Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Oferuje pomoc odnośnie naprawy i serwisu samochodów marki BMW oraz MINI. Służę również pomocą przy sprawdzeniu pojazdu przed odkupem. Zapraszam do kontaktu.

Rozumiem, że nie reprezentujemy oficjalnie którejś firmy?

Opublikowano
Oferuje pomoc odnośnie naprawy i serwisu samochodów marki BMW oraz MINI. Służę również pomocą przy sprawdzeniu pojazdu przed odkupem. Zapraszam do kontaktu.

Rozumiem, że nie reprezentujemy oficjalnie którejś firmy?

Dokładnie.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Jest w Szczecinie jakiś magik od elektryki? Któryś tydzień walczę z lampą w F30 i raz działa, a po umyciu znowu problem z automatyczną regulacją zasięgu świateł..
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, poleci ktoś jakiś warsztat w Szczecinie, do montażu haka holowniczego w BMW 3 2016r, tak, żeby tam wszystko z elektryką też działało po pracy. W ASO jakieś kosmiczne ceny za montaż haka Westfalii.
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Niedawno kupiłem E87 chciałbym je sprawdzić i naprawić co będzie trzeba, z czasem założyć Eibach Pro-kit i zrobic muffler-delete.

Gdzie najlepiej pojechac na podstawowe naprawy a gdzie z jakimis wymysłami.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry,

poszukuje godnego polecenia mechanika, który ma pojęcie o S50B32 z góry dziękuję. Najlepiej Szczecin

http://img684.imageshack.us/img684/4426/c23a511dcaf4207f.jpg
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzień dobry, szukam osoby/warsztatu, która zajmie się zawieszeniem od e39. Zależy mi na tym, żeby auto nie stało miesiaca czasu i czekało na podjeździe w kolejce tylko konkretny termin.

(Szczecin)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam osoby potrafiącej wgrać aktualizacje do Navi E61 CIC 10.2009

Niestety wersji map 1xUSB nie da się przerobić na 3xDVD a nie czyta mi map z Pena w schowku.

Okolice kodu pocztowego 72-200

Opublikowano
Znacie kogoś w niedalekiej okolicy Szczecina, co podjechalby do sprzedającego i zrobiłby oględziny i konkretne sprawdzenie auta przed zakupem ? Mieszkam kilkaset kilometrów i chciałem przed moja ewentualna wycieczką komuś zlecić takie sprawdzenie.