Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
E90 mi sie nie podoba bo wygląda jak takie wielkie autko na małych kółeczkach ( chyba że jak sie założy większe felgi ) ale E92 jest extra !! ale ogólnie to nie wszystkie modele BMW zaprojektowane przez Bungle`a mi sie podobają ale nowa 7 mi sie podoba ale po lifcie

Pozdrawiam,

Tomek

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a nie mówiłem :) i co new c klasa jak nic stylistycznie lepsza przykro na to patrzeć,przecież mercedes to fura starszych panów w kapeluszach :norty: :roll2:
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

nowa 3 napewno jest ładna ale.... no właśnie :think: ale nie ma tego czegoś w sobie. tego ze jak kolo niej przechodzisz to nie robi specjalnie wrazenia :roll:

takie wrazenie robi na mnie e60 i 7mka ale przed liftem-z tym "świecącym bagażnikiem" :norty: tak krytykowana ale dla mnie bomba :P

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Zgodze sie z coponiektorymi przedmowcami, E90 przod ma cudny, czysta energia zamknieta w ksztaltach, ale tyl, daewoo lanos, i na to oka przymknac nie moge... Za to E92 :obloki: Ostatnio mialem okazje stac na swiatlach obok 335, wygladala bosko, jak przylepiona do drogi, a jak ruszyla patrzac na nia czulem sie jakbym ogladal film na przewijaniu do przodu na podgladzie :)
Opublikowano

Ja też uważam, że tylne światła "lanos look" nie były strzałem w dziesiątkę. Zobaczcie, nawet osoba, która średnio zna się na samochodach, jadąc za starszym modelem (od e46 w dół :)) od razu powie... BMW! A teraz? Co to jedzie? Mitsubishi? Lanos? Nie... to nowe BMW :D

Jak mam wytłumaczyć dziewczynie, że BMW jest wyjątkowe pokazując jej tył nowej 3? :duh:

P.S. Po za nieudanym stylistycznie tyłem, uważam nową 3 za rewelacyjne auto, a Coupe za mój nowy ideał! :)

:)
Opublikowano

panowie.historia to oceni.za kilka ladnych lat ludzie sie beda zabijac za e90 z swiatlami lanos look.tak bywa ze wszystkim co budzi kontrowersje.pamietacie co sie dzialo po prezentacji obecnej serii 7?

chrisa bangle chcieli zlinczowac!

Opublikowano
Oczywiście, że ludzie będą się zabijać o E90 za kilka lat. Ja już dzisiaj mogę się o niego zabijać :D Napewno jest świetnym autem. Jednak tył mi się nie podoba... The End
:)
Opublikowano

BMW od lat ma tak jakby taki charakterystyczny wyglad po czym nawet dziecko je rozpoznaje( min ja np 20 lat temu:D:D) albo moja chrzesnica która czesto jezdzi ze mnana przejażdzki a ma 3 latka i wszedzie gdzie widzi tzw pot.kwadrata,kanciaka itp to z dalek krzyczy "Wujek Beeemmmkkaa".....:D:D za to tych nowych juz nie rozpoznaje, e46 jeszcze poizna ale nic innego juz nie...dlaczego??

wszystkie marki po kolei juz ople audi itd upodabniają sie do siebie..

te samochody juz nie maja tych pięknych odrębnych dla siebie kształtów(mowa o BMW) spójrzcie..porównajcie Vectre z 2004 r i Toykę Avensisa...przeciez to prawie ta sama bryał..opel kanciaty ciut..ale oba to takie ...takie...nie wiem jak to nazwać...duże pełne, wygladaja jak pierogi...BMW niestety tez ...nie chce tu obrazac naszej kochanej marki ale tak jest...

Opublikowano
moja chrzesnica która czesto jezdzi ze mnana przejażdzki a ma 3 latka i wszedzie gdzie widzi tzw pot.kwadrata,kanciaka itp to z dalek krzyczy "Wujek Beeemmmkkaa".....:D:D

wujek już jej nieźle namieszał w głowie :norty: chyba za dużo z tobą przebywa :twisted2:

pozdr

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

warto tam być!!!

Opublikowano
W nowym BMW Trends piszą, że w 2007 roku trójek na całym świecie sprzedało się 555.219 (najlepszy wynik w całej produkcji). Całkiem sporo.
Opublikowano
E90 podoba mi bardzo - a po lifcie (głowę daje sobie uciąć, że "lanosowe" światła zastąpią podobne do tych z 1ki Coupe, światła przednie bardziej zbliżone do E92, inne przetłoczenia i zderzaki) będzie naprawdę śliczna. W moim mniemaniu za to co Bangle zrobił dla designu beemek powinni mu postawić pomnik. Modele WRESZCIE różnią się czymś więcej niż długością. Wg. teorii Bangla nowe modele będą rozwinięciem obecnych modeli - następny "wielki skok design'erski" to już kolejne generacje.

