Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.05.2025 o 15:51, Jowi992 napisał(a):

Zdania są tutaj bardzo podzielone. Na razie to chyba dobra decyzja.

__

Tesla ubezpieczenie oc ac

Generalnie,  gdzie trzech Polaków, tam pięć różnych zdań 😉

Dobrze, że zdania są podzielone, bo gdyby wszystko było takie samo, mielibyśmy ChRL z czasów Mao.

Zwolennikom aut na baterie dedykuję sytuację z Półwyspu  Iberyjskiego, sprzed zaledwie dwóch tygodni.  Z powodu trzech pozornie drobnych przerw w dostawach prądu, spora część Hiszpanii i Portugalii zapoznała się bliżej z  blackoutem, trwającym miejscami prawie 48 godzin. Jak łatwo się domyślić,  samochody elektryczne były ostatnie w "kolejności odśnieżania", parafrazując drogowców. 

😉

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uważam, że to dobra decyzja. Elektryki nie są jeszcze dla każdego... silniki spalinowe wciąż mają sens, zwłaszcza poza miastem. Ważne, żeby dać ludziom wybór

• Lubię to 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No w swietle ostatniego odkrycia zloza ropy naftowej to jedyna sluszna decyzja dla Polakow 😉

• Moderatorzy
Opublikowano

Mhm, a potem okaże się że po tym "odkryciu" ceny paliw wzrosną bo koszty wydobycia są tak duże, że tanio się nie da 😄

spacer.png

Opublikowano

Odkąd czarodziej Łobajtek gdzie indziej kręci lody, z czegoś przecież trzeba będzie sfinansować budowę platform wiertniczych 😉

A potem byle Pcim wprowadzi własną SCT i tak wszystko diabli wezmą 😂😂

Opublikowano

Mam nadzieję, że BMW naprawdę nie zrezygnuje z silników spalinowych. Dla mnie to esencja tej marki...dźwięk, osiągi i przyjemność z jazdy są nie do porównania z elektrykami. Technologia idzie do przodu, ale nie wszystko trzeba od razu wyrzucać. Spalinówki mają jeszcze sporo do zaoferowania

• Lubię to 1
Opublikowano
Godzinę temu, kowalontrack napisał(a):

Mam nadzieję, że BMW naprawdę nie zrezygnuje z silników spalinowych. Dla mnie to esencja tej marki...dźwięk, osiągi i przyjemność z jazdy są nie do porównania z elektrykami. Technologia idzie do przodu, ale nie wszystko trzeba od razu wyrzucać. Spalinówki mają jeszcze sporo do zaoferowania

Tyle że tak BMW jak i inni producenci nie mają ostatniego zdania w tej sprawie. Ono należy do polityków.

• Moderatorzy
Opublikowano

Pitu pitu, będą robić tak długo jak będzie zapotrzebowanie. Pewnie to "mądra" próba na windowanie cen bo to "ostatnie" spalinowe.

spacer.png