Skocz do zawartości

Było E46, E91, F31 jest G21 LCI2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, galczych napisał(a):

No niestety ale ostatnio miałem przyjemność jechać octavią 600km i jakość nie odstaje od nowej 3ki BMW. Niestety dla mnie, jakość kamery cofania w nocy w octavi o klasę lepsza.

Jakość kamery cofania to jest chyba lepsza w każdym samochodzie, w nocy nie widać nic, w A4 B9 kamera była 2 razy lepsza w nocy niż to co jest w 3. 

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• poczatkujacygrajek
    poczatkujacygrajek

A jakie inne auto z tego segmentu byś polecił? Volvo wycofało się z sedanów i kombi. Lexus ma tylko te "śmieszne" hybrydy i 8 sekund do setki. Audi w najnowszym A5 nie licząc plug-in'ów

• Jak to nie ma ??? Sam mam i w konfiguratorze też jest....

• poczatkujacygrajek
    poczatkujacygrajek

Na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo ja twierdzę zupełnie inaczej. Przed zakupem dość dokładnie przewertowałem to forum szukając informacji o trójce i wydaje mi się, że większość użytkowników raczej zg

Opublikowane grafiki

Opublikowano
20 godzin temu, galczych napisał(a):

No niestety ale ostatnio miałem przyjemność jechać octavią 600km i jakość nie odstaje od nowej 3ki BMW. Niestety dla mnie, jakość kamery cofania w nocy w octavi o klasę lepsza.

A Ty tyłem jeździsz ? 

Skoda - grupa VAG tragiczne skrzynie/silniki i ten halas w superbie, zresztą podobnie w arteonie - obydwa auta odrzuciłem z uwagi na usterkowość,dsg i ten huk w środku pomijając tragiczne prowadzenie

Edytowane przez Woytas