Skocz do zawartości

Co nakleic na tył???? pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam porysowaną troszkę tylną klapę i pomyślałem żeby coś nakleić ale nie mam za bardzo pomyslu co, nie chcialbym jakiejs naklejki w stylu PitBull to nie ja... :)

Chcialbym cos oryginalnego i nie tandetnego, rysa jest po lewej stronie... moze macie jakis pomysl czekam na pomoc

pozdrawiam

Edytowane przez piterek303

Opublikowano
Żadnych nalepek! Lepsza rysa niż nawet doklejana Mka!
Opublikowano
  • Autor
No właśnie Mka była i ja zerwałem ale tak nie udolnie ze troszkę sie porysowało... wolałbym jednak coś nakleić bo nie wygląda to za fajnie
Opublikowano
najlepiej nic ale w ostatecznosci jakąś małą naklejke PL ale, wolałbym te ryse :/.pozdro
Opublikowano
Nie kombinuj nic z naklejkami tlko oddaj autko do lakiernika i Ci tą rysę zlikwidują. Nie raz widziałem auta z jakimiś chorymi naklejkami np: Monte Carlo :duh: Ludzie często chcą w ten sposób ukryć szpachlę.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Masz ryskę i jeździj z nią przynajmniej charakterystyczne auto. Jeśli poszukujesz czegoś większego to w polonezach po lifcie były takie fajne blendy które zakrywały pół klapy
Opublikowano
"Superbikers friendly" :)
"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano
O rany co ty chcesz z tego samochodu zrobić . Lepsza porysowana niż jakakolwiek naklejka... Pozdrawiam
Opublikowano
naklej sobie pioneer tylko nie zapomnij o zimnym łokciu :lol:
Opublikowano
głęboka ta rysa? jęśli nie uszkodziłeś farby tylko lakier kup na stacji pastę tempo( koszt około 10PLN) jest naprawde skuteczna i w moim przypadku pomogła choć to tylko lekkościerna pasta polerska, jest jeszcvze k21 jeśli dobrze pamiętam tego samego producenta do głebokich rys. jeśli to nie pomoże podjedź do lakiernika, napewno co ś wymiśli i nie weźmie za to dużo. a naklejki wybij sobie z głowy! :nienie:
Opublikowano
jest to bezsensowne obklejac BMW to nie jest polonez!
BMW- Bedziesz Mial Wrazenia
Opublikowano
  • Autor

Panowie, dzięki za odpowiedzi ale źle mnie zrozumieliście, pewnie ze nie chce zrobić z mojej Beci jakiejś choinki w stylu tuning poloneza, po prostu grzecznie zapytałem i napisałem ze nie chce nic tandetnego, w takim razie podjadę do jakiegoś lakiernika i zapytam...a rysa jest raczej głęboka wiec chyba tempo nie pomoże

pozdrawiam

Opublikowano

Kilka jednakowych opinii potrzeba było żeby biedaka na prostą wyprowadzić :D

Przydałby się dział z mega oszpeconymi beemkami, sam wrzuciłbym kilka, bo u mnie jeszcze moda na wiocha tuning nie przeminęła niestety :mad2:

Opublikowano

Wiejski tuning, wiocha, choinka itd itp. Trochę nie przesadzacie? Na większości beemek z forum znalazłbym takie kwiatki...

Naklej sobie adres internetowy swojej firmy lub taki, który chciałbyś promować.

Opublikowano
kup sobie trzy literki chinskie i sobie naklej bedzie bmw tylko ze po chin :cool2: sku
Opublikowano
to Twoje bmw rafeque to chyba jedno z tych na których widok zastanawiam się czy się śmiać czy płakać... jak widzę samochód który jest synonimem luksusu a z pewnością samochody marki BMW takie są (bez względu na model) z naklejką na całej tylnej szybie z wzorem smoka itp. to chce mi się płakać! :cry2: to powinno być karalne odebraniem samochodu! wiem, wiem-każdy ma inny gust, z tym że ważne jast aby go mieć...