokolwiek telefonu czy mp3. Byłoby miło przełożyć i usprawnić ten kabelek/moduł/instalację.

Będę wdzięczny za polecenie kogoś, kto zrobi to w dobrych pieniądzach.

Opcja druga - potrzebuję kogoś, kto naprawi ten aux trzeszczący chociaż ;)

Z góry dzięki za pomoc.

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Łodz. Więckowskiego 87. Rafał. 604607515. Dzwoń, umów sie, nie bedziesz żałował;) byłem kilka razy, ocena 5+ cenowo tez jest ok.

Ja mam złe doświadczenia z tym panem, mam problem z centralnym zamkiem, sprawdził i stwierdził że to kluczyk, więc go zostawiłem żeby wymienić baterie. Przyjeżdżam po paru godzinach a on mi oddaje rozłożony kluczyk z urwanymi stykami i stwierdził że nie da rady tego złożyć... Wysłał mnie na Obywatelską

Opublikowano
Okolice Tomaszowa Mazowieckiego , ogledziny przed zakupowe , ktos cos?

Co chcesz obejrzeć ??Moze pomogę :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Jestem zainteresowany kupnem auta z okolic Łodzi - możecie mi powiedzieć czy jakiś serwis może sprawdzić owe auto pod kątem jakości? Jak z cenami za taką usługę?

Dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano
Ogólnie dość dużo stacji diagnostycznych robi takie usługi ale czasami jak słyszą przedzakupowe sprawdzenie to wołają nawet po 200zł a robią to samo co na zwykłym przeglądzie, normalna cena to 50-100zł za więcej nie ma sensu. Możesz też zagadać do aso ale wtedy coś około 800zł (chyba) ale sprawdzają auto w zdłurz i w szerz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla mnie sprawdzenie w aso to kasa wyrzucano w bloto, jesli ktos ma troche pojecia o mechanice + czujnik lakieru oraz inpe/rheingolda to zrobi to 3 razy dokladniej niz w aso. Przyda sie tylko kanal lub podnosnik aby obejrzec auto od spodu ale to za 20-50 pln da sie na stacji diagnostycznej zalatwic.
Opublikowano
Zgodzę sie z tobą w 100% bo sam tak robię ale niestety nie każdy dysponuje sprzętem i umiejętnościami. Z drugiej strony pozostaje wtedy tylko Aso albo stacja diagnostyczna natomiast jak sie trafi na Pana Mietka to jest pożal sie panie Boże. Pozostaje tez kupic auto przez salon.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich, czy ktoś by mi mógł polecić jakąś ogarniętą osobę lub warsztat co ma wiedzę na temat BMW ponieważ potrzebuje odzyskać moc w autku a sprawa jest nie typowa i wszyscy rozkładają ręce ( najlepiej wymienić cały silnik )
Opublikowano
na św. teresy, sam u nich silnik wymieniałem i auto chodzi jak nowe. Są w miare tani ale mają straszne obłożenie i trzeba długo czekać
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poszukuję warsztatu, który dobrze naprawi uszkodzony tylni zderzak (F11), który jest pęknięty w dwóch miejscach oraz próg, który jest nieco wgnieciony i porysowany, tak więc małe wgniecenia i rysy na plastikowych elementach, no i może konieczne będzie polakierowanie tych miejsc. Będę bardzo wdzięczny za rekomendacje jakichś dobrych fachowców.

Z góry dziękuję za pomoc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co do blacharza, który Ci wyciągnie próg i sklei ten zderzak, to zadzwoń do Piotrka tel. 788-540-561. To jest w Lutomiersku pod Łodzią. Naprawdę bardzo dobry blacharz i solidny człowiek. On Ci przy okazji potem do lakiernika skieruje tam niedaleko w Konstantynowie. Też bardzo dobry i niedrogi.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam serdecznie.Proszę o wiadomość na temat profesjonalnego warsztatu w Łodzi, który specjalizuje się w Dynamicznej wymianie oleju w automatycznej skrzyni biegów BMW E92 coupe.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pytanie czy ktoś był i korzystał z usług serwisu skrzyni automatycznych Norbi na ul Szczecińskiej 28 w Łodzi. Mam problem z autem i w poniedziałek oddałem tam auto nie widziałem w internecie żadnych opini na ten temat a naprawę wycenili na 4700 (bmw e60 530i M54). Uszkodzone było główne sprzęgło oraz jakieś poboczne , tarczki i jakieś gumki czy coś nie znam sie na tym . Właściciel wydaje sie sympatyczny (jak na ten czas) czy ktoś był już u nich i może się podzielić opinią?

Opublikowano
Witam , ja tam byłem tam 5 lat temu :D jeszcze jak miałem audi w dsg na wymianie oleju i gdybym im zostawił auto i nie był bym przy wymianie ,to nalali by do skrzyni czerwonego oleju atf a nie takiego jak powinien być . Poza tym gościu powiedział mi ze filtr oleju jest w skrzyni i się go nie wymienia. A gówno prawda bo tam jest wkład filtra i wymienia się go jak zwykły filtr silnikowy. Po prostu dopytaj wszystko jaki olej ci wlali co robili i weź fakturę jako gwarancje