Skocz do zawartości

Opolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po przeczytaniu tych wszystkich opinii o warsztacie na spokojnej zdecydowałem się przejechać te 70 km. i oddać tam moją BMW E39.

Pęknięta głowica (poczciwy TDS;) do tego doszła wymiana rozrządu,jednak 260 tyś. już ma nalatane i padła taka propozycja ze strony Panów z ul.spokojnej.Do tego problemy z odpalaniem na ciepłym,mam nadzieję,że nastawienie pompy będzie tu pomocne jak również wymiana wspomnianego rozrządu.Auto wstępnie będzie do odebrania w najbliższy wtorek (02.11),więc myślę,ze w najbliższym czasie będę mógł wystawić również swoją opinię.

Jak na razie mogę tylko pochwalić Panów za kontakt.Wszystko wiadomo na bieżąco,a odpowiedzi udzielają na każde pytanie;)

Pozdrawiam serdecznie!

• Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 120,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A ja polecam serdecznie pana na Partyzanckiej.Wszystko czysto szybko i sprawnie.Nic nie chce wciskać na chama że coś trzeba wymienić itp.100% Polecam :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
:D Polecam korzystam z usług Serwisu na ul.Partyzanckiej i jestem zadowolona w 100%. Obsluga fachowa usługi po bardzo przystępnej cenie.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Mam nadzieję że wybrałem dobry dział:)

Poszukuje dobrego, sprawdzonego tapicera.

Chodzi głównie o uzupełnienie pęknięć i odświeżenie skóry (skóra nie jest podarta).

Z góry dziękuje za pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mile,

chciałbym się dowiedzieć czy w M-Auto Service na spokojnej można przyciemnić sobie szyby? Może znacie kogoś z okolic K-K, fachowego i rozsądnego cenowo?

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam :wink:

Rowniez polecam Majewski BMW service. Profesjonalna obsluga, mila atmosfera. Widac, ze zna sie na rzeczy.

I z gory przepraszam za ortografie, ale niestety nie posiadam polskich znakow w laptopie, bo dziadek mi go z USA przywiozl.

Pozdrawiam ^^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Zdecydowanie polecam M- auto Serwis na spokojnej w Opolu. Obsługa na najwyższym poziomie. Potrafią naprawić każde BMW.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
witam.moze to dziwne ale do napraw mechanicznych (tylko mechanicznych) polecam serwis Slask Auto w Nysie.co prawda jest to serwis volkswagena, ale z moja bmw poszlo im bardzo dobrze (np.wymienialem 4 tuleje tylnych sanek w bmw 525d turing-wymiana ciezka dla wiekszosci "znawcow" bmw ktorzy pragna wybijac te tuleje poza samochodem), oni zrobili to w dwie godziny - tak w 2 cale godziny "na samochodzie".cena - wedlug cennika VW za kazda godzine czyli nie duzo + materialy.znam ich od kilku lat -sa godni zaufania - szkoda, tylko ze nie chca dotykac elektroniki.jezeli bedziecie korzystali z ich uslug to musicie rozmawiac z Waldkiem- on reszta pokieruje.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich i pytanko:

Czy panowie z warsztau na Spokojnej mają możliwośc sprawdzenia przebiegu w bazie? Chodzi mi konkretnie o sprawdzenie auta przed kupnem czyli całe auto plus sprawdzenie książki serwisowej ze stanem faktycznym, ale nie aucie tylko z bazy. Jeśli nie, to gdzie polecilibyście w opolskiem jakiś warsztat lub ASO?

Z góry dziekuję i pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam wszystkich. jest tutaj nowy. zalogowalem sie gdyz poszukuje mechanika dla swojego bmw. musze powiedziec , ze recenzje na temat panow z partyzantow i spokojnej sa po rowno dobre. dziwia mnie jednak pozytywne komentarze na temat pana z brzegu, pana majewskiego. chyba bede piwreszy z negatywem dla niego. oddalem auto a on nic nie zrobil, nic nie potrafil stwierdzic tylko domniemywal. fakt , nie wzial za to ani centa , ale kto by dal. podlaczyl mnie do kompa nie wykrywajac bledow jakimi bylem zainteresowany tylko cos o klimie , ale co, to do konca nie potrafil sam powiedziec.nie posiada on profesjonalnego programu do BMW!! zawiozlem auto do STANDO we wrocławiu i tam dowiedzialem sie co boli moja niunie. p[odlaczono mnie do kompa i zrobilem 5 kursow z elektrykiem co dalo kolo 2 h i 25km za jedna ,niezbyt niska cene, ale mysle ze oplacilo mi sie. mam spadki mocy na wysokich obrotach, turbina nie osiaga 100% mocy a na jałowym biegu wylacza sie czasami cylinder, co kierowca w stando od razy wyczyl w aucie. skonczylo sie wymiana przeplywomierza , co bylo jedna z wad auta no ale pleblemu calego nie usunalem. szukam w opolu z nadzieja ze bedzie taniej niz tam i rownie dobrze.

co wy na to??