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
czyli wyniki sprzedazy mowia same za siebie! nowa trojka sie podoba.ja osobiscie przygladam sie kazdej ktora widze,dla mnie bomba.
Opublikowano
Nie oszukujmy sie, KAZDY jak jeden maz jak tylko bedzie nas stac kupi E90 i wybaczy jej wszelkie niedociagniecia. To BMW wiec musi byc porzadnym samochodem a ze lampy lanosowe, choc mam o to zal wogole by mi nie przeszkadzalby jakbym rozpasal sie we wnetrzu E90 :) Nie ma samochodow idealnych i kazdemu mozna cos wytknac, a dobrze jest jak sa to niuanse stylistyczne a nie kiepskie wlasciwosci trakcyjne czy silnik...
Opublikowano
eee chyba jednak bym kupił new C klasa, a w wersji AMG 6,3 nawet new M3 wygląda mizernie mercedes zrobił to auto tak jak trzeba dynamika i sport dla aktywnych ludzi :) . ALe to moje zdanie więc ja po e90 bym się jednak nie ustawił w kolejce mimo że jeździłem 335i i wrażenia był super, kierując miałem wrażenie że to M3 w e36 taką też udało mi się kiedyś latać przez tydzień :) jednak mercedes wreszcie wyprzedził bmw żal troszkę :cry2:
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
eee chyba jednak bym kupił new C klasa, a w wersji AMG 6,3 nawet new M3 wygląda mizernie mercedes zrobił to auto tak jak trzeba dynamika i sport dla aktywnych ludzi :) . ALe to moje zdanie więc ja po e90 bym się jednak nie ustawił w kolejce mimo że jeździłem 335i i wrażenia był super, kierując miałem wrażenie że to M3 w e36 taką też udało mi się kiedyś latać przez tydzień :) jednak mercedes wreszcie wyprzedził bmw żal troszkę :cry2:

Obejrzyj sobie na youtube test z top gear M3, Merc AMG i Audi S4... Z zadowoleniem oznajmiam ze M3 przerobila obydwu oponentow :8) 6,3 litra okazalo sie przerostem formy nad trescia, bo nie moc jest najwazniejsza ale to jak jest wykorzystana i przeniesiona na asfalt... Naprawde polecam obejrzenie tego testu, pozdrawiam!

Czesc 1

http://pl.youtube.com/watch?v=46CZUZReQuQ

Czesc 2

http://pl.youtube.com/watch?v=Xw2MNgb3mZI

Patent z jablkiem pokazuje dobitnie kto rzadzi w tej klasie :diabel_faja:

Opublikowano

i ok :) nie twierdzę że moc jest najważniejsza, nawet nie twierdzę że c klasa amg jest szybsza :mrgreen: sam wątek miał na celu chyba porozmawianie o stylistyce auta e90 no i siłą rzeczy jest to klasa aut w której konkurować musi z mercem :) rozmawiamy nie o tym jak to jeździ,ale jak wygląda, bo moc i przeniesienie jej na asfalt to jedno a codzienne spoglądanie na auto w garażu to drugie :lol: chyba ktoś już przytoczył tu przykład nowej imprezy :wink: jeździ super i napęd klasyka no ale patrzeć na nią w garażu :mad2:

wiem wiem że wypowiadanie słowa mercedes na forum BMW to grzech no ale

trudno mi wystarczyło by 6,3 amg jeśli chodzi o osiągi i wygląd to dla mnie jest kompromis , no a moja m3 ukochana no cóż osiągi jak zwykle ale styl m3 o niebo lepszy w e46 :( ale jak już pisałem to tylko moje subiektywne odczucie. Pozdrawiam wszystkich fanów e90 i nie martwcie się opiniami bo każdy ma swoje zdanie i wszystkim się nie dogodzi . a i na koniec powiem że na szczęście nie mam na razie dylematu co amg czy M choć pewnie fajnie mieć taki dylemat :cool2:

Opublikowano
mówicie ze e90 jest bee a dzis w bmwtrends przeczytalem ze koncern sprzedał w 2007 najwięcej e90 spośród innych swoich nowych modeli :roll:

warto tam być!!!