Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Masakra... :)
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć...
  • Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a ja jak bym szukał taniej jak nie najtanszej e61 to własnie bym się nią zainteresował chociaz nie naleze do osób szukających takich ofert to uwazam ją za szczerą i adekwatną do stanu człowiek traktował to auto przedmiotowo i nikt mu tego nie zabroni ale przeznam ze naklejka Breyton w tak zadbanym aucie traci wiochą

Opublikowano

a ja jak bym szukał taniej jak nie najtanszej e61 to własnie bym się nią zainteresował chociaz nie naleze do osób szukających takich ofert to uwazam ją za szczerą i adekwatną do stanu człowiek traktował to auto przedmiotowo i nikt mu tego nie zabroni

Ja tez uwazam ze koles pisze ok. Opisal stan auta, stan licznika oraz to w jaki sposob autem smiga. Nic nie jest odpicowane ani naciagane. A to ze styl ogloszenia to - CHAOTIC to juz inna sprawa ;) hehe

Uwielbiam BMW... czuje się jakbym siedział przy najlepszym stoliku w eleganckiej restauracji.

Pamiętasz z Panem Kleksem, przygody w kosmosie? Spójrz, je.b.... dzisiaj wciska kredyty na procent.

http://demotywatory.pl/3801128 szczena opada...

Opublikowano
zgadza sie, po za tym, po co dofinansowywac skarb panstwa, skoro te pieniadze na drogi i tak nie pojda, a juz na pewno nie w calosci...
Opublikowano
Jak się chce jeździć za małe pieniądze to się kupuje Golfa w TDi, a nie 2 tonowy samochód klasy GT z V8. A wrzucanie auschwitz do takiego samochodu to czystej postaci polactwo-biedactwo, bo nie ważne że nie stać na paliwo, ważne żeby na wsi wszyscy widzieli czym się wozimy, nie?
Opublikowano
Jak się chce jeździć za małe pieniądze to się kupuje Golfa w TDi, a nie 2 tonowy samochód klasy GT z V8. A wrzucanie auschwitz do takiego samochodu to czystej postaci polactwo-biedactwo, bo nie ważne że nie stać na paliwo, ważne żeby na wsi wszyscy widzieli czym się wozimy, nie?

powinieneś wiedzieć, że ludzie którzy kupują samochody za 100 tys. i więcej zł nie są idiotami. i nie są też wiejskimi cwaniaczkami. prawdopodobnie mają własne firmy, znają wartość pieniądza, umieją kalkulować i wiedzą że jeden z ważniejszych czynników sukcesu w biznesie to optymalizacja kosztów. i prawdopodobnie nie muszą też nikomu niczego udowadniać (patrzcie, moja fura pali 25 litrów v-powera, tankuje do pełna na shellu bo mnie stać kuhwa). z twojego postu wynika stwierdzenie w stylu jeśli mam dużo pieniędzy, to powinienem nimi szastać na lewo i prawo. dość lekkomyślne podejście, zwłaszcza, że namawiasz do oddawania garściami pieniędzy dla największego złodzieja czyli administracji państwowej.

Opublikowano
i prawdopodobnie nie muszą też nikomu niczego udowadniać

To po co kupują wielkie cabrio w największej(zaraz po M6) wersji silnikowej? Taki samochód kupuję się dla lansu. A lansowanie się czymś na co w gruncie rzeczy nas nie stać to jest jedna z definicji polactwa.

Jeśli chce się optymalizować koszty i niczego nikomu udowadniać, wciąż podróżując w komforcie to się kupuję E60 w dieslu.

Opublikowano
i prawdopodobnie nie muszą też nikomu niczego udowadniać

To po co kupują wielkie cabrio w największej(zaraz po M6) wersji silnikowej? Taki samochód kupuję się dla lansu.

a może po prostu się kupuje do szybkiej jazdy bez dachu nad głową?

Opublikowano
i prawdopodobnie nie muszą też nikomu niczego udowadniać

To po co kupują wielkie cabrio w największej(zaraz po M6) wersji silnikowej? Taki samochód kupuję się dla lansu.

a może po prostu się kupuje do szybkiej jazdy bez dachu nad głową?

Dokładnie tak jak piszesz jceel, a to że stać go na taki samochód to właśnie dzięki temu że jak miał poprzednie luksusowe auta to oszczędzał na paliwie. A biorąc pod uwagę to że oszczędność na 100km to prawie połowa to nie widzę w tym nic złego. Sam się zastanawiam nad założeniem LPG do mojej 750 i sprzedaniu TDS e34 bo po co mi dwa auta jak mogę jeździć jednym :mrgreen: Pozdrawiam

Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina