Skocz do zawartości

Akcja serwisowa B48 rozrusznik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co informowali w serwisie, były montowane 4 rodzaje rozruszników. Jedne są szybciej, a na inne trzeba dłużej czekać.

Ja na swój czekałem 3 miesiące..

• Odpowiedzi 107
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Jak spłonie Twoje auto, to jest to poważna sytuacja, a jak spłonie auto sąsiada... to wtedy jest marginalna 😉 

• Yossi123
    Yossi123

Ogłosili akcję żeby przekazać info o parkowaniu na zewnątrz. Teraz jak się komuś chata sfajczy to mają czyste ręce 🙂

• Kolorusek
    Kolorusek

Tak samochód jest dużo żwawszy, skrzynia lepiej zmienia biegi i spadło spalanie 

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Mój bolid też dzisiaj zaproszony na wymianę rozrusznika.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Zaraz wyjdzie na to, że wszystkie są wadliwe.

Opublikowano

U mnie dzisiaj wymiana 🙂

Opublikowano
24 minuty temu, zbyszekk napisał(a):

U mnie dzisiaj wymiana 🙂

oo "G20 330ix Mpak 2025" - moje też 2025, produkcja wrzesień, ciekawe kiedy do mnie dotrze kolejka 😅

Czyli wychodzi na to że wszystkie są wadliwe? Sprawdzałem na tej stronie https://www.bmw.pl/pl/footer/quick-link/bmw-vehicle-recalls.html i jeszcze niczego nie pokazuje 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, YogiPL napisał(a):

oo "G20 330ix Mpak 2025" - moje też 2025, produkcja wrzesień, ciekawe kiedy do mnie dotrze kolejka 😅

Czyli wychodzi na to że wszystkie są wadliwe? Sprawdzałem na tej stronie https://www.bmw.pl/pl/footer/quick-link/bmw-vehicle-recalls.html i jeszcze niczego nie pokazuje 🤔

potwierdzam tę teorię. Mój g20 330ix z maja 2025 - właśnie sprawdziłem i już ma wklepaną akcję przywoławczą na rozrusznik. ASO potwierdziło, że systematycznie uzupełniają. Sprawdzałem jeszcze 2-3 miesiące temu i nic nie pokazywało.

Opublikowano

Pierwszy recall na rozrusznik ogłosili we wrześniu 2025, więc możliwe że całkiem sporo aut wyprodukowanych przed tą datą się załapie.

To nie jest tylko 3er. 4er, 5er, 7er... też się łapią.

obraz.png