Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem tak . Nie lubie combi oraz compaktów . Ta 1 to jak 3 compact przez co jakos mnie nie rajcuje.

Lubie w BMW tylko sedany albo coupe i cabrio

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
mi jedynka tez sie nie podoba, i tu sie zgadzam z bodziotg77, jednak w e34 e39 i w nowych piątkach touring mi się bardziej podoba od sedana
Opublikowano
mi jedynka tez sie nie podoba, i tu sie zgadzam z bodziotg77, jednak w e34 e39 i w nowych piątkach touring mi się bardziej podoba od sedana

no w e39 combi nie jest zły ale sedan to sedan . Ale gusta sa podzielone .

pozdrawiam

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

witam

Fajna ta jedyneczka ale czemu na tych nerkach tak mało chromu hmm takie cieniutkie te nerki ;)

hmm

wygląda na to że to będzie zamiast Compacta w wersji "3" hmm ?

Czy E90 będzie w wersji Compact hmm ??

pozdrawiam Tomek

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano
Seria 1 obok Z4 to największa finansowa porażka BMW w ostatnich latach i lift nic nie zmieni. Ładne to nie jest a koszmarnie drogie.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Koszmarnie drogie to z4 bo z 1 to chyba nie jest tak tragicznie, mi podoba sie ale zachwycony nie jestem. Wole serie e46 i e92 ;]

No właśnie seria 1 jest koszmarne droga. Brzydactwo straszne a cena w porównaniu z konkurencją kosmiczna. Ile tego sie widzi na mieście??

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
widzialem niedawno 130i w akcji, jak to podjechalo i zawarczalo a potem odjechalo pelna rura to mi szczena opadla ze az tak sportowe wrazenie robi... z wygladu lubie 1 i fajnie ze bmw ma cos w tym segmencie, a ze sie ceni to coz poradzic... inne niz 130i nie wywoluja u mnie pragnienia posiadania, 130i z kolei przegina z cennikiem wg mnie... cos za cos jak sie chce miec cos wyjatkowego..
Opublikowano

Jedynka dla mnie może być, ale tył ma tragiczny, te światła są koszmarne. Nie wiem jaki designer mógł zaakceptować /tzn. wiem Bangle.../ takie pionowe łupiny w stosunkowo wysokiej bryle - te światła powinny być poziome!!!

Niestety we wszystkich możliwych testach 130i zbiera baty od swojego głownego konkurenta - s3. Wg mnie przy tej mocy powinni dawać przynajmniej szpere, choćby w opcji, a tam jest zwykły most..., to poprawiłoby trakcję.

pzd.

Opublikowano
Seria 1 obok Z4 to największa finansowa porażka BMW w ostatnich latach i lift nic nie zmieni. Ładne to nie jest a koszmarnie drogie.

moze w polsce, ale nie np w niemczech bo jezdzi tego troche. a jakby tak bylo to by nie decydowali sie na wersje 3 drzwiowa. a pozatym w niemczech seria 1 jest nie duzo drozsza od vw golf V.

a z z4 jest tak samo jak z z3, auto dla koneserow i raczej jako 2 lub 3 auto wiec jest i bylo ich zawsze malo. ale w monachium przejezdzajc to widzialem chyba 4 z4 m czyli nie jest tak zle jak i emki kupuja.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
a pozatym w niemczech seria 1 jest nie duzo drozsza od vw golf V.

Dokładnie, poza tym jedynka na pewno konstrukcyjnie daleko wyprzedza VW.

Jest to auto które zapełnia pewną lukę w segmencie, że tak nie fachowo nazwę "niedużych aut".

Opublikowano
A mi wydaje się, że jedynka jest takim trochę niszowym autem nie do końca sklasyfikowanym - bo np. Audi A3 stało się takim droższym golfem zaś Mercedes A to wozidełko dla niemieckich gospodyń domowych - nic więcej. Natomiast jedynka to autko troche dla koneserów - nie psujące bynajmniej wizerunku marki.

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Sluchajcie....dobra wiadomoscia jest to, z ecala gama jednostek jest wymieniona i odrzucony 1,6:) BMW to przedewszystkim odczucia z jazdy atu szykuje je masakryczny bat dl akonkurencji!! Nie ma jeszcze danych ale cos wam opowiem o 2,0d 177KM Ma zastosowana technike z bmw 335i. Zastosowano w tym silniku technologie walkow rozrzadu ze stopu magnezu i aluminium z nakowanymi krzywkami stali szlachetnej oraz wykonany zw tej samejj technice wal korbowy!!!!! Dzieki temu silnik szybciej wkreca sie na obroty! Wieksze jest przelozenie masy na 1KM. W niemczech jest juz dostepna 320D coupe i ma taka sama elastycznosc co 330CI 6,5s !!! Co bedzie przy nizszej masie? Zobaczymy
KORZYSTASZ Z WIEDZY BMW KLUB POLSKA? PODZIEL SIĘ WIEDZĄ Z KLUBEM !