Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz to dopiero będą jęki... Mi się podoba stylistyka obecnego G60. Ten nurt neu classe delikatnie mi zalatuje zdepniętym przodem z dodge'a...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na pewno bedzie fajniejsza od obecnej 😜

Opublikowano (edytowane)

Po wielkich bólach, analizie rynku i ogólnym rozczarowaniu ofertą producentów, byłem gotowy zamówić G61, a tu taka informacja. Zwariować idzie 😵‍💫 Myślę, że Neue Klasse to będzie jednak zmiana pożądana przez klientów więc branie auta zaraz sprzed niej, to automatyczna utrata przy odsprzedaży. 

Zauważcie, że oklejone jest całe auto. Można przypuszczać, że zmiany będą duże. 

Edytowane przez Popsbangs
  • Przykro mi 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Dziwne. W G30 zmienli tylko światła (no i nowy zderzak też wpadł)

A tu w G60 szykuje się znaczna zmiana.

Chyba stylistka mówiąc oględnie się nie przyjęła.

Zobaczcie jak było w starej piątce E60 lifting zewnątrz był kosmetyczny

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie jest tak zle 🤣🤣

IMG_9490.thumb.jpeg.1679a14e2ab31729c728f6e92418e210.jpeg

• Lubię to 2
  • Haha 2
Opublikowano

hmm ciekaw jestem ile czasu minie jak się znudzi hejt na G60? Bo wystarczy poczytać komentarze jak wychodził "EPICKI" G30/31.

Do wszystkiego trzeba czasu.

• Haha 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Jak weszło G60 to podkreślono downgrade wyposażenia, jakości itp.

Przeczytałem podobny temat o G30 na tym forum z odniesieniem do innych testów wrażeń. 

Niektórzy podkreślali dość zachowawcza stylistykę,  niewielka zmianę względem F10. Podkreślono że są zupełnie nowe lepsze silniki

Co ważne masa spadła prawie 100kg. W efekcie z ciężkiej krowy F10 , prowadzenie G30 było dużo lepsze. 

Co to mamy w G60?

Znaczek BMW. A reszta?

Nie mamy pana płaszcza i co Pan zrobi.

• Lubię to 3
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Przypadkiem trafiłem na ogłoszenie ze Szwajcarii, na tym kole i zawieszeniu H&R moim zdaniem wygląda mega dobrze.

132914254.jpg

1148027263.jpg

1721973410.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano
14 godzin temu, kivlov napisał(a):

hmm ciekaw jestem ile czasu minie jak się znudzi hejt na G60?

chyba nie szybciej niż sama linia stylistyczna, która to BMW już się znudziła 🤷‍♂️

13 godzin temu, Randall napisał(a):

Przypadkiem trafiłem na ogłoszenie ze Szwajcarii, na tym kole i zawieszeniu H&R moim zdaniem wygląda mega dobrze.

Wygląda jak typowy dupowóz seby w kaszkietówce. Co kto lubi.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
35 minut temu, buster12 napisał(a):

Wygląda jak typowy dupowóz seby w kaszkietówce. Co kto lubi.

Lol, typowy seba to oblepia auto pakietem maxton.

Opublikowano

@Randall Jakoś specjalnie od M Performance się nie różni, ale cenowo już musi być przepaść. Jak dla mnie ładnie 'usportawia'.
Ta ze Szwajcarii też fajnie klasycznie, ale jak już ma tyle czerni to szedłbym w całego czarnego kocura z czarnymi felgami i grillem, i byłaby "gitówa mordo" jak na Sebę przystało. 😉

Screenshot2025-03-28at11-09-46BMW5SERIESG60I52023PresentMPERFORMANCEBODYKITSFULLSETKualaLumpur(KL)Se-aysiaAutomotiveBodyKitsWholesaleMyCarkitAsiaSupply(M)SdnBhd.png.46cd49ecccfe11af98c42c2874154ca2.pngScreenshot2025-03-28at11-10-02Facebook.thumb.png.c07ad15a72e146f26aa94e025054755f.png

• Lubię to 1
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Kurczę sąsiad z biura obok ma Maxtona i jakoś zupełnie mi na żywo nie podchodzi 😐 A może już po prostu wyrosłem z tych dokładek 😄

Godzinę temu, Markok napisał(a):

Ta ze Szwajcarii też fajnie klasycznie, ale jak już ma tyle czerni to szedłbym w całego czarnego kocura z czarnymi felgami i grillem, i byłaby "gitówa mordo" jak na Sebę przystało. 😉

być może tak by było 😄 ale uwielbiam srebne felgi i dobrze "matchują" z grillem 😄