Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jest w ASO możliwość dołożenia oryginalnego, warto dopytać choć pewnie koszt w tym momencie sporo większy niż podczas konfiguracji auta.

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

Opublikowano

Pytałem jakoś w połowie zeszłego roku i do G20 hak w ASO to ponad 15kpln. Przy tym dokładają dodatkową chłodnicę itd... 

Opublikowano (edytowane)

Proponuję tym, którzy czekają na auto i mają jeszcze możliwość zmiany konfiguracji i zamówienia haka to niech to zrobią. Po pierwsze bo tak jak inni forumowicze pisali będzie taniej, a po drugie od 2023 roku gniazdo zapalniczki i haczyk na zakupy w bagażniku dostaje się wyłącznie z hakiem.

Ja o tym nie wiedziałem, ale zamówiłem hak i sprzedawca "uroczyście" mnie poinformował że dostałem gniazdko w bagażniku.

Wiem, że to pierdoła i można to dołożyć samemu bo bezpieczniki są blisko za poszyciem bagażnika, ale jak ktoś jeździ np. z lodówką turystyczną to bardzo się przydaje.

20240328_151341.jpg

Edytowane przez Hesky
Opublikowano

Dla mnie kluczowy aspekt to czy można doposażyć samochód w hak - tym razem nie biorę nówki i zastanawiam się, czy dyskwalifikować ten konkretny samochód.

Opublikowano

Jak byłem mobilecoders mówili, że nie ma problemu z hakiem. Koszt doposażenia G26 u nich w oryginalny elektryczny hak to 9-10 tys zł.

• Dziękuję 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

W dniu wczorajszym pytałem w ASO o wycenę dla G26 (420d xDrive) i dzisiaj dowiedziałem się, że koszt samych części to ~11.8k + 5k za robociznę, czyli całość to prawie 17k na dzień dzisiejszy 🙅‍♂️

Edytowane przez maciej.biela