Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam porysowaną troszkę tylną klapę i pomyślałem żeby coś nakleić ale nie mam za bardzo pomyslu co, nie chcialbym jakiejs naklejki w stylu PitBull to nie ja... :)

Chcialbym cos oryginalnego i nie tandetnego, rysa jest po lewej stronie... moze macie jakis pomysl czekam na pomoc

pozdrawiam

Edytowane przez piterek303
Opublikowano
No właśnie Mka była i ja zerwałem ale tak nie udolnie ze troszkę sie porysowało... wolałbym jednak coś nakleić bo nie wygląda to za fajnie
Opublikowano
Nie kombinuj nic z naklejkami tlko oddaj autko do lakiernika i Ci tą rysę zlikwidują. Nie raz widziałem auta z jakimiś chorymi naklejkami np: Monte Carlo :duh: Ludzie często chcą w ten sposób ukryć szpachlę.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Masz ryskę i jeździj z nią przynajmniej charakterystyczne auto. Jeśli poszukujesz czegoś większego to w polonezach po lifcie były takie fajne blendy które zakrywały pół klapy
Opublikowano
głęboka ta rysa? jęśli nie uszkodziłeś farby tylko lakier kup na stacji pastę tempo( koszt około 10PLN) jest naprawde skuteczna i w moim przypadku pomogła choć to tylko lekkościerna pasta polerska, jest jeszcvze k21 jeśli dobrze pamiętam tego samego producenta do głebokich rys. jeśli to nie pomoże podjedź do lakiernika, napewno co ś wymiśli i nie weźmie za to dużo. a naklejki wybij sobie z głowy! :nienie:
Opublikowano

Panowie, dzięki za odpowiedzi ale źle mnie zrozumieliście, pewnie ze nie chce zrobić z mojej Beci jakiejś choinki w stylu tuning poloneza, po prostu grzecznie zapytałem i napisałem ze nie chce nic tandetnego, w takim razie podjadę do jakiegoś lakiernika i zapytam...a rysa jest raczej głęboka wiec chyba tempo nie pomoże

pozdrawiam

Opublikowano

Kilka jednakowych opinii potrzeba było żeby biedaka na prostą wyprowadzić :D

Przydałby się dział z mega oszpeconymi beemkami, sam wrzuciłbym kilka, bo u mnie jeszcze moda na wiocha tuning nie przeminęła niestety :mad2:

Opublikowano

Wiejski tuning, wiocha, choinka itd itp. Trochę nie przesadzacie? Na większości beemek z forum znalazłbym takie kwiatki...

Naklej sobie adres internetowy swojej firmy lub taki, który chciałbyś promować.

Opublikowano
to Twoje bmw rafeque to chyba jedno z tych na których widok zastanawiam się czy się śmiać czy płakać... jak widzę samochód który jest synonimem luksusu a z pewnością samochody marki BMW takie są (bez względu na model) z naklejką na całej tylnej szybie z wzorem smoka itp. to chce mi się płakać! :cry2: to powinno być karalne odebraniem samochodu! wiem, wiem-każdy ma inny gust, z tym że ważne jast aby go mieć...