Skocz do zawartości

TUDM: long story - DYNAVIN - sierpien

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

TUDM, czemu ja wiedziałem, że to foto pojawi się jako pierwsze? :D

Trzeba zrobić porządną relację. Po fotkach w moim aparacie widzę, że się załapałeś. Premierowe coupe też, będzie z czego wybierać. Pzdr dla wszystkich!

PS. - jedyna fura w macie na całym zlocie. Respect :cool2:

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogladajac te kilkadziesiat albo nawet kilkaset zdjec serce mi sie kroi ze niemoglem tam byc....:( Z tego co widze to same piekne e46 :) I nie ukrywam ze kazda mi sie podoba na tych zdjeciach :D
Opublikowano
Tudm, myles caly silnik od gory myjka cisnieniowa i aktywna piana ? nic sie nie uszkodzilo ;) ? Robiles to na wlaczonym czy wylaczonym silniku ??
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej panowie.Wymieniłem filtr odmy był wątek na tym temacie.

Mam pytanie czy ten plastikowy separator (miałem takowy przed wymianą) można czyścić ??

No skoro nie ma filtrów,gąbeczek w środku ,a olej jest oddzielany grawitacyjnie czy mechanicznie.To jaki jest sens zakładać nowy.Można by przecież wyczyścić stary...napiszcie co o tym sądzicie??

zawsze to 200 w kieszeni.

Bezpieczeństwo Moc Wygoda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można czyścić. Ja wymieniam komplet po 100k przebiegu, tak profilaktycznie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sławek- widziałem Cię w Operacji Tuning, relacja z E46fest. Szkoda że nic nie wspomnieli o macie, trochę Cię przycieli w relacji :duh: :mad2:

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sławek- widziałem Cię w Operacji Tuning, relacja z E46fest. Szkoda że nic nie wspomnieli o macie, trochę Cię przycieli w relacji :duh: :mad2:

Ja tam pół życia opowiedziałem a pokazali coś wyciętego z kontekstu...ale fajnie, lepsze to niż nic ;-)

Szkoda, że nie pokazali dwóch aut które wygrały...Ci goście z KR od razu wiedzieli, że wygrają ;) a ze mną organizator co chodził i gadał z każdym i na telebimie pokazywali nawet słowa nie zamienił...wszystko przez flagi klubowe :D

Opublikowano
A dajcie linka do tego zlotu na youtube czy cosik :)
.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....
Opublikowano
a ja jestem ciekaw jak wygląda ten mat i ta folia wygląda, jak się drzwi otworzy, czy maskę z przodu, bo nigdzie tego nie ma na fotkach.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
a ja jestem ciekaw jak wygląda ten mat i ta folia wygląda, jak się drzwi otworzy, czy maskę z przodu, bo nigdzie tego nie ma na fotkach.

no właśnie w tym jest problem bo auto jest obklejane tylko na zewnątrz!!!!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podobno za ciekawa ta relacja nie jest. Zobaczymy.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
e-46 w macie jest wypas :norty: :norty: :norty:

http://img69.imageshack.us/img69/4769/dscf7685kopia.jpg

/// BORN ON THE RACETRACK TO LIVE ON THE STREET ///

Opublikowano
Wyjściowo 699€ ale zbijem dużo, bardzo dużo :).

Negocjacje już trwają.

Ja bym zadeklarował chęć zakupu.

Oczywiście jeśli cena wyjdzie rozsądna... Na jaki możliwy upust można liczyć gdy Kolega zbierze odpowiednią ilość chętnych?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a ciekawe czy sterowanie z kierownicy działa????

:) Dokładnie w tym momencie o to samo chciałem zapytac.