Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, nowy nabytek :D

wyposażenie prawie full bez skór a tak wszystko co potrzebne ....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

male-bmw-2.png
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Gratulejszyn, teraz masz portimao gang, aż szkoda sprzedawać g20 :twisted:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratulejszyn, teraz masz portimao gang, aż szkoda sprzedawać g20 :twisted:

Dzięki, z chęcią bym zostawił ale nie chce przy takim oprocentowaniu brać leasingu....

Chyba że wygram w totka to wezmę 911 turbo...

A jak nie zejdzie za przyzwoita kwotę to pomyślę czy nie zostawić a m3 pod koc

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I jak się X1 sprawuję?

Wczoraj trasa Częstochowa - Szczecin

610km

5godz 150-160 tempomat z powiedzmy pół autonomiczna jazda, odczucia in plus nogi nie na pedałach jedna ręka trzyma kiere oczywiście na początku lekki strach ale potem już większe zaufanie, super sprawa....

Panorama fajny bajer daje dużo światła....

Nowy system mi odpowiada muszę tylko w weekend trochę się poduczyć....

Ledy adaptacyjne gorsze od laserów ale dają radę.

Doskwiera brak normalnego lewarka....

Pojemność, wielkość też mega in plys

Ogólnie jeździ mi się wygodniej niż 340i

Felgi 18" idealny wybór adaptacyjny zawias m też....

Podsumowując motor 23i do jazdy po mieście starczy auto ciche i jestem pozytywnie zaskoczony zamawiałem w ciemno...

Jakość wykończenia jest bdb eko skóra na desce, dużo więcej kolorów podświetlenia....

Pozytywnie zaskoczyła klapa na mogę haha asystenci oraz masaż pleców w fotelu....

Ciekawa jest przesuwna kanapa z tyłu dla mojej rodziny idealny dupowoz.... Polecam

Jak będzie mka i sprzeda się 340i to emka będzie typowo autem weekendowym starzeje się heh i lepiej mi się wsiada wysiada do x1

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wydaje mi się że zdjęcia wyposażenia można wrzucić w przyjemniejszy sposób dla oka, wiem, wiem czepiam się ale w którym wieku żyjemy by wrzucać zdjęcie, zdjęcia zamiast dodać zrzut ekranu bezpośrednio z komputera.
Opublikowano

Na jednym baku się udało?

A co z tym masażem,bo ja nigdzie w swojej konfiguracji nie widzę.

A w twojej wklejonej,też nie ma...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na jednym baku się udało?

A co z tym masażem,bo ja nigdzie w swojej konfiguracji nie widzę.

A w twojej wklejonej,też nie ma...

No co ja poradzę ja się nie znam na zdjęciach....

Masaż jest dostępny.

Nie wiem przy czym ale mile tyllp dla kierowcy...

male-bmw-2.png
  • 2 miesiące temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Fajny ten MPakiet. Że w mieście wygodniejszy niż 340i to rozumiem, ale w trasie? Ja bym się nie zamienił;)

Masaż jest tylko w okolicy podparcia lędźwiowego, w siedzisku nie ma. Generalnie jeździ tym podparciem w te i wewte, przyjemna rzecz :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fajny ten MPakiet. Że w mieście wygodniejszy niż 340i to rozumiem, ale w trasie? Ja bym się nie zamienił;)

Masaż jest tylko w okolicy podparcia lędźwiowego, w siedzisku nie ma. Generalnie jeździ tym podparciem w te i wewte, przyjemna rzecz :D

Nie mam 40stki hehe ale przy tych mandatach itd to ja naprawdę wolno jeżdżę... Ogólnie podoba mi się x1 jako daily miękkie nie za dużo do miasta jak np x5....

Masaż to taki w kit....

Dla mnie to idealny mini SUV nie zamieniłbym na nic większego dla rodziny 2+1....

Czekam na bandytę produkcja ostatni tydzień lipca... A potem na mody i w końcu będzie w miarę szybkie auto haha

male-bmw-2.png
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 18.05.2023 o 13:24, stuffman napisał(a):

A ile waży X1 23i?

sprawdziłem w homologacji 1655kg całkiem nieźle zwarzywszy że gabaryty ma całkiem całkiem 🙂 

dlatego w "miarę" żwawo się zbiera jak na 220koni 

autko idzie na oklejenie folią całego przodu a na resztę ceramika gdyż też planuję je na długo zostawić wystarczy już kombinacji z samochodami na kilka lat... 

przejechane 2000km za 2 tygodnie pierwsza wymiana oleju i filtra po powiedzmy dotarciu 😉

male-bmw-2.png
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Auto juz sporo najechalo 2200km 

Pierwszy olej ➕ filtr oleju ➕ filtr powietrza wymienione.

Folia na prawie calym aucie polozona. 

Jestem w 100% zadowolony, samochod spelnia oczekiwania 

Screenshot_20230801-185110.png

male-bmw-2.png
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Najprawdopodobniej w marcu uda mi się odebrać swoje X1, również myślę, aby zabezpieczyć lakier. Ale w tej kwestii jestem całkowicie zielony. Położyłeś folię zabezpieczającą na całej karoserii? Rozumiem, że również na zewnętrzne elementy piano black?

Folia to najlepsze rozwiązanie? Ile Cię to kosztowało? Czy auto pokryte folią odrobinę inaczej wygląda?

• Lubię to 1
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

folia dobrze chroni , auto jeździ poprawnie , dobrym wyborem były felgi 18 cali , żadnej ryski nie ma i komfortowo na trasie , motor 23i nawet na trasie z załadowanym autem jakoś sobie radzi , ogólnie wziąłbym jeszcze raz, tylko teraz m35i czy jakoś tak się zwie, regulowana kanapa z tyłu fajny bajer w podróży ( więcej bagażu można wcisnąć ) , nic się nie psuje , przebieg aktualnie około 19 000 km.... Myślę nad zmianą na nowe x3 50i ale to będę zamawiał pod koniec roku to pewnie wystawię x1 , bsi i bri do 02.2028 

male-bmw-2.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 23.02.2025 o 13:31, wehyr napisał(a):

folia dobrze chroni , auto jeździ poprawnie , dobrym wyborem były felgi 18 cali , żadnej ryski nie ma i komfortowo na trasie , motor 23i nawet na trasie z załadowanym autem jakoś sobie radzi , ogólnie wziąłbym jeszcze raz, tylko teraz m35i czy jakoś tak się zwie, regulowana kanapa z tyłu fajny bajer w podróży ( więcej bagażu można wcisnąć ) , nic się nie psuje , przebieg aktualnie około 19 000 km.... Myślę nad zmianą na nowe x3 50i ale to będę zamawiał pod koniec roku to pewnie wystawię x1 , bsi i bri do 02.2028 

Warto brać te bri i bsi?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

powiem tak , BRI zawsze , masz 5 lat spokoju co by się nie działo przy bsi musisz policzyć , przy m3 25r miałem nie brać al enajtańszy pakiet na 5 lat to nie pamiętam 8k 

a np przy pierwszej wymianie oleju w silniku przy 2000km wymieniają też olej w dyferencjale plus śrubki , filtry itd i nawet po kosztach to koszt 5k , więc wziąłem 🙂 

dla mnie autko idealne dla rodziny 2+1 ja mam mniej niż 180cm , jeździłem i nowym x3 ( jednak odpada średnio mi sie podoba ) i x5 i x7 ( jakbym miał trójkę dzieci super wybór ) i zamawiam za kilka miesięcy nowe x1 jak będzie lci tylko z motorem 35i 

a to pójdzie do ludzi 🙂 

• Dziękuję 1
male-bmw-2.png
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam serdecznie 🙂 Noszę się z zamiarem wystawienia za kilka miesięcy swojej X1 , może jest ktoś z forum zainteresowany lub ktoś z rodzinki , aktualnie taki konfig to 320 tysi minus rabat oczywiście 😄 

Moja to 01.23 gwarancja i przeglądy do 01.2028 🙂 

Wyposażenie jak na pierwszym zdjęciu , prawie full bez skór ....

Auto bezwypadkowe !! przebieg 21 tysi .

Drugie koła zimowe M performance 

na aucie folia ochronna 

Autko jak nowe , jak zwykle u mnie minusem jest zakup bez fv , tylko umowa KS za gotówkę 

w razie pytań zapraszam tutaj lub na priv 🙂 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, byłem dziś w kilku salonach pooglądać auta i szczerze powiem , tylko moje odczucia nic mi się nie podoba. Chcemy zmienić x1 na coś nowszego , w MB nic nie przypadło do gustu , audi też , w prosiakach stały macany jeszcze benzynowe, kolor ładny ale motor od audi 265 ps , środek archaiczny a miejsca nie wiem dużo mniej niż w x1 , cayenne za wielki , jak pisałem staram się kupować auta praktyczne dla naszej rodziny .... w BMW x7 kolos , jakbym miał większą rodzinkę super auto , taki czołg... oglądaliśmy koło siebie x1,x3,x5 i ilość miejsca jest podobna w każdym z nich , bagażnik jest najbardziej ustawny w x1 .... Nie będę się tu rozpisywał bo to moje odczucia i dla każdego co innego ale podsumowując stanęło na tym iż zamawiamy we wrześniu nowe x1 , pseudo M , 300ps , odklikane wszystko co możliwe , tym razem z hakiem 🙂 ten sam kolor co teraz.....

Jakby ktoś był zainteresowany kupnem naszego x1 to kilka szczegółów

produkcja 01.2023

auto do oddania w terminie do dogadania , może być styczeń 26 

Przebieg 21 000 km auto robi głównie trasy ( do tego jest kupione ) Szczecin - Praga , Szczecin - Poznań , Szczecin - Karpacz . 

90% przebiegu to trasy 

Olej zmieniany 2 000km, 9 000km , 17 000km .

Na aucie folia plus/minus na połowie auta , na reszcie powłoka 

auto bezwypadkowe !! od nowości w naszych rękach 

VIN i rejestracja jest w wątku lub mogę podać na priv 

Do auta sa kupione dodatkowo pakiety :

BSI 5 lat do 100 000 km 

BRI 5 lat do 200 000km , zapłaciłem za nie dodatkowo około 20 000zł 

Dodatkowo GAP na 100 000zł na 5 lat , więc tak naprawdę przez dwa lata auto ma pełną ochronę 🙂 kosztował około 5 000zł 

Wyposażenie widać w wątku , odklikane wszystko oprócz haka.....

Drugie zimowe koła M perf zostawiam sobie do nowej x1 

W razie pytań zapraszam na priv lub do komentowania 

😉 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
11 godzin temu, maciej_cie napisał(a):

A jakaś cena tego cuda jest czy "pisz priv"? 😉

nie wiem czy cuda 😜 auto jak auto , do dogadania na otomoto podobnych mało i są 200+ z salonów na fv, ja bez fv i nie za 200+ to na 100000% 😉 jak tu nikogo nie znajdę to wystawię na otomoto i rynek zweryfikuje 🙂

male-bmw-2.png