Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem Uebler i31, nie mam porównania do innych. ale jakość wykonania, łatwość montażu, wymiary po złożeniu robią bardzo dobre wrażenie. Co ciekawe kupiłem go w promocji w salonie... Forda 🙂 Cena 2600 zł brutto. Dokupiłem jedynie pokrowiec do przechowywania złożonego bagażnika - ok 300 zł. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też się zastanawiam nad tym ueblerem od Forda lub wersją i21Z z uchwytami do ram carbonowych. Czy ktoś z was porównywał tego ueblera do Thule epos. Thule wizualnie jest fajny bo cały czarny ;). Ale ważniejsza jest użyteczność, sztywność i łatwość montażu. 

Opublikowano
W dniu 3.06.2025 o 19:37, galczych napisał(a):

Też się zastanawiam nad tym ueblerem od Forda lub wersją i21Z z uchwytami do ram carbonowych. Czy ktoś z was porównywał tego ueblera do Thule epos. Thule wizualnie jest fajny bo cały czarny ;). Ale ważniejsza jest użyteczność, sztywność i łatwość montażu. 

Ja mam SPINDER TX2 LED - rewelacja moim zdaniem lepszy od Thule Epos 🙂 

https://dobrehaki.pl/bagaznik-rowerowy-na-hak-spinder-tx2-led-nowosc-2025-p-17337.html

• Lubię to 2