Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli ma to wyglądać dokładnie tak jak na foto - to fajne.

W Bydgoszczy jeden z dentystów ma/miał G30 (sedana) tak oklejonego, z takimi kołami. Fajnie to wyglądało. Chyba 540i miał wersje, ale pewnie 518d (poza hamulcami) będzie tak samo wyglądało 😄

Opublikowano

Ktoś podpowie gdzie (oprócz ASO) można zrobić taką "wyklejankę" 🙂

Mnie się to nawet bardzo podoba i planuję zaimplementować.

Notabene na zdjęciu jest prezentacja G31 (touring) z Genewy w 2017.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Każda dobra firma reklamowa, która produkuje i nakleja reklamy na auta, bez problemu na podstawie zdjęć i po pomierzeniu twojego auta, oklei ci BMW na wzór kalkomanii M performance. Za promil ceny, a równie dobrą folia.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Mi w F32 oklejali w firmie detailingowej przy okazji nakładania ceramiki.

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje .... ale jak dla mnie wsiowy tuning na auta typu golf 3 w tdi a nie  na świeżą 5-ke :classic_biggrin:

• 4 tygodnie później...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Niestety, ale G30/G31 na 18" nie wygląda 💩 Wolałbym zainwestować w większe koło, a nie w naklejki (naklejki jakoś mi się kojarzą z 4-latkiem naklejającym je wszędzie, choć ogólnie jest to pozbawione sensu). Ale to Tobie ma się podobać, a jeśli się podoba to jest git, fajny Mikołaj 🙂

• 2 tygodnie później...