Skocz do zawartości

Bagażnik rowerowy na hak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Uebler to inna liga niż Thule etc, ale kosztuje też wiecej

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 8,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Mam ten sam bagażnik i używam go w X5M od 3 lat - nic się nie dzieje, opony są 👌. Bagażnik jak pisałem wyżej sprawuje się ok, ale gdybym nie potrzebował miejsca na 4 rowery to teraz wybrałbym chyba Ep

• Z fabrycznym hakiem w nowym aucie jest dokładnie tak samo jak z dokładanym - nie ma adnotacji w dowodzie, trzeba osobno wybrać się do SKP, wbić hak do dowodu a następnie do urzędu/leasingu po tablice.

• Myślę, że samochód się nie dowie ile wieziesz rowerów. 

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kupiłem Uebler i31, nie mam porównania do innych. ale jakość wykonania, łatwość montażu, wymiary po złożeniu robią bardzo dobre wrażenie. Co ciekawe kupiłem go w promocji w salonie... Forda 🙂 Cena 2600 zł brutto. Dokupiłem jedynie pokrowiec do przechowywania złożonego bagażnika - ok 300 zł. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też się zastanawiam nad tym ueblerem od Forda lub wersją i21Z z uchwytami do ram carbonowych. Czy ktoś z was porównywał tego ueblera do Thule epos. Thule wizualnie jest fajny bo cały czarny ;). Ale ważniejsza jest użyteczność, sztywność i łatwość montażu. 

Opublikowano
W dniu 3.06.2025 o 19:37, galczych napisał(a):

Też się zastanawiam nad tym ueblerem od Forda lub wersją i21Z z uchwytami do ram carbonowych. Czy ktoś z was porównywał tego ueblera do Thule epos. Thule wizualnie jest fajny bo cały czarny ;). Ale ważniejsza jest użyteczność, sztywność i łatwość montażu. 

Ja mam SPINDER TX2 LED - rewelacja moim zdaniem lepszy od Thule Epos 🙂 

https://dobrehaki.pl/bagaznik-rowerowy-na-hak-spinder-tx2-led-nowosc-2025-p-17337.html