Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzie mozna zakupowac czesci do BMW w miare za rozsadne pieniadze ? Stalem sie nabywca tego fajnego autka i dobrze wiedziec jesli jest jakis sklepik w necie pewny skad mozna dorwac czesci nie koniecznie orginalne , zawsze zamienniki sa tansze ;) Pozdro
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

"Nie drogie?" tzn. jakie? Bo mogą być oryginały po 100zł, zamienniki po 60zł ale i po 30zł. Pamiętaj złotą zasadę: "oszczędny płaci dwa razy", a często tani zamiennik z allegro z wysyłką wyjdzie więcej niż ten sam kupiony w sklepie.

Pozdro.

Opublikowano
"Nie drogie?" tzn. jakie? Bo mogą być oryginały po 100zł, zamienniki po 60zł ale i po 30zł. Pamiętaj złotą zasadę: "oszczędny płaci dwa razy", a często tani zamiennik z allegro z wysyłką wyjdzie więcej niż ten sam kupiony w sklepie.

Pozdro.

"Święta" prawda.

Opublikowano
Warto dodać że czasem orginał jest tańszy od zamiennika, dobrym przykładem są filtry nawiewu do mojej furki które kupiłem w ASO za ok. 190 zł a zamiennik (na zamówienie), to koszt 230 zł

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano
Ja polecam z czystym sumieniem: www.czescidobmw.pl Kupowałem o gościa (forumowicza zresztą stones1) kompletne sprzęgło Sachsa za 460zł. Tanio, solidnie i przede wszystkim stones1 doradza jeżeli ktoś nie bardzo się orientuje.
Opublikowano

wszystko zależy od tego jakich części potrzebujesz - jedne są tańsze tu, a inne gdzie indziej

ntakie rzeczy jak np. pompa wody ja kupuję u kumpla z Łodzi, jest też kilka dobrych "sklepików" internetowych, ale są też części, które najkorzystniej wychodzą w ASO

poza tym niekótre części śmiało można kupić używane, a inne tylko nówki - jak pisałem - to zależy czego potrzebujesz

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
Ja polecam z czystym sumieniem: www.czescidobmw.pl Kupowałem o gościa (forumowicza zresztą stones1) kompletne sprzęgło Sachsa za 460zł. Tanio, solidnie i przede wszystkim stones1 doradza jeżeli ktoś nie bardzo się orientuje.

Również polecam - kupowałem trochę części od stonesa1 zanim jeszcze sklep powstał - nie wszystko ma tanio, ale większość jednak w konkurencyjnych cenach.

Opublikowano
Witam ja rowniez kupowalem u kolegi forumowicza STONES 1.Wszystko w jak najlepszym porzadku,zgodne z opisem i co najwazniejsze w dosc atrakcyjnych cenach :cool2:
NIE MA JAK 192 KM