• 3 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nowa siedziba krzysztofa majewskiego z brzegu to ulica krakusa3

link do strony

http://www.majewskiserwis.pl/?kontakt-z-nami,10

profesjonalne podejscie naprawde polecam :)

dzięki forestowi tam trafiłem pozdro :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałbym pytanko do was.

Moje Bmw ma niecałe 3 lata i mam przedłużoną gwarancje wiec musi być serwisowane w bmw.

Te warsztaty o których piszecie to chyba nie są warsztaty bmw lecz są „tylko“ wyspecjalizowane w bmw?

Jeśli tak to jaki możecie mi polecieć warsztat? Najlepiej w okolicach Kędzierzyna ale nie wiem czy tam wogole jest jakiś dealer bmw.

Wiem ze w Katowicach jest ale to jest parę kilometrów.

Dzięki.

Opublikowano
Niema w woj opolskim a.s.o BMW, pozostaje tobie jedynie katowice lub wroclaw.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Osoby chcace wgrac polskie menu, lektora polskiego, odblokowac tv/dvd podczas jazdy, aktualizacje nawigacji w modeli BMW z SERII e: 60/e61/e87/e90/e91/92/e70/e71 x5 x6 oraz F seria F01/F02/F07 GT/ F10/F11 i innych zapraszamy na http://www.menupolskie.pl

Edytowane przez ajlb

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Przeczytałem temat ale opinie są już dosyć stare i przez ten czas mogło się coś zmienić czy to na lepsze czy na gorsze :) Muszę oddać moją e46 do serwisu i chciałbym poznać opinie o BMW Serwis Majewski z Brzegu... Ktoś robi u niego swoje biem? Albo robił niedawno? Zależy mi na znalezieniu dobrego i uczciwego fachowca
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Czy zna ktoś z was fastservice bmw w opolu ?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Wie ktoś gdzie można zregenerować pompe wtryskowa vp44 w Opolskim?
Opublikowano
Czy zna ktoś z was fastservice bmw w opolu ?

Robiłem tam pod koniec wakacji serwis olejowy, wszystko w porządku, możesz być przy aucie podczas wymiany, tyle mogę powiedzieć, ceny ok.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

M-auto service ze Spokojnej w Opolu. Moje doświadczenia: naprawa X5 E70 3.0d po zerwaniu łańcucha rozrządu, i padnięty czujnik ABS, wymiana oleju w skrzyni i naprawa CCC w 530d E60.

Po drugie zajedź na plac zobacz jakie samochody stoją i jaka marka.Nic więcej nie będę musiał dodawać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dokładnie Arek na ul. Spokojnej to najlepszy fachowiec w Opolu jeśli chodzi o BMW. Robiłem tam skrzynię 5HP24, obecnie również auto stoi u nich.

Polecam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam ,i to bardzo :cool2:

Auto odwiedziło czterech elektroników i wielka d..a

Auto oddane na jeden dzień do chłopaków ze Spokojnej i wszystko gra.

Jeżeli chodzi o koszty to się trochę zdziwiłem (pozytywnie)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam, a był ktos w bmw fast serwis na wapiennej? ma ktos cos do powiedzenia na temat tego pana? byłem widzialem ze zna sie na rzeczy ale potrzebuje opini
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie,

To mój pierwszy post bo szukam najlepszego fachowca mechanika jasnowidza w Opolu.

W moim e46 325 od dłuzszego czasu drzy kierownica w przedziale od 70 km w góre. Przy hamowaniu w przedziale 120-80

Wymieniony magiel , tuleje pływajace wahacza przedniego , sprawdzone zawieszenie , nowe tarcze przód ATE + klocki Textar odpowiednio docierane.

Tarcze sprawdzane zegarem - proste . Koła wazone+test drogowy w Latexie.

Opony GOOD YEAR Eagle F1 a wiec nie chinczyk....

Poradźcie gdzie jechać. Czytałem ze ten najlepszy serwis w Opolu się podzielił..kto wykryje usterkę i naprawi zyska wiernego klienta