Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sam kabelek to polowa sukcesu :) Musisz jeszcze dokupic interfejs ktory ci bedzie z tym Carsoftem wspolpracowal.

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

Opublikowano
Jesli juz kupic to jakis interfejs ktory obsługuje Carsofta powyzej wersji 3.4.

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

Opublikowano (edytowane)

a moglbys cos polecic - tylko w rozsadnej cenie - bo to ma byc do uzytku osobistego ( wiec koszt nie moze byc wysoki )

cos takiego - tylko cena troche wysokawa - http://www.allegro.pl/item176842382_interfejs_diagnostyczny_bmw_carsoft_1987_2006.html

albo - cena juz lepsza i carsoft 6.1 - http://www.allegro.pl/item178137575_interfejs_do_opel_97_2004_bmw_87_2004_vag_92_2004.html

Edytowane przez xsilver
Opublikowano
No jezeli on obsluguje Carsofta 6.5 to mozna cos takiego zakupic. Poszperaj jeszcze w necie i poczytaj opinie na temat tego fejsu tzn. jak on sie sprawuje. Oprogramowanie znajdziesz rowniez w necie albo PW :D

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

Opublikowano
Ja bym zakupil ten pierwszy co obsluguje 6.5 .Cytat z opisu - Jest tez opcja Funkcja bloku mierzonych wartości – Jest to funkcja pozwalająca na podgląd danych bezpośrednich np. z silnika. Pozwala ona nam na podgląd między innymi takich danych jak: wartości przepływomierza powietrza, ciśnienia doładowania z turbiny, , spalania, temperatury silnika, temperatury paliwa i wiele innych

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam !

Mam serdeczną prośbę do wtajemniczonych !

Ostatnio zaczynam kompletować zestaw do diagnostyki mojej BMW 5 i nie mam pojecia gdzie można zdobyć, kupić soft (CARSOFT) do interfejsu pomiarowego !

Proszę o informację gdzie mogę to znależć ?!!!

Pozdrowienia: BMWem

Bielsko-Biała