Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak odnośnie Mrowli i p. Mateusza Wlazło: nie twórzcie mitu magika; rok temu odstawiłem tam e36 328, stało prawie 2. miesiace, zero kontaktu, przesuwanie terminów, olewka totalna (w końcu ma nowsze i lepsze auta za wiekszy hajs do skasowania...), do tego $ wziął, a Vanosa jak miał zrobić tak g owno, w tym roku okazalo sie ze jest nietkniety (zakres 2/20) i szukam kolejnego warsztatu.

Do Mrowli - NIGDY WIĘCEJ. Może i ma wiedzę, może i kiedyś podchodził profesjonalnie do tematu, ale nerwy z oczekiwaniem/kontaktem i olewka niestety nie do przetrawienia. Nie mówiąc już o tym, że usterki nie naprawił... Każdemu szczerze odradzam! Jak chcecie to taplajcie się tam u niego w błocie między 30. autami i słuchajcie o kolejnym terminie. Ryski na karoserii to tam standard tak na marginesie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
A możecie polecić jakiś warsztat żeby sprawdził dokładnie autko bo mam na oku jedno w okolicach Rymanowa najlepiej jakieś Krosno albo Sanok?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam szukam kogoś kto zaktualizował by mi soft iDrive w mojej E60 na Podkarpaciu najlepiej okolic Przemyśl-Rzeszów
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
szukam mechanika z okolic Jarosławia. auto(E46 1.9 benzyna) dopiero co kupione i chciałbym je podremontowac
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, prosze o polecenie kogos z mielca okolic kto by mi sie wpioł w komputer i zmienil mi ustawienie swiatel ksenonowych oraz paru innych rzeczy.
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Pomocy.Poszukuję warsztatu w okolicach Strzyżów-Jasło-Krosno , który wymieni mi uszczelniacze zaworowe .(BMW e90 320i 2006r N46B20 ) Termin to ok 22.12 -3.01 .
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

czy macie moze jakisserwis do polecenie w Rzeszowie w ktorym moglbym sprawdzic auto przed zakupem ?

Chodzi mi zarowno o strone mechaniczna jak i podpiecie pod komputer i sprawdzenie bledow/przebiegu w modulach itp

z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Opublikowano
Dzieki za pomocna odpowiedz i namiar, rzeczywiscie maja sensownie wygladajaca usluge sprawdzenia auta przed zakupem glownie od strony diagnostyki komputerowej, niestety ale nie maja podnosnika/kanalu w celu sprawdzenia stanu zawieszenia/wyciekow itp. Czymaciemoze do polecenia jakis sensowny warsztat w ktorym sprawdze autoodstrony mechanicznej?
Opublikowano

Gościa znam jeszcze z klubu Hondy z 99r, diagnozował mi bmw jak kupowałem, ma nawiązaną współpracę z warsztatem ul dębicka, czy coś takiego. Możesz zadzwonic i popytać,

drugi mechanik to ten z Mrowli co się przewija cały czas na forach http://bmwwlazlo.pl/

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Zamierzam dłubnąć swoje E92 325D 204 KM, chciałbym zrobić to na miejscu.

Przypadkiem wpadłem na tą firmę w mojej okolicy, ceny mają bardzo spoko.

W linku kilkanaście realizacji.

Co sądzicie bo opinii na necie w kwestii chiptuningu nie znalazłem.

http://rs-motorsport.pl/projekty

Opublikowano
Witam,

Zamierzam dłubnąć swoje E92 325D 204 KM, chciałbym zrobić to na miejscu.

Przypadkiem wpadłem na tą firmę w mojej okolicy, ceny mają bardzo spoko.

W linku kilkanaście realizacji.

Co sądzicie bo opinii na necie w kwestii chiptuningu nie znalazłem.

http://rs-motorsport.pl/projekty

Bardzo znani i ogarnięci, do tego z świetną hamownią, mogę polecić z czystym sumieniem :). Lepszego miejsca tutaj nie znajdziesz raczej.

Opublikowano

Pierwsza strona

Ilasz Robert. Mechanika pojazdowa

(0-16) 671 05 99

37-700 (p-ta Przemyśl) Ostrów 288 gm. Przemyśl,

pow.przemyski, woj.podkarpackie

Prawdziwy maniak BMW, sam jeździ piąteczką E-34.

Nie robi blacharki, ale zawsze odsyła do godnych zaufania fachowców, współpracuje z kilkoma innymi warsztatami, gdzie ma się zniżki powołując się właśnie na ROberta. Np po zrobieniu zawieszenia wysyła do Miłego Pana robiącego fachursko zbieżność igeometrię za 40 PLN

SPecjalista od silników ;) Lubi TDSy ... Nie naprawia automatycznych skrzyń biegów, ale bawi się np w wymianę ichnich filtrów i olejów ... Zresztą zawsze można wszystko ustalić pod telefonem.

Dojazd - z Przemyśla kierować się ulicą grunwaldzką w stronę Ostrowa, mijając znak OSTRÓW zobaczymy przystanek MZK po lewej stronie (czerwono szara wiata) 1,5 metra za przystankiem jest żwirowa droga w lewo - ... Skręcmy w lewo, i jedziemy kilkadziesiąt metrów ... dom po lewej stronie , rozpoznać idzie go po tym, że zawsze na podwórku stoi CONAJMNIEJ jedna beemka ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam potrzebuje dobrego lakiernika w rzeszowie lub okolicach potrzebuje zrobić 2 małe zaprawki zna ktoś kogoś dobrego ? :roll: