Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
co z tym opisem jest nie tak ?

przebieg za mały czy co ?

1. Skrzynia biegów automatyczna z tip troniciem działa bez najmniejszego zgrzytu. Hamulec ręczny w tym aucie występuje jako nożny i oczywiscie działa w pełni.

- to zę włącza się go nogą rozumię ale wytłumacz mi co to znaczy "działa w pełni"

2. Skórzana tapicerka nie nosi najmniejszych śladów użytkowania, cały kokpit jest obszyty skórą jak w każdym oryginalnym BMW 750i.

- Proszę wyjaśnić "jak w każdym oryginalnym BMW 750i" to inne są nie oryginalne?

3. Prawdziwy przebieg co dokumentuje książka serwisowa i stan auta, kierownica pedała dywaniki oryginalne nie mają oznak użytkowania co potwierdza bardzo wysoką jakość materiałów użytych w tym aucie.

- pedała :)

4. Kapitańskie fotele regulowane elektrycznie oraz regulowane lędźwie... W tych fotelach nawet 1000km w jednej trasie nikt nie poczuje bólu kręgosłupa (sprawdzone przez mojego przyjaciela i porównane z A8 w których występuje ten problem z wygoda).

- na ale żeby z A8 porównywać :duh: i kapitańskie fotele :clap:

5. Z tyłu można tańczyć... Elektrycznie regulowana kanapa, stoliki na napoje, kanapki... Lusterko podświetlane w zagłowku. Podnóżki welurowe...

- bez komentarza

6. Dwa akumulatory sa w idealnym stanie i na dlugim postoju nie rozładują się. Pirotechniczne zrywanie zasilania od akumulatorów zapobiega zwarciu podczas mocniejszego wypadku.

- mocniejszy wypadek tzn powyżej 45 km/h?

Jeszcze cos?

brokat_
Opublikowano

dla mnie to tylko barwny opis :)

ale dzięki za wytłumaczenie co z nim nie tak

Opublikowano

To dla tych co TE OKAZYJE wyszukuja i kupują, potem po jednym dniu bycia włascicielem , takowa OKAZYJA ma pełna paletę Dolegliwosci

- nie chce zapalić

- zgasł podczas jazdy

- obroty faluja

- brak mocy

- seria "coś piszczy"

- 5 i 10 auto w rodzinie dziadka

Opublikowano

czytając ten artykuł stwierdzam iż jest w nim dużo prawdy!!!

Mam sąsiada który zajmuje się sprowadzaniem aut i niekiedy widze jakie szroty przywozi!!!

Picuje,kręci liczniki i do sprzedania jako okazja!!! A najlepsze jest to że te auta mu schodzą,bo wiadomo w Polsce każdy towar ma swojego kupca :duh: :duh:

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem czy bylo ale wlepiam TO COŚ

http://otomoto.pl/bmw-316-tuning-C7513228.html

Z przodu alphardy i do tego przy -20 pali na strzala

przy -20 odpalał na strzała, czyli juz moze nie odpalac, albo przy -20 odpalał na strzał z dubeltówki w blok silnika :norty:

pzdr

yaz

Opublikowano
http://allegro.pl/item526807104_bmw_530d_2002_lift_dsc_pdc_m_pakietplus_okazyjnie.html --- bardzo mnie denerwuja takie ogłoszenia.

Auto bezwypadkowe po lifcie!!!! a swiatła tył, przód jeszcze przed liftem. to ktoś ladnie musiał wydzwonić i naprwić to "po swojemu".

W sumie przed czy po czy "w"... sam widzisz ze u nas lampy sa pomieszane, sam chyba nie masz orginalow, wiec roznie to bywa.

Niektorzy wsadzaja co sie trafi...

To jest Polska a nie De.

troche off-topic, ale czy ktos wie jak sie nazywają te felgi z ogloszenia? chcialbym takie kupic :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znajomego braciak kupil w Belgi auto i pisalo w dowodzie 1,7 tdi po sprowadzeniu pod maska okazalo sie ze siedzi 1,4 benzyna. Takie kwiatki Turki robia moze i temu M5 bez schnizera sprzedali :norty: albo slabo znal jezyk i chcieli mu gratis obiad z "sznyclami" dolozyc.
Opublikowano
aa bo nie te zdjęcie załadował na aukcje , miały być tylko te z tyłu, taki bląd wystawiającego :mad2: :mad2: :mad2:

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie byla uderzonia przodem przez inne auto. Latarnia, ogrodzenie to nie samochod :mrgreen: Narazie warty swojej cenny 1zl :twisted: