Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuję tego małego odpowietrznika (mały plastikowy gwintowany koreczek) , który znajduje się na górze z prawej strony chłodnicy(patrząc od przodu auta) tuż przy zbiorniczku wyrównawczym. Mój niestety pekł podczas wykręcania i nic z nim nie da się już zrobić. Silnik 1.6 M40. Kto ma niech ratuje

Opublikowano
Mnie to ustrojstwo urwao sie jak bylem rok temu na wakacjach w niemczech i to dopiero byl problem ale dzieki bogu znalazlem go w ASO za jedyne 1,20 ojro :norty:
Opublikowano
wszystko mozna ..... cena jest ważna i dostępność ..... ciekawe ile moze "ćwierknąć" sprzedawca używek ... jak przyjedziesz w "desperacji" to pewnie .. 50 PLN
Opublikowano
W serwisie BMW dostaniesz każdą nawet najmniejsza część, niemal do każdego modelu BMW oczywiście ważna jest cena ale za plstiki, drobne rzeczy duzo się nie płaci. Ja zawsze jak coś potrzebuję szukam sobie w ETK wydrukuje i walę do gościa w serwisie pokazuję mu o co chodzi aby się nie motał w komputerze i bez problemu zamawiają jeżeli nie ma na magazynie, czas oczekiwania ok. 2 dni w serwisie we Wrocławiu.
BMW to pełnia życia.
Opublikowano

miałem taki sam problem

zadzwoniłem do faceta z allegro i zaśpiewał za kawałek korka 35 złoty - chyba oszalał

teraz mam metalową śrube z uszczelką garażowej roboty bo wcale nie musi być plastikowa i hula ;-))

Opublikowano
najszybciej kupisz w ASO koszt około 10pln

Duzo mniej michal...cale 6,91 brutto po rabacie w Focie w Gdyni ;)

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl