Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej bede - zawsze pisze [raczej] i zawsze jestem :mrgreen:

Chyba że... będzie jak 1.11. czyli... wyjechanie z miasta zajmowało ok 3 godzin :twisted2:

http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano (edytowane)

Będę... pierwszy raz.

:dance:

:?: Można zabrac ze sobą kogoś spoza Forum,ale za to z ładną e36 :?:

Edytowane przez b_ray
Jak na koła samochodu nawijamy życia wstęgę...
Opublikowano
Troche nie na temat, ale zwiazane ze Szczecinem. W przyszlym roku ma byc zjazd Stoewer'ow. Tak sie sklada ze znam paru gosci w Australii ktorzy maja te wynalazki i ciagna mnie ze soba do Szczecina. Czy ktos cos wie na ten temat ?
Opublikowano
Jakie plany na jutro ???
Opublikowano
Jakie plany na jutro ???

Zaprosimy Dzidka od BMW 535i i żadne plany nam nie będą potrzebne :D... może nawet przyjadą ludzie z innych miast Polski.

To ja juz sie doczekac nie moge :) Dzidek dzidek dzidek !!!! :) :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano
Jakie plany na jutro ???

Zaprosimy Dzidka od BMW 535i i żadne plany nam nie będą potrzebne :D... może nawet przyjadą ludzie z innych miast Polski.

To ja juz sie doczekac nie moge :) Dzidek dzidek dzidek !!!! :) :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Nie cieszyłbym się tak na Twoim miejscu... Dzidek będzie latał Twoją piątką :D :D :D

Opublikowano

Cholercia jak bedzie Dzidek to dopiero bedzie SHOW!

Musze trawy nazrywac, dobrze ze pada to bedzie miala optymalne wlasnosci gasnicze :twisted:

A tak na powaznie to jak pisalem w innym dziale nie poszla mi wymiana termostatu i maszyna gnije na placu pod kolegi firma. Ale przylece z kolega jego e36 i zapowiedzial swa obecnosc tez kolega ktory odkupil odemnie e34 takze jutro dwie "srebrne strzaly" powinny powiekszyc grono milosnikow dokonan DZIDKA

Pozdrawiam :hand:

Dobre auto nie jest zle...
Opublikowano

przelot przez miasto byl niezly :cool2: . . . choc mam nadzieje, ze nastepny spot odbedzie sie juz na sniegu :D wtedy dopiero bedzie wesolo :twisted:

pozdro dla calej ekipy ze Szczecina ! ! !

Opublikowano

Najlepszy był gostek w Lagunie przy wyjeździe z Wałów :!: :!: :!:

A jego mina: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: