Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie witam wszystkich forumowiczów serdecznie.

Panowie i Panie skąd mogę pobrać iste, kabel sobie zrobiłem enet do f20 , ale programu za Chiny ludowe nie mogę znaleźć, próbowałem z tych linków ale coś się nie chce ściągać, coś trzeba wykupić itp. Może macie jakieś miejsce skąd można pobrać bez komplikacji .

• 1 rok później...
Opublikowano

Jaka ista do E61? Ile właściwie zajmuje na dysku kompletny program?

Bardzo Miły Wóz
Opublikowano

A skąd te ustrojstwo pobrać? Czym właściwie różni się ista-d od isty-p i od isty+?

Bardzo Miły Wóz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja kupiłem cały zestaw na ali, Icom z twardym dyskiem więc nie wiem gdzie to pobrać. ISTA P programowanie, ISTA D diagnostyka, ISTA+,  D i P w jednym.

• Moderatorzy
Opublikowano

Jak masz enet bez przewodu to połączy się bez przewodu 🙂

spacer.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znam to forum sprzed kilku lat, graficznie było dużo lepsze, choć może trochę old school.W tej chwili bardzo dziwne nieprzejrzyste i jeszcze szykany czasowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czasami skanuję auto ISTA. Jak podpiąć dodatkowe zasilanie?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 18.01.2025 o 17:23, Krzyś111685053072 napisał(a):

Ja kupiłem cały zestaw na ali, Icom z twardym dyskiem więc nie wiem gdzie to pobrać. ISTA P programowanie, ISTA D diagnostyka, ISTA+,  D i P w jednym.

A masz może link do ali z tym zestawem ? 🙂

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, chcę zakodować nowy sterownik w Bmw F20 po wymianie ale posypał mi się system całkowicie i nie mam nic, mam kabel ten Enet żółty, brak programu, podpowie ktoś który pobrać aby to zakodować oraz może macie link jakiś? Pozdro :)