Skocz do zawartości

Ile tysięcy km mają nasze beemki ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'93r, pierwsza rejestracja '94- przebieg 158000km

Pzdr

• Odpowiedzi 775
  • Wyświetleń 185,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
E46 328i 98r 51tyś :lol: udokumentowany i pewny przebieg. Większośc mi nie wierzy, ale wystarczy obejrzeć auto w środku i pod spodem, zero jakichkolwiek zniszczeń, zadrapań, itp.
http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
Opublikowano

E36 318tds '96 260tys

E36 318i '91 240tys

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png

Opublikowano
a moja beemka ma już 321.000 wlasnie się zdecydowalem na sekwencyjny gaz, kupiona od znajomego prezesa w PL, mysle ze zrobi drugie tyle :cool2:
Opublikowano
Moja miala 190tys i przez rok przybylo 18tys bez zadnych przygod raz tylko zgasla i nie chciala odpalic a po 2 godzinach samo przeszlo. Ze zlosci poszla na Allegro i szok !! Mialem w przeciagu 2 dni 7 klientow i kazdy chcial ja brac za prawie 150% tego co dalem .... ale juz sie pogodzilismy i jej nie oddam ! Na przeprosiny dostala nowy olejek, paseczki itd. Wszystkich z aukcji bardzo przepraszam.....
Opublikowano
A moja 316 94/95 ma 125 tys przebiegu i mam na to tyle papierow ze sam w to nie uwierzylem jak to zobaczylem - taka dokumentacje moze zebrac chyba tylko hans - od 1995 roku do 2006 roku mam poskladane datami faktury seriwsowe lacznie z wydrukami z kas fiskalnych i z podpisami hansa - na kazdej fakturze jest przebieg - pod koniec 2005 roku zrobil jeszcze tuv na ktorym jest 121 tys, jest tez ksiazka serwisowa i naklejki od wymian oleju, plynu hamulcowego i chlodzacego - chyba dobrze trafilem :P :P :P
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
E36 316i 93r. sprowadzilem w maju i ma przejechane 123tys jedynie co wymienialem to lozyska z tylu bo chuczaly jak wracalem z niemiec koszt naprawy to lozyska 120zl+naprawa 100 a tak cyka jak zegarek
Opublikowano

Beti e-39 , 520i

96/97 - 165 tyś

Zadbana pod każdym względem

Warto szukać długo (ja szukałem 4 miechy) ale jednak kupić "Tą" właściwą.

pozdr.

BMW = Będziesz Musiał Wyprzedzać :-)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Moje BMW ma przebieg 223 tys.km, ok 40 tys.km na gazie w tym 13 tys.km moje... :D przy sprowadzeniu miała 170 tys.km. Kupiona od znajomego, ponad 53 tys.km bez poważnych napraw :cool2: Pozdr
Opublikowano

E34 - 299960 km :8) I licznik stoi :) Silnik zero progów :D

E32 - 248720 km i licznik dalej idzie :)

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

Opublikowano
320i '92 204000...szyberdach sie spsul a poza tym boska
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
moja ma 210tys ..mil:) i mam problem ze wspomaganiem.ale dam sobie jakos z tym rade
Opublikowano
Ja mam 212 tys (kupiona w lipcu br - miala 204 jak kupowalem)... przebieg raczej wiarygodny (mam wszystkie papiery z przegladów technicznych - TUV, i książke serwisową - do tego jeszcze mala sterte rachunkow za to i owo (nawet za płyn chłodniczy z 98 roku)... smiga dobrze - po przyprowadzeniu wymienilem tylko oleje (silnik,skrzynia, dyferencjal), filtry. Po 6 tys w PL wyienilem koncowke prawego drazka kierowniczego.. no i ostatnio przy wymianie płynu chłodniczego - termostat....auto mam takie jak w opisie..
Opublikowano
110 tys bez żadnej awarii.
Opublikowano
bmw 525 90r 203-4 tys
Opublikowano

Witam .

316 E36, kupiona w Niemczech prawie pod granicą belgijską w czerwcu tego roku..przyjechała na kołach..na A4 szła 180 km/h (mając jeszcze troche zapasu). W Polandzie nakręciłą 2000 tys km. Na razie prócz na poczatku wymiany wszelkich płynów ustrojowych nie dzieje sie nic poważnego(prócz tego co w postach opisywałem)

Pozdrawiam.

Opublikowano
Zapomniałem dodać że to są dosłownie drobiazgi.. :D
Opublikowano
mam compacta 95 2 tyg temu przyprowadzilem go z Niemiec, ma przejechane 220 tys zczegoniecale 2 tysmoje, zero awari!!
Opublikowano
moja e34 89 rok przejechane 340 tys i dalej jezdzi ale jest na 100 % po wymianie silnika bo wedłóg vin mialem automat :?: hehehe
Opublikowano
e39 218tys w 5 miesięcy zrobiłem 52tys,wymiana wahacz,sprężyny,bateria,i kilkakrotnie takie tam podstawowe wymiany,silnik pracuje idealnie
Opublikowano

Moja 525 TDS-ówka rocznik '92 jest jeżdzona od 8 lat przeze mnie i na liczniku 330 tys.Silnik w tym roku po kapitalce,po tym zastrzyku finansowym nie opłaca mi się sprzedawać i jesteśmy znowu zdani na siebie.Blacharka nie najlepsza(czarny kolor),ale pod nią jak nówka.

Jeżdże 8 lat BMW i dopiero dzisiaj weteran stażem posiadania dołączyłem jak żółciodziub do grona fanów.

Rysiek

Opublikowano
Moja 328 ma 250 tys i chodzi jak zegarek. :D
Opublikowano

Moja 525D touring rok 2002 ma 93738 km. Jak ją kupowałem to miała 91200 km. I choć nie miała ksiązki serwisowej to patrząc po stopniu zużycia (a raczej jego braku) przebieg wygląda na autentyczny. Zresztą w dzisiejszych czasach kiedy książkę z wpisami można kupić na Allegro...

Gość od którego go kupiłem przez rok przejechał 9 tyś. I jak widzę ile ja jeżdzę to jest to możliwe. A poza tym to on miał jeszcze 5 innych samochodów i to wcale nie kulawych. Mam ją od 3 miesięcy i przejechałem 2,5 tyś km. Żadnych awarii. Tylko stuku rolety bagażnika wciąż nie mogę się pozbyć.