Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehm.. mam, stoi na parkingu, srebrne cudo..

Jak ja zobaczylem to sie zakochalem w wygladzie.. Wiem,wiem, dla Was pewnie pedalski wyglad ale dla mnie to nie ma znaczenia - jest piekna !!

Wsiadlem po wszystkich formalnosciach, wrzucilem 1. i tu szok: krotka skrzynia, sportowa, biegi wchodza PRECYZYJNIE i tak jakby wiedzialy o co mi chodzi..

Wprawdzie ma 5. biegowa skrzynie ale frajda zaczyna sie wlasnie za jedynka :)

Ciagnie na 2,3,4,i 5. jakby miala w bagazniku silnik odrzutowy. Z wlaczonym ASC na mokrej nawierzchni cudownie szarpie dupcia. Na chwile obecna nie czuje sie pewnie aby wylaczyc ASC i poszalec..

Twarde zawieszenie sprawia wrazenie jakby autko kleilo sie do podloza jak kotka podczas rui i co gorsza nawet silnik mruczy jak u kota :)

Reasumujac - IDEALNE autko do moich potrzeb, temperamentu i ciezkiej nogi...

I co gorsza (dla niektorych) spalanie ma ponizej 6l niezaleznie od tego jak czesto pedal gazu wydaje glosne "klap!" w podloge :D

Zatankowalem do pelna w Ostrolece i komputer oszacowal,ze moge przejechac jakies 800km. W Warszawie (po 120km na liczniku w miejscu docelowym) "zasieg" zmniejszyl sie o 50km (!) a czas przejechania z korkami na trasie nie przekroczyl 1h20min :)

To straszne ale ja nie chce juz innego autka !!!! :D

Ps. Autko jest zadbane, niepalace - bardziej niz IDEALNE !.

Dzisiaj moze fotek popstrykam ale nie wiem czy dojade po aparat, bo autkoa kusi do dlugich tras :D

Opublikowano

papik gratuluje!

Milo sie czyta posty kolejnego zadowolonego uzytkownika BMW. Czekamy na fotki, tez chcemy poogladac :D

Zeby Ci sie sprawowala!

Opublikowano
E46 Compact wcale nie ma 'pedalskiego' wygladu. No, a z silnikiem 150 KM to juz calkiem szybkie autko :).

Problem w tym,ze to dla mnie jest rakieta i jakos nie moge sie uspokoic..

Jade spokojnie na 3. i nagle "a depne se" i juz mam 120km/h - nie wiem kiedy...

Ehh dla mnie autko marzen... :D

Opublikowano

witam i gratulacje

Bylbym bardzo wdzieczny za zrodlo, bo wlasnie tez mysle o takim samochodziku. (318 lun 320 jeszcze nie jestem pewien).

Opublikowano
dla mnie compact e46 to totalna porazka............ gorszego g. nie widzialem. jezeli o e46 mowa to tylko w wersji coupe oraz koniecznie ci :-)
Opublikowano
dla mnie compact e46 to totalna porazka............ gorszego g. nie widzialem. jezeli o e46 mowa to tylko w wersji coupe oraz koniecznie ci :-)

normalne,ze o gustach si enie dyskutuje ale dla mnie benzyna przestaje istniec w zimie na mrozach :)

Zobaczymy co bedzie z dieslem i jak to cudo bedzie sie zachowywalo dalej :)

Na razie trzymam kciuki i cykam foty...

Opublikowano

zawsze myslalem ze oznaczenie dwudrzwiowej wersji to Ci :duh: :duh:

Opublikowano
I zrób w końcu te fotki :modlitwa: Bo ciekawość mnie zżera jak Twoja ślicznotka wygląda :)

Papik daj wreszcie Nam jakies zdjecia swojego cudeńka :)

Dzisiaj beda, na razie pstryklem tylko znaczki :)

Dzial "Galerie" czeka z utesknieniem na zdjecia pieknego kompakta Papika. :wink: