Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktoś jakiegoś handlarza używanymi częściami do bmw w okolicy Gdańska?

Najlepiej takiego co się tylko w tej marce specjalizuje i ma przystępne ceny.

• Odpowiedzi 786
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pamietam, iz kiedys na allegro oglaszala sie jakas firma ze straszyna z marka bmw w nazwie. mieli calkiem sporo uzywanych gratow. czy ceny byly przystepne - trudno powiedziec.
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam problem z radiem, na dziurach gubi głos. Problem mam też z wyświetlaczem przebiegu,spalania etc w liczniku. Pogubił piksele. E46. Wejherowo/Gdynia ktoś coś?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hey Koledzy, odświeże temat dobrego serwisu w okolicach 3city, który ogarnie moją łamigłówkę (wpół działający dach w e93).

Prześledziłem cały wątek. Nadal polecacie Pana Andrzeja? Zastanawiam się jeszcze nad Premium Motors, ale zdaje się ze w Luzinie znają się bardziej niż w ASO i ceny przystępne.

Dzięki za odpowiedź.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Koledzy może macie jakiś namiar na kogoś kto okleja folią autka?
Opublikowano
Koledzy poradźcie które ASO najlepsze w Trojmiescie (z Sopotu) bo muszę szkodę zlikwidować :/
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam niedawno przeprowadziłem się do Trójmiasta, poszukuję kogoś kto mi pomoże ponieważ wczoraj zaparkowałem auto x5 e53 3.0D zgasiłem silnik i już niestety odpalić go nie mogę, przekręcam kluczyk zero reakcji, akumulator jest ok bo radio, światła działają. Wydaje mi się ze to coś z kluczykiem, albo rozrusznik.
Opublikowano
Witam, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę zabrać na sprawdzenie bmw e90 przed zakupem w okolicach Pelplina, doradzicie gdzie się wybrać?
Opublikowano

Witam,

Czy ktoś może polecić jakiś warsztat w Słupsku, Koszalinie czy Chojnicach (oczywiście w okolicy tych miast również) który dobrze naprawia skrzynie Xdrive. Muszę robić moją a wolał bym gdzieś w tej okolicy jeśli jest ktoś kto to dobrze zrobi.

z góry dzięki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Czy regenerował ktoś może uszczelnienie Vanosa ( silniki M52TU, M54) w naszym pomorskim i może polecić warsztat , który ma w tym doświadczenie i zrobi to dobrze ?

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

czy może polecić jakiś warsztat w Trójmieście lub okolicy, który zrobi przegląd skrzyni (AT) wymieni w niej olej?

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Adam Osowa polecam, znam, wiedzą co robią, ceny przyzwoite (jak na BMW), miła obsługa.

BM nie znam - chyba że to następcy Cerkaskiego...

Wysłano mobilnie z Tapatalka.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witajcie. Przyjeżdżam do kraju na święta na kilka dni i będę w woj. dolnośląskim i pomorskim. Chciałem zrobić generalny przegląd samochodu - BMW Alpina B3 3.3. Czy znacie może jakiś serwis, który miał do czynienia z Alpina? Wielkie dzięki!
Opublikowano
Witajcie. Przyjeżdżam do kraju na święta na kilka dni i będę w woj. dolnośląskim i pomorskim. Chciałem zrobić generalny przegląd samochodu - BMW Alpina B3 3.3. Czy znacie może jakiś serwis, który miał do czynienia z Alpina? Wielkie dzięki!

Jak Pomorskie to BMW Kwiatkowski Luzino... Bez ściemy!!! :D

Opublikowano

Ja na przekór tematowi dyskusji podam warsztat, którego nie polecam i przed którym przestrzegam...

Gdynia, MAD MAX Garage, mieszczący się na terenie Bazy Logistycznej CTL przy al. Solidarności 2 (jadąc do terenu ex - Stoczni Gdynia, w stronę Czechosłowackiej)...

Nawet najprostsze tematy (np. zmiana klocków) zrobią na odwal - bez wymiany czujników (mimo, że uszkodzone) więc i bez kasowania inspekcji. Mechanicy nie sprawdzają auta, które podstawiasz bo to KLIENT ma im powiedzieć co dolega konkretnie w samochodzie. Bez tego znajdą coś, co nie sprawiało kłopotu i wymienią, pozostawiając problematyczne usterki bez choćby podjęcia prób naprawy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Wczorsj tam odstawiłem auto a do zrobienia grzane dupy. Dałem mu odpowiednie kostki od foteli i od panela DSC z przyciskami. Ssm bym to ogarnal ale nie mam czasu, mróz jak na syberii a garażu brak...mówił gość że dziś tj. 05.01.2016 auto do odbioru. Zobaczymy co i jak...umówiłem sie na 209 zł tej usługi a uwazam że to o 80 zl za duzo jak za podłączenie defakto 8 kabelków w tym 4 przeciągnąć od panela do foteli. No ale cóż...jeśli dziś odda auto to robota ekspres i wówczas powiem że warto
Opublikowano

Panowie, czy Luzino ciagle TOP?

Czy to poprawny adres:

Luzino, Ofiar Stutthofu ?

Bede wymienial klocki tyl (i moze tarcze) w F11 i zastanawiam sie, czy kupic sam (ATE?) czy w Luzinie, czy moze oryginaly w Luzinie?

I to pytanie dotyczy w sumie wszystkich czesci eksploatacyjnych.

A jak u nich wyglada kwestia elektroniki - znaja sie na tym?

Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